Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?
Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)
@h2 To že ja vravím že by mi stretávanie na verejnosti nevadilo neznamená, že som presvedčená že to nemá vadiť žiadnej žene. Ja len hovorím, že ak jej niečo vadí, musí to povedať. A ak to povie, a ten druhý nemá záujem to napraviť, je len na nej aby z toho vyvodila dosledky. Lenže ženy vo vačšine prípadov neurobia nič, okrem toho že sa trápia a sťažujú, pretože varianta zostanem sama pre ne neprichádza do úvahy.
@kvetinka75 Otrasné! 🙄 Ale keby toto robila im ich žena, to už by nebolo, že "veď len sex, o nič nejde"! To je práve to, čo by si ten chlap uvedomil až keď by mu to žena urobila. Ináč sa môže s vysvetľovaním aj rozliať na kolomaž.
Každá normálna žena čo nemá nič za lubom, by sa opýtala základnú otázku: Nebude to vadiť tvojej žene? Zjavné je,že je sa tie pozvania páčia a páči sa jej ako si rozumejú.Charakter určite nemá keď po večeroch ťahá ženatého chlapa vonku.
@kimberley123 On pozval ju. Nie ona jeho. Čiže ak sa chceš vyjadrovať o charaktere, tak skôr by sa to hodilo na jeho adresu.
autorka, ešte kedysi v minulosti by som sa v takej situácii snažila urobiť všetko preto, aby od druhej ženy odvrátil zrak. Ale po skúsenostiach čo mám viem, že mi to nestojí za to a ja osobne by som od takého muža odišla. Nemala by som na to nervy robiť zo seba handru a vrcholne by ma urážalo, aby zo mňa niekto robil hlúpu. Povedala by som si svoj názor a dosť zreteľne na to, aby minimálne nad tým uvažoval. Mne príde, že on ti povie nejakú báchorku, že vás chce zoznámiť a ty mykneš plecom a rozmýšľaš dalej aký to je debil. Jasne by som definovala, že s nikým sa zoznamovať nebudem, že ma nezaujíma a nebudem tolerovať jeho stretávky s ňou poobede. Len preto, že je to tvoj manžel tak by som mu dala dve šance - urobil by to raz, druhý krát a tretí by letel a riešili by sme jedine rozvod. A pri frajerovi by nedostal ani takú možnosť.
To je príliš veľké sústo na mňa.
@blue_violet ja som mu jasne povedala, že sa s ňou nebudem zoznamovať ale akosi mu to je jedno, že mne to vadí ked sa s ňou stýka po práci
Tak ked je mu to jedno, tu mas odpoved na co hladas...je to tazke, ale pobal ho, nech si ide za nou...mozno sa potom chalan spamata

A este dodam aj keby sa toto cele ustali, moja dovera u neho by bola v cudu..to by som bola na ihlach a opat cakala kedy pride zas daka " dokonala" co si zacne rozumiet a mna da bokom...treba sa zamysliet co mas doma , to uz viete len vy..my tu vychadzame iba z toho co uvadzas
A zacni si samu seba konecne vazit a nebyt odkazana na blba
Co bude ked budu deti...