Jeden človek ma opakovane obťažoval. Ako sa s tým vyrovnať?
Dobrý deň, neviem či je toto vhodné miesto na riešenie takýchto vecí ale už niekoľko mesiacov ma trápi ma to, že jeden človek ktorého som istým spôsob aj prijala do rodiny ma opakovane obťažoval :( jednalo sa o hnusné slovné narážky a nevhodné poznámky (nechcem ani písať lebo je mi z toho zle) a aj o opakované neželané se*uálne dotyky (stehno, riť, skoro aj prsia a dokonca mi aj rozopol ten človek na verejnosti na výlete pred rodinou podprsenku)
nedokážem sa s tým akosi vyrovnať :( a vkuse to cítim, že sa ma dotkol ten ,,človek"
neviem čo robiť..
Na toto poznam velmi ucinnu medicinu a garantujem ti, ze od neho budes mat navzdy pokoj.
Poriadne ho kopni do guli, ked sa o nieco opat pokusi a spusti strasny rev, ako diva selma.
@petedea tak to áno zaslúžil by si, ale treba na to mat povahu, aja však nie som ten typ ale je dost pravdepodobne ze by aj pomohlo
Ved prave o to ide, ze on ta odhadol, ze na to nemas povahu a preto si dovoluje.
Nieco take, robia len psychopati a na nich plati, len hruba sila.
Bud si najdi nejakeho kamosa, ktory mu nalozi za teba, alebo najdi odvahu a poriadne ho nakopni do guli.
@petedea ja sa s chlapcami nekamaratim, nikoho takého nemám a ja neviem ist fyzicky na ľudí 😶
@petedea a on aj mohol využiť, že som bola v ťažkej situácii, riešil sa pohreb a konflikty a on to zjavne využil ze aj toto

@evelyn246246
@evelyn246246 ❤️