icon

Jednoduchšia žena v mojom okolí

10. aug 2022

Pekny vecer, mam vo svojom okoli jednu zenu, ktora jednoducho je taka jednoduchsia co sa vyzoru tyka, co sa vzdelania tyka je inteligentna, mudra, ale teda nepotrpi si na mode, na tom ako je nalicena, ucesana a tak …. Ale uz viackrat sa mi stalo v jej pritomnosti, ze sme napriklad boli spolu na kave a prisli do kaviarne zeny, ktore vyzerali tip top, oblecenie, vzhlad a tato moja znama mala tendencie ze zacala pozri sa, to je otras toto, uchechtavala sa na nich, vsetkych co sme spolu boli upozornovala aby sa pozreli, a ironicke poznamky typu, o nadherne su velmi a smiech a takto …. Ja sama si na sebe celkom potrpim, nie som uplne dokonala, ale snazim sa, aj co sa mody tyka a upravy a tak, a teda pride mi to od nej take, neviem nepaci sa mi to …. Preco si myslite ze to robi? Myslite ze im zavidi? Takym zenam …. Ona sama sa stavia do roly, ze jej na mode nezalezi, to ju nebavi a podobne reci …. Len ma zaujima nazor inych žien na taketo spravanie …

Strana
z3
deti95060810
10. aug 2022

ona nie je jednoduchšia, len si nepotrpí na výzore... jednoduchšia žena je mentálne troška slabšia - čo tvoja známa asi nie je...
názor? asi jej to príde smiešne ak sú vymachlené ako kraslice.....

kabinka11
10. aug 2022

Nemyslím si, že im závidí. Proste sa jej to nepáči a takto to okomentuje. Mne sa napr. nepaci to obočie, čo je teraz tak veľmi in, ale tak nekomentujem to, aj keď niekedy sa ozaj musím ovládať.

lenka567899
10. aug 2022

ženy, ktoré majú potrebu vysmievať sa iným ženám, majú zvyčajne komplexy menejcennosti

vilma7
10. aug 2022

Ani mne sa kopec vecí nepáči, tiež som "jednoduchšia", ale.zato nemám blbé poznámky na ženy, módu vo svojom okolí.
Ťažko povedať, prečo má potrebu na tie ženy upozorňovať.

thoughtfulweirdo
10. aug 2022

Ja tiež nesledujem módne trendy- a tie čo vidim, sa mi teda fakt nepáčia a uprednostňujem prirodzený vzhľad u seba aj iných 😁 tiež mi príde úsmevné, keď vidím mladú ženu a umelé mihalnice, vyfarbené obočie, umelé nechty, výrazný rúž, tiene, veľa make upu na pleti, kadejaké tie zvonové a oversize veci, čo sa teraz nosia, náušnice, náhrdelník, náramok, hodinky, prsteň, kabelka... Mne sa to proste nezdá pekné 🤷🏻‍♂️ ale vedieť, čo sa patrí povedať nahlas a čo nie je otázka taktu. Tvoja kamoška nie je jednoduchšia, je skrátka len netaktná.

autor
10. aug 2022

@kabinka11 ved to je to, ze mne sa tiez napriklad nepaci ako je ona oblecena, ale nemam tendenciu sa vysmievat alebo poukazovat na zeny, ktore su neupravene ze pozeraj, to je otras a vyzgierat sa a neviem co

autor
10. aug 2022

@deti95060810 neboli to prave vymachlene kraslice, normalne zeny, pekne, oblecene moderne, nalicene, ucesane, ale ziadny extrem praveze

autor
10. aug 2022

@lenka567899 prave to mi pride az take extremne ako sa vysmieva, ved nemusi sa jej pacit, ale reagovat az takto?! To mi pride prave presne take uz cez

autor
10. aug 2022

@vilma7 presne to ma tak nejako zaujima, ze to upozornovanie extremne mi pride cez …. Ze vsak kazdy sme iny, ale nemusi na take zeny upozornovat az tak

autor
10. aug 2022

@thoughtfulweirdo ona prave takto vzdelanim je inteligentna, mudra zena, vzdelana, len teda jednoduchsia v tom vyzorovom smere, ze si na seba nepotrpi, ale poukazuje prave aj na zeny, ktore su upravene a nie nejako extremne praveze ….

eva112014
10. aug 2022

Napíš prosím ťa, že ona ako vyzerá. Čo znamená, že nemá módne oblečenie?

autor
10. aug 2022

@eva112014 zvycajne si da len nejake tricko, ktore je vidno ze ma uz 100 rokov, aj vyprate, aj nemodne, k tomu rifle, tiez take, co ma uz asi 15 rokov a nejake tenisky, ziadne znacky, ziadna moda, jednoduchi zvycajne veci, ktore ma uz 15 rokov, ona je taka dost na šetrenie, cize všetko jej pride drahe, pritom peniaze ma, tak sa niekedy tak zamyslam, ze ci to fakt nie je zavist, ze aj by sa mozno chcela modne obliekat, ale je lakoma dat peniaze za handry, tak radsej takto ohovara …. Neviem, lebo peniaze ona fakt ma …. Ale je taka lakoma odjakziva, ze to je drahe, to nedam a tak

judar
10. aug 2022

Malo by ta skor trapit ci ti nieje hanba pisat o tvojej "znamej" diskusiu a takto ju osie*at....ty si snou ruku mozes takto akurat tak podat lebo robis to iste co ona ale horsim stylom....proste osie*as a hned vies posudit ze nosi tricko, ktore ma 100rokov, vies hned ze vlastni rifle a tenisky 15 rokov.....well no ty darmo sa upravis, vymodis ked charakter mas ala zumpa s povrchnym pohladom👌

karhu
10. aug 2022

jednoduchsia co sa vyzoru tyka a jednoduchsia🙂

liusa82
10. aug 2022

tak sa s ňou nebav a máš po starostiach.Nemusiš potom toto počúvať a je vystarané.Nikto ti nekáže s ňou chodiť po kávičkách

zitaje
10. aug 2022

Tak asi má iné priority, ako oblečenie a šminky - ja to chápem, tiež to mám tak.
Čím je tričko "módne"? Veď tričko, nie? Ešte rifle pochopím, menia sa strihy. Ja nosím celý život jeden strih, ktorý mi sedí 😀
Tvojej známej je to asi smiešne, toľko sa sústrediť na vzhľad. Ja jej rozumiem, akurát ja to nemám vo zvyku komentovať.
Nerieš. Ak ti to prekáža, vyjadri sa. Buď, že tebe sa to páči, alebo že sa ti nepáči, že to komentuje, prípadne sa s ňou nestýkaj a vybavené.

katkami123
10. aug 2022

A potrebuješ takú kamaratku, ktorá ma komplexy z upravených žien? Z diskusie mi vyplýva, ze sa skôr obavas toho, kedže sa o seba stsráš, aby to nerobila aj tebe poza tvoj chrbát. Odpoved mozes vidieť v jej správaní. Nech už každý vyzerá akokoľvek, komentovať vzhľad niekoho a vysmievať sa z toho, to robia malé deti a nie zrelé ženy.

autor
10. aug 2022

@judar to som sem napisala preto, lebo sa ma na to priamo niekto spytal preboha, nie pre to, ze by som sama od seba tady ju za to ohovarala, ved nech si nosi co chce, mne to je jedno, ja si nosim co chcem ja, len sa mi viackrat stalo, ze mala extremne posmesky z zien co prisli niekam pekne oblecene alebo upravene a vyslovene isla este navadzat vsetkym s nami, ze to je otrasne a nech jej pritaknu ….

autor
10. aug 2022

@liusa82 tak inak si rozumieme dobre, nemame problem, len teda toto sa mi viackrat stalo v jej pritomnosti a zaujimal ma nazor, te preco toto niekto robi

autor
10. aug 2022

@katkami123 ano trosku ma v podstate napadlo, ze co si realne mysli, ked predo mnou zeny rovnako upravene ako ja uraza a robi si posmesky

barboritta
10. aug 2022

A tá osoba je ti čo,keď ti tak záleží na jej názore?

katkami123
10. aug 2022

No to iste, len je hrdinka poza chrbát ako u tých žien. Nabudúce jej mozes povedať s kľudom, ze pozri, veď nesedia tak ďaleko od teba, prečo im to nepovieš do očí?

katkami123
10. aug 2022

Neviem, ja keď vidím až priveľmi závistlivých ľudí vo svojom okoli, snažím sa im vyhýbať.
Ako si dospelý človek môže dovoliť vysmievať sa z niekoho ako malé decko? Nech už ten dotyčný vyzerá akokoľvek, kontakty s takou osobou by som obmedzila.

autor
10. aug 2022

@katkami123 presne tak mi to pride, ako male dieta …. Pritom inak ked sa rozpravame tak uplne normalne ako dospela, ale toto vzdy ako keby sa v nej dieta ozvalo

autor
10. aug 2022

@barboritta kamaratka dlhorocna

judar
10. aug 2022

Ty robis to iste ale verejne ju tu pred cudzima ohovaras 🤦 ...a ze dlhorocna kamaratka?...ona ohovara inych pred tebou a ty ju stym ake oblecenie nosi a co hovori na druhych tu verejne....jedna vymodena , druha jednoduchsia a obe hubami recami spodina do paru

tykat
10. aug 2022

"...prisli zeny, ktore vyzerali tip top, oblecenie, vzhlad..."
Akoze ked tu vidim co si niektore predstavuju pod tip-top vzhladom tak sa jej mozno ani necudujem. 😁

annadobsonyova
10. aug 2022

Ohovaracky a poznamky sa daju stopnut tym, ze jej narovinu povies ze Ti je to neprijemne, nech sa vyhyba podobnym hodnoteniam. Je to Tvoja dlhorocna kamaratka, tak jej hadam mozes povedat veci tak, ako su. Namiesto toho aby si hladala odpovede na konovi, sa spytaj jej, preco jej pride smiesne ak niekto pracuje s odlisnou estetikou. Dufam, ze si viac zvedava na kamosku, ako na nazory neznamych zien tu na fore 🙃

katkami123
10. aug 2022

@judar
Ale no… veď nikto nevie o koho sa jedna, pýta si radu. To, že sú kamarátky neznamená, ze nemá právo na ony názor, radu a ze ju musí nekriticky na 100% nasledovať. Jednoducho sa jej nepáči jej spravanie a čo? Boji sa, či jej nerobí to iste. Proste každý mame vo svojom živote aspoň jedného človeka, pri ktorom si hovoríme - nerobí toto iste aj mne poza chrbát?

bajka16
10. aug 2022

Nemusí závidieť. Len je tu pre ňu zbytočnosť. Predstav si, že o seba nedbaš, nemalujes sa, neobliekaš sa. Úplne si to nevieš ani predstaviť, ako sa tie ženy chystajú niekam von, snažia sa vyzerať. Tak pre ňu je asi toto smiešne. Že by trávila vôbec čas nad tým, aby bola upravená.

Strana
z3