Kam by ste išli žiť?
Ak by ste nemali žiadne záväzky, do ktorého mesta v rámci západného a stredného Slovenska a v rámci ČR by ste išli žiť?
Hľadám mesto, kde je aspoň primerané pracovné uplatnenie (tak všeobecne, nejaké bežné pozície, nič špecifické), ktoré je udržiavané, dá sa v ňom v pohode pohybovať pešo + hromadnou dopravou, nie je príliš hlučné, skôr také kľudnejšie aj s nejakou tou zeleňou a prírodou 🙂
Zvolen
Bratislava
som 7 rokov v Prahe a som veľmi spokojná. práce je tu habadej, je tu krásne, dá sa chodiť peši aj MHD, máš tu aj kľudnejšie a zelenšie štvrte 🙂 ja som na Prahe 6 a super.
Praha
Brno
Niečo podobné mám v pláne urobiť (zmeniť mesto, kde budem žiť v najbližších rokoch) Z určitých dôvodov zvažujem, že to bude Žilina no nie som úplne rozhodnutá..
Trenčín
My sme sa na jesen zo Senca prestahovali do Trencina. TN je presne take mesto, ake hladas v popise. Akurat ma dušu ❤️
Ak by som nemala skutocne ziadne zavazky, zbalila by som vsetko co mam a odisla do Sydney
Praha
Bratislava, Praha, ale najradsej krajinu, kde je slnecno pocas roka, kde je more a ina mentalita. Ak existuje buduci zivot uz sa zariadim inak, takze ak mas moznost, chod
Piestany.
Praha urcite a ziadna Ba. Z Prahy do Canady a uz by som sa nevratila.
Ibiza😀 Kupim si plavky,opalovaci krem a ine mi netreba
Nic na SR a CR. :D Momentalne som na Hawaiiii... v mysli. ;D Bola som uz aj na Islande...v mysli. xD A v Australii..
Za mňa jednoznačne môj milovaný Trenčín. Verím, že raz sa tam opäť dostanem bývať.
Ak by to malo byť len v rámci SR a ČR, tak ja som zaľúbená do Českého Krumlova, to je prenádherné mesto. Síce teda netuším, ako to tam je s prácou, ale tam by som si vedela predstaviť žiť.
Trnava. Idealne miesto, stred vsetkeho. Zijem tu 12 rokov a najlepsie mesto za mna. Do Ba polhodka, do NR polhodka, a je to mesto, kde je vsetko a pracu si najdes bud tam alebo BA, NR, a ine okolie.
Na Slovensku Zvolen, mimo Slovenska Vukovar.
Brno
Pezinok...neviem prečo ale veľmi sa mi páči toto mesto

Senec