icon

Je vám prednejší partner alebo dieťa?

24. feb 2026

Skusim takuto otazku, Keby si mate v zlomku sekundy vybrat v nejakej hranicnej situlacii, (nechcem menovat nic konkretne z extremnych ) tak je vam prednejsi vas milovany partner, alebo milovane dieta? Nechcem aby to zachadzalo do extremu, tak povedzme.. Bude vikend podla toho co vyhovuje partnerovi alebo dietatu? alebo bude obed podla toho co chce dieta , alebo podla toho co chce partner? .. ak si trufate aj na ostrejsie mozete skusit, ale nech sa to nezvrhne.

Strana
z4
anonym_c08ef7
25. feb 2026
@anonym_d7242f

moj milovany partner vynenil mna svoju milujucu manzelku a nase milovane deti za kurvy ... takze v pripade ze laskavo obetuje jeden vykend a za detmi pride tak varim veci co nema v oblube take co lubia hlavne deti

@anonym_d7242f takže ty mu ešte aj dáš obed? A aj s ním máš sex cez ten víkend?

anonym_d7242f
Odpoveď bola odstránená
anonym_c08ef7
25. feb 2026
@anonym_d7242f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d7242f nie, ja by som mu ani nazrat nedala! Píšeš ako vás vymenil za kurvy a ty sa hráš pred deťmi na slušnú rodinku a poslušnu kuchárku. Dobrý príklad ako deťom ukázať že je vlastne v poriadku ako vám ublížil a ty sa ďalej staráš o jeho chúťky.. takže nie podľa seba súdim teba, to by som asi nebola prekvapena

anonym_d9f241
25. feb 2026
@anonym_d7242f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_d7242f to je teda krásny vzor pre deti. Deti nie sú ani hluché, ani slepé. Mne mama ukázala, že keď je chlap debil treba odísť, aj keď to nieje je jednoduché. Ty im ukazuješ, že je lepšie trpieť a
žiť v klamstve. Mne Ťa je ľúto, ja by som si s ním za spoločný stôl nesadla a už vôbec by som mu nenavarila. Začni si vážiť seba, lebo v tomto prípade máš byť na 1. mieste TY.

valria
25. feb 2026
@anonym_d5d87b

Partner, preto nemáme dieťa.

@anonym_d5d87b Skôr: Partner, lebo nemáme dieťa...;)

anonym_bb9f03
26. feb 2026
@anonym_autor

Do bore, a keby slo o zivot? ci o zdravie? ako by sa to zmenilo?

@anonym_autor raz som podobnu otazku polozila kolegovi. A viete co bolo na prvom mieste? On, na druhom dieta a na tretom zena. A je tomu tak doteraz...ibaze na tom treťom mieste to nie je jeho zena.

anonym_f1b766
27. feb 2026

@anonym_autor toto je taká otázka, že čo bolo skôr vajce alebo sliepka… ja to vidím tak, že deti sú ešte len deti, potrebujú ma, kým môj muž je dospelý chlap, oni rastu, učia sa o čom je život, on už je vychovaný a rozumný chlap. Jasne, že deti sú číslo jeden, ale nie absolútne. Pretože ja vnímam svojho muža nielen ako ploditela a banku, ale ako životného partnera. A vzťah treba pestovať, preto sú situácie, kedy idú deti bokom a my dvaja sme tu len jeden pre druhého. Moje deti vyrastú a budú mať svoj život, môj muž tu so mnou ostane, v ideálnom prípade do konca. Predtým však musím tie deti na vlastný život pripraviť. Takže… čo bolo skôr? Vajce alebo sliepka?

Strana
z4