icon

Jednoduchšia žena v mojom okolí

10. aug 2022

Pekny vecer, mam vo svojom okoli jednu zenu, ktora jednoducho je taka jednoduchsia co sa vyzoru tyka, co sa vzdelania tyka je inteligentna, mudra, ale teda nepotrpi si na mode, na tom ako je nalicena, ucesana a tak …. Ale uz viackrat sa mi stalo v jej pritomnosti, ze sme napriklad boli spolu na kave a prisli do kaviarne zeny, ktore vyzerali tip top, oblecenie, vzhlad a tato moja znama mala tendencie ze zacala pozri sa, to je otras toto, uchechtavala sa na nich, vsetkych co sme spolu boli upozornovala aby sa pozreli, a ironicke poznamky typu, o nadherne su velmi a smiech a takto …. Ja sama si na sebe celkom potrpim, nie som uplne dokonala, ale snazim sa, aj co sa mody tyka a upravy a tak, a teda pride mi to od nej take, neviem nepaci sa mi to …. Preco si myslite ze to robi? Myslite ze im zavidi? Takym zenam …. Ona sama sa stavia do roly, ze jej na mode nezalezi, to ju nebavi a podobne reci …. Len ma zaujima nazor inych žien na taketo spravanie …

Strana
z3
zmrzlinka2021
11. aug 2022

A prečo sa tej kamosky na to nespytas?

A prepac, ale pojem "jednoduchsia", lebo nejde podla mody - a kto povedal, ze musi? je to povinost? Ovela dolezitejsi je charakter, rozumova vybavenost ako chodit oblecena trendovo

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
leskovael
11. aug 2022

@natyreggae mňa si sa síce nepýtala ale náhodou viem kde také nemožné rifle su tak ak môžem, dávam ti odpoveď ja. Netreba sa tváriť že človek nerozorozna nempderne oblečené, rozozná... Je to proste vidieť. Tak ti prikladám jeden príklad napr... A normálne tak bežne chodia ľudia stále oblečený. Len sa im netreba smiať. Tak, ako sa netreba smiať tým ktoré majú vkus, obliekajú sa pekne a starajú sa o seba... Normálna osoba sa proste nevysmieva iným a nerieši aké veci.

autor
11. aug 2022

@annadobsonyova ja som prave mala tendenciu jej povedat, ze mne to neni smiesne, ze ved pekne su oblecene ziadne extremy alebo co a ona mi, ze no otras to je nechapem, co sa ti paci na tom, ta moda hnus

autor
11. aug 2022

@liz_lemon tak nenoze ma brat uplne ako seba, ja si teda potrpim aj na aktualne trendy, aj znacky a nakupujem bieco fakt kazdy mesiac pomaly, co ona vobec, malujem sa, aj sminky si kupim kvalitne, kabelky tiez …. Preto mi to pride cudne, ze teda takto ohovara predo mnou, ci ako keby nechce urazit nepriamo aj mna cez tie ine zeny … a ked jej poviem, ze mne sa pacia, ze tomu chapem, tak povie, aha a pregulne ocami napriklad a tak

autor
11. aug 2022

@katkami123 presne toto si hovorim, ze ja si skorej vsimam tie zeny co si potrpia a inspirujem sa, akoby som komentovala tie, ktore to az tak nezaujima a maju to inak ako ja …. Cize tiez mi to pride trosku, ze navonok pohrda a tvari sa ze katastrofa ale az moc take zeny riesi

autor
11. aug 2022

@reanda wooow toto je podla mna asi vystihnute fakt, toto si trafila ona zila v rodine, kde sa setrilo, nic nebolo treba, na čo, ved to staci, to je este dobre …. Takze to uplne sedi a toto vlastne som mala aj na mysli a nevedela to mozno sama pomenovat, ze mne prave pride ze ona mozno len prebera nieco naucene doma, s cim sa mozno sama uplne nestotoznuje, ale zaroven ako keby nevyjde z toho, co je naucena, lebo s rodicmi stale zije, cize by asi neprisla domov s niecim alebo spravanim, ktore cely zivot vnima ako nespravne, aj ked by mozno ho chcela ….

autor
11. aug 2022

@leskovael praveze ja som jej uz aj povedala, ze sa mi to paci, ona len pregulila oči, ze aha dobre a takto …No a teda hlavne naozaj tie zeny nie su extrem, napriklad ohovarala byvalu frajerku jej brata, ze neboli s mamou z nej nadsene, ze sa o seba az moc starala, pritom to bola zena, ktora nemala ani umele mihalnice, ani nafarbene vlasy, ani vyrazny male up, jedine co mala boli gelove nechty aj to kratke a upravene nechty na nohach, a teda vzdy bola nalicena ale tak riasenka na mihalnice a upravene obocko, inak ani make up nenosila, lebo mala krasnu plet bezproblemovu …. Oblecena chodila pekne, ale ziadne vystrelky lodicky a neviem co, proste pekne elegantne oblecena a tato kamoska, ze sa o seba moc starala a ze ju nemuseli a taketo nazory

autor
11. aug 2022

@podmostom ale jasne, uz som jej povedala ze teda mne sa to nezda hrozne a zle, ze vsak tie zeny su len normalne upravene a ona pregulila oči, ze aha dobre no a tak jej reakcia

callisia
11. aug 2022

Prečo sa s tebou vôbec kamaráti keď tebou očividne pohŕda rovnako ako tými upravenými ženami? To mi hlava nebere.

autor
11. aug 2022

@vanda323 tak to rozumiem ze sa vas dotklo, urcite sa o seba starate, lebo sa chcete asi paci jemu … tak by som mozno skusila nieco obmedzit, ci to oceni teda

autor
11. aug 2022

@vanda323 z tohto co ste dalej napisala to vyzera ze ani nie ze by sa mu to nepacilo, ale ked ziarli ze mozno sa boji ze sa kvoli tomu velmi pacite aj druhym

autor
11. aug 2022

@natyreggae laminacia sa ani mne napci, rozsirene rifle tiez nie, ale tak ona vseobecne je taky chlapcensky typ proste a veci teda take co ma davno, lebo stacia, netreba nic nove kupovat

autor
11. aug 2022

@leskovael ano, takyto styl, proste veci davno davno kupene, uz ktore teraz vyzeraju inak

annadobsonyova
11. aug 2022

Kamaratstvo nie je o tom, ze vo vsetkom suhlasite. Kludne mozete vidiet veci odlisne a porozpravat sa o tom bez toho, aby bol biekto zhadzovany za svoj vkus a Ty ju mozes poprosit, aby sa ludom nevysmievala v Tvojej pritomnosti. Nemusis jej dohovarat, napravat jej vkus, nemusis ju prevychovat, ani nou opovrhovat. Spytat sa mozes, preco to robi ale ak je to slepa ulicka, tak si nastav hranice tak, aby si jej vylevy nemusela pocuvat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
filipka250
11. aug 2022

Ja si tiez na mode nepotrpim, hoci mam natrieskane skrine, neviem sa zladit a nakoniec to necham tak.
Mne sa upravene zeny pacia, a ked sa mi zda nieco ,,prilis", absolutne to nekomentujem.
Podla mna ma tvoja znama nizke sebavedomie a takto si ho dviha. Mozno by bolo fajn, nastavit jej zrkadlo. (Pomyslene)

miamaria
11. aug 2022

Keby bola moja dobra kamaratka a chodime na kavy, tak jej poviem a ty preco sa im smejes? Pre nich mozes byt smiesna zase ty svojim stylom, by bolo nudne keby sme boli vsetke rovnake

katkami123
11. aug 2022

A ma ona priateľa? Je vydatá? Mala niekedy vážny vzťah? Nebude v tom problém, ze sa s nimi porovnáva? Lebo toto robia ľudia, keď sa cítia menejcenní, ze sa vysmievajú druhým aby na oko prekryli vlastne komplexy.

autor
11. aug 2022

@katkami123 ma priatela, uz dlho, dlho …. Taky staly vztah

katkami123
11. aug 2022

A ten priateľ, nepozerá možno za takymi vycfintenými ženami? On ma aký názor na ten jej výsmech?

autor
11. aug 2022

@katkami123 on je prave taky, ze sa aj pozrie na take, ale ked zacne pred nim zhovadovat ona tie ine zeny, tak sa akoze aj on na nich smeje

katkami123
11. aug 2022

Tak možno tam bude problém, že vidí, že aj on sa za nimi obzerá, ak je to dlhodobý vzťah, tak nie je slepá.

autor
11. aug 2022

@katkami123 moze byt ze to vidi, ale teda pred nou sa vzdy tvari ako on s nou suhlasi

reanda
11. aug 2022

mozno sa s nazorom rodicov stotoznuje a mozno nie, je to jedno v podstate, tam by len bolo treba vypustit to posudzovanie a odsudzovanie druhych za to, ze si nemyslia to iste a neziju podla tych istych zasad.. by sa velmi ulavilo jej, aj jej rodicom, ak by to takto nebrali.. ale ono to nie je take lahke, taketo presvedcenia sa v rodinach casto 'dedia' po dlhe generacie a nie je vobec jednoduche z toho vystupit.. niekomu sa to nepodari ani uvidiet a uvedomit si, v com zije.. a aku neslobodu mu tie nazory sposobuju..
kazdopadne, neoplati sa jej ani nasilu 'otvarat oci', to by mohlo byt este horsie.. ona na to raz pride aj sama.. skor ci neskor..

ivangeline
11. aug 2022

Ako si napisala. Moze mat komplex. Ja som taka ista. :D Len mne je suma fuk ako vyzeraju ostatne.. Skor chcem zapadnut ale mam svoje hodnoty inde..a pytam sa potom sama seba..ci by som sa predsa nemala troska viac o seba starat.. aby som zapadla... alebo je to len moj pocit,ze nezapadam.. xD No ak ti to bolo neprijemne,ja by som sa ozvala,ze je to nevhodne,ze nech si ich nevsima alebo nieco podobne..

Strana
z3