icon

Kam by ste išli žiť?

9. apr 2023

Ak by ste nemali žiadne záväzky, do ktorého mesta v rámci západného a stredného Slovenska a v rámci ČR by ste išli žiť?
Hľadám mesto, kde je aspoň primerané pracovné uplatnenie (tak všeobecne, nejaké bežné pozície, nič špecifické), ktoré je udržiavané, dá sa v ňom v pohode pohybovať pešo + hromadnou dopravou, nie je príliš hlučné, skôr také kľudnejšie aj s nejakou tou zeleňou a prírodou 🙂

m_isk_a
9. apr 2023

Senec

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
jaja20
9. apr 2023

Zvolen

beata_k
9. apr 2023

Bratislava

levandula7
9. apr 2023

som 7 rokov v Prahe a som veľmi spokojná. práce je tu habadej, je tu krásne, dá sa chodiť peši aj MHD, máš tu aj kľudnejšie a zelenšie štvrte 🙂 ja som na Prahe 6 a super.

kamatopo
9. apr 2023

Praha

diewcatqoo
9. apr 2023

Brno

zuzuka19
9. apr 2023

Niečo podobné mám v pláne urobiť (zmeniť mesto, kde budem žiť v najbližších rokoch) Z určitých dôvodov zvažujem, že to bude Žilina no nie som úplne rozhodnutá..

kleopatra114
9. apr 2023

Trenčín

kath1210
9. apr 2023

My sme sa na jesen zo Senca prestahovali do Trencina. TN je presne take mesto, ake hladas v popise. Akurat ma dušu ❤️

taga
9. apr 2023

Ak by som nemala skutocne ziadne zavazky, zbalila by som vsetko co mam a odisla do Sydney

elenajezova
9. apr 2023

Praha

zobaka
9. apr 2023

Bratislava, Praha, ale najradsej krajinu, kde je slnecno pocas roka, kde je more a ina mentalita. Ak existuje buduci zivot uz sa zariadim inak, takze ak mas moznost, chod

marianarem
9. apr 2023

Piestany.

aliaray1
9. apr 2023

Praha urcite a ziadna Ba. Z Prahy do Canady a uz by som sa nevratila.

taminka1986
9. apr 2023

Ibiza😀 Kupim si plavky,opalovaci krem a ine mi netreba

ivangeline
9. apr 2023

Nic na SR a CR. :D Momentalne som na Hawaiiii... v mysli. ;D Bola som uz aj na Islande...v mysli. xD A v Australii..

caroline_
9. apr 2023

Za mňa jednoznačne môj milovaný Trenčín. Verím, že raz sa tam opäť dostanem bývať.

h2
9. apr 2023

Ak by to malo byť len v rámci SR a ČR, tak ja som zaľúbená do Českého Krumlova, to je prenádherné mesto. Síce teda netuším, ako to tam je s prácou, ale tam by som si vedela predstaviť žiť.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
zenulkaaa
10. apr 2023

Trnava. Idealne miesto, stred vsetkeho. Zijem tu 12 rokov a najlepsie mesto za mna. Do Ba polhodka, do NR polhodka, a je to mesto, kde je vsetko a pracu si najdes bud tam alebo BA, NR, a ine okolie.

bylinka25
10. apr 2023

Na Slovensku Zvolen, mimo Slovenska Vukovar.

ma77
10. apr 2023

Brno

4stanka4
10. apr 2023

Pezinok...neviem prečo ale veľmi sa mi páči toto mesto