Mám 23 rokov, 10 mesačné bábo a hľadám muža

7. nov 2019

Ahojte, ešte nikdy som tu nič take nepísala, ale jednoducho už neviem kde hľadať. Síce tu nechodí veľa mužov, ale za pokus to stojí.

Mám 23 rokov, 10-mesačného syna (s mojim ex nie sme v kontakte), jednoducho kašle na nás (dlhy príbeh). Ide o to, že som už dosť dlho sama a chcela by som zas cítiť lásku, nehu a mat pocit, že niekomu na mne záleží.
Preto hľadám muža, s ktorým by sme si rozumeli, spolu vychovávali môjho (nášho) syna. Čiže musí túžiť po dieťati, v budúcnosti sa nebránim ani nášmu spoločnému. Na výzore nezáleží, ja sama nie som nejaká top modelka, ale zas snažím sa o seba starať. Tak nech aj môj “budúci” sa o seba stará, nech je úprimný, milý, pozorný. Nič viac nechcem. Veková hranica je od 25 do max 35 rokov. Som zo severu, čiže by mal bývať tiež niekde tu blízko.

Ak si sa tu našiel, okomentuj mi to a ja sa ti ozvem. 🙂

ssimona18
7. nov 2019

Nechcem byť zlá, ale radšej sa staraj o dieťa aby si potom nepísala, že si slobodná matka s dvoma deťmi.Myslím si, že nie si tak dlho sama,aby si hned musela skákať zo vzťahu do vzťahu.

h2
7. nov 2019

Ahoj, bol tu jeden taký, hľadal presne takú ženu, ako Ty, mladú slobodnú mamičku. Síce potom písal, že už ju našiel, ale tak ktovie, ako to s nimi dopadlo. Skúsim Ti to nájsť a napíšem Ti.

petronelka47
7. nov 2019

Bože 23 rokov,mužov ešte stretneš, čo mam povedat ja? 40tka na krku, slobodná mamička 14m dieta + zťp 🙂

petkaaa
7. nov 2019

Ja neviem, nechcem sa nikoho dotknúť, ale máš 23 rokov, 10m malinké dieťa a už hľadáš chlapa na internete? To fakt nemáš iné starosti, ako toto? Ak by si ho niekde osobne náhodne stretla, nie je na tom nič zlé, veď samozrejme, že nechceš zostať sama, ale s ani nie ročným dieťaťom už cielene hľadať chlapa mi príde trochu zúfalé.

nistika
7. nov 2019

@ssimona18
@petkaaa a čo sa do toho staráte? je to hádam jej vec. ako vy viete ako dlho je sama možno od začiatku tehotenstva do teraz možno tri dni. predstavte si aj mladé matky si môžu nájsť priateľa a dokonca na internete! a neviem prečo by mala stále čumeť doma medzi 4 stenami sama s dieťaťom. je úplne ľudské a prirodzené niekoho vedľa seba mať. takéto komenty ma už vážne rozčuľujú. a nezabudnite mi napísať koľko gramatických chýb vynechaných čiarok a podobne som tu napísala.

acrobaleno
7. nov 2019

Aj ja hľadááám muža. 😢😂 A tých pár čo tu je, sú ženatí.

petkaaa
7. nov 2019

@nistika Nikde som nenapísala, že má sedieť doma. Čítanie s porozumením, 1. stupeň základnej školy 🙂

bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nistika
7. nov 2019

@petkaaa dobre napíšem ti čo som z toho vyrozumela: navážaš sa tu do slobodnej matky že je zúfalá, tvrdíš že ho mániekde stretnúť" neviem asi si myslela v krčme alebo v práci do ktorej s tak malým dieťaťom pravdepodobne nechodí...ďalej som vyrozumela že tu komentuješ tému ktorá sa ťa nijako netýka a k tomu útočne a negatívne z čoho čítam tvoje vlastné zúfalstvo a zatrpknutosť. možno si nejaká zakomplexovaná dôchodkyňa a keď nie zamysli sa smeruješ tam!

ssimona18
7. nov 2019

@nistika Pre jej dobro som to pisala aby nebola slobodna matka s 2 detmi.Skus pouzit aj ruzom.Ma pre koho zit ma male dieta laska pride casom.Dieta ju teraz potrebuje.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ssimona18
7. nov 2019

@bazarocka30 nevrav? A preco? Lebo chcem niekomu dobre?

nistika
7. nov 2019

@ssimona18 neznelo to ako pre jej dobro. ty použi rozum ak niečo myslíš priateľsky nech to tak znie toto tak určite neznelo a dovolím si tvrdiť že to tak nebolo ani myslené. ona má právo na lásku a nemusí venovať celú svoju existenciu svojmu dieťaťu. môže mať aj blízku osobu vedľa seba aby sa jej žilo ľahšie. tiežb máme manželov. tiež sa venujem viacerím ľuďom naraz jedným z nich som ja sama predstav si. a nemyslím si že zanedbávam svoje deti

petkaaa
7. nov 2019

@nistika Hej presne, som zatrpknutá 27 ročná dôchodkyňa 😀 Do nikoho sa nenavážam, len som sa vyjadrila v tom zmysle, že neviem, či je to úplne ok, keď už takto hľadá chlapov na internete. ja nehovorím, že má sedieť doma, ani že si nemá nájsť partnera... je úplne normálne, že niekoho pri sebe chce, ale aj keby bola hneď sama tých 10 mesiacov čo má dieťa + 8-9 kedy bola tehotná... nemyslím si, že 19 mesiacov je taká ohromne dlhá doba, aby sa to nedalo vydržať. Potom presne ako napísala @ssimona18 sa môže veľmi rýchlo stať, že o rok bude písať, že je slobodná mamička s dvomi deťmi. Trochu popozeraj diskusie a zistíš, že takých je tu nespočetne veľa.
To, že sme sa s vyššie komentujúcou vyjadrili proti tomuto nápadu neznamená, že sme zatrpknuté, odsudzujeme, alebo útočíme... len nie vždy je ideálne riešenie chodiť zo vzťahu do vzťahu, tým duplom keď už má malé dieťa.

nistika
7. nov 2019

@petkaaa ale toto nieje vaša starosť predsa. ona vie hádam najlepšie posúdiť či jej je samej smutno či niekoho vedľa seba potrebuje alebo nie. áno bude teraz určite dvojnásobná slobodná matka...varovanie pre všetky vydaté ženy: okamžite prestaňte sexovať budete mať 12 detí!

petkaaa
7. nov 2019

@nistika 🙂 a tvoja starosť to je? Nemôžem mať svoj názor, ktorý môžem slobodne vyjadriť? Ako som napísala - čítanie s porozumením. Ale ty si ideš len svoje, pretože tvoj názor je jediný správny. Tak ho maj. Kto chcel, ten pochopil, čo som napísala 🙂

acrobaleno
7. nov 2019

@zahrajzlato No neviem čo tu robia, zatiaľ som videla dvoch v diskusii 😂

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bazarocka30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
7. nov 2019

zeny, ako pomoze zakladatelke takato "burka v serbli"? Naco je dobre sa teraz hadat, ktora mate vacsi narok napisat sem svoj nazor?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ssimona18
7. nov 2019

@nistika tak jej zožen chlapa ked sa venuješ viacerym naraz :D a nemaj z mojho názoru orgazmus

ssimona18
7. nov 2019

@petkaaa neviem čo má orgazmus z našich názorov :D :D síce nám to môže byt jedno mi jej deti chovať nebudeme :D

ssimona18
7. nov 2019

@bazarocka30 ano stojím si za tým že jej chcem iba dobre 🙂

ssimona18
7. nov 2019

@nistika moment ale slečna nebola vydatá prečo tu spomínaš vydate ženy 🙂

nistika
7. nov 2019

@ssimona18 sediš si na kábli?

ssimona18
7. nov 2019

@nistika nie sedím tebe na kabli sorry

mato665
7. nov 2019

Dievča zlate už teraz je jasne že onedlho budeš slobodná mamina s dvomi detmi

nistika
7. nov 2019

@ssimona18 to musíš mať ale riť....