Je videnie bielej smrťky zlým znamením?
Dobrý deň. Stalo sa niekomu alebo mi viete poradiť co to znamena, alebo co je treba urobit... Volala mi sestra, dost ma to znepokojilo. Nebol to sen.. podľa nej...videla bielu smrtku s kosou... Bala sa zaspať, vstať z postele. . poradite prosím?
@zmrzlinka2021 nie, vôbec...ani sa o to nezaujima
Neprežíva sestra teraz nejaké veľké zmeny, smútok ... ?
Keď sa boji zaspať tak ja nemám problém a ňou si ľahnúť akože aby sa nebála , a koľko má rokov?
Halucinácie zo stresu, strachu, depresie alebo spánková paralýza. Prípadne začínajúca psychická choroba. Môže to byť hocičo vysvetliteľné. Určite nie ozajstná smrtka.
Podľa mňa moderná smrtka už nevlaci so sebou tú obrovskú ťažkú kosu. Niečo malé Smart, na spôsob paralyzéra.
Inak minule som čítala,že je to normálne reálne takto ju vidieť ale vraj niekto v jej okolí zomrie keď ju videla.
Čo to znamená videnie? Sen v noci? Sen pri zaspávaní? Záblesk? Videla len tvar a kosu? Alebo celé telo? Bola bez očí? Mala ústa, alebo nemala žiadne ústa? Pýtam sa lebo podobne záblesky sú pri traumách. Alebo ťažkých uzkostiach.
@ana_s len v robote ma toho veľa...ale doma neviem o nicom...
@slovakboy presné detaily neviem, videla celú postavu a kosu... Netusim ale v akom case to bolo. Je pravda,ze ma toho veľa v robote. Ale hovorila ze to bolo ako realne... Preto ma to zaskočilo a aj vyľakalo

Nepraktixuje okultizmus? Veštenie?