Kam dať dieťa, keď nemáte rodinu či priateľov?
Ahojte, keď potrebujete ísť k lekárovi alebo tak, kam dávate dieťa, keď nie je možnosť rodiny ani kamarátov? Nejaký kútik alebo niečo také? 3 roky
Chodila som k lekarovi s dietatom. Rychlejsie ma vybavil 🙂
vsade a vzdy chodila somnou .. nemam ani rodinu okolo a ani nikoho s kym by mohla byt ... takze hold isla somnou .. ale ja som bola jedna z tych stastnejsich-moja ani necekla a poslusne cakala ..
Napr aj k zubárovi ste brali dieťa so sebou? Nemali s tým lekári problém?
Ostáva s deťmi manžel 🙂 ..
Ja dávam stracit tetam, dedkovi, ak nikto nemôže, ide so mnou. A je veľmi zíva …
Bola uz so mnou aj u zubára, bohužiaľ inak sa nedalo. Dala som jej do ruky mobil s rozpravkou a pozerala. Nikto to nijako nekomentoval … A ak by niekoho napadlo, tak nie, doma sa s mobilom nehrá.
Vzdy musi byt niekto iny,kto sa o dieta vie postarat.Ak pojdes akutne na operacnu salu dieťa tam s tebou ozaj nemoze.
Ono je to praveze dobre brat dieta k zubarovi. Aspon sa tak zoznami so zubarom. Vidi co ti robia a co robis ty a potom sa nebue bat ked bude na rade on. Predpokladam ze tomu zubarovi dobre platis, on by mal vydrzat s dietatom ordinacii za tie peniaze.
Ak bývaš v meste skus pozrieť jaslicky, niektoré majú aj hodinové stráženie a berú aj 3 ročne.. aspoň v našej kde chodí mala tak chodí par deti sem tam na par hodín
Brala som dieťa všade sebou, aj na gynekologiu.
Nie, doktorka sa skôr tešila, že vidí detí ;)
Všade som musela chodiť s dieťaťom,nemala som na výber
Mame 5 deti...aj sme platili....aj brala som sebou....aj zostali doma....vsetko si musí clovek zariadit......dnes si nosia do prace aj deti....
3 rocne som mala uz v skolke, a lekarov som si vyberala tak aby mi vyhoveli terminom, ked nebola chora ... co bola casto...a mladsie islo so mnou, ked som uz naozaj nikoho nezohnala ...
Skolka, muz
Opatro
Opatrovateľka , suseda kamoska atd. Prečo nechodí 3 ročné dieťa do škôlky? Doteraz mohlo chodiť do jaslí alebo do tej škôlky, a mala by si kľud na vybavovanie vecí/ prácu atď.
Brala som so sebou, ano aj zubar aj gynekolog... nebola ina moznost.
@hildeberta IKEA kútik nie je opatrovanie deti, je to miesto kde na deti dajú pozor, kym rodičia nakúpia a tí nemajú opúšťať obchodný dom... Ale ano, mnohí si to vysvetľujú po svojom..

Do ikea kutika