icon

Kam dať dieťa, keď nemáte rodinu či priateľov?

10. mar 2025

Ahojte, keď potrebujete ísť k lekárovi alebo tak, kam dávate dieťa, keď nie je možnosť rodiny ani kamarátov? Nejaký kútik alebo niečo také? 3 roky

hildeberta
10. mar 2025

Do ikea kutika

andreakotesova
10. mar 2025

Chodila som k lekarovi s dietatom. Rychlejsie ma vybavil 🙂

ukgirls
10. mar 2025

vsade a vzdy chodila somnou .. nemam ani rodinu okolo a ani nikoho s kym by mohla byt ... takze hold isla somnou .. ale ja som bola jedna z tych stastnejsich-moja ani necekla a poslusne cakala ..

autor
10. mar 2025

Napr aj k zubárovi ste brali dieťa so sebou? Nemali s tým lekári problém?

denkabemommy
10. mar 2025

Ostáva s deťmi manžel 🙂 ..

eternity24
10. mar 2025

Ja dávam stracit tetam, dedkovi, ak nikto nemôže, ide so mnou. A je veľmi zíva …

eternity24
10. mar 2025

Bola uz so mnou aj u zubára, bohužiaľ inak sa nedalo. Dala som jej do ruky mobil s rozpravkou a pozerala. Nikto to nijako nekomentoval … A ak by niekoho napadlo, tak nie, doma sa s mobilom nehrá.

janinah
10. mar 2025

Vzdy musi byt niekto iny,kto sa o dieta vie postarat.Ak pojdes akutne na operacnu salu dieťa tam s tebou ozaj nemoze.

andreatytler
11. mar 2025

Ono je to praveze dobre brat dieta k zubarovi. Aspon sa tak zoznami so zubarom. Vidi co ti robia a co robis ty a potom sa nebue bat ked bude na rade on. Predpokladam ze tomu zubarovi dobre platis, on by mal vydrzat s dietatom ordinacii za tie peniaze.

katulienocka999
11. mar 2025

Ak bývaš v meste skus pozrieť jaslicky, niektoré majú aj hodinové stráženie a berú aj 3 ročne.. aspoň v našej kde chodí mala tak chodí par deti sem tam na par hodín

vilma7
11. mar 2025

Brala som dieťa všade sebou, aj na gynekologiu.
Nie, doktorka sa skôr tešila, že vidí detí ;)

vlabe
11. mar 2025

Všade som musela chodiť s dieťaťom,nemala som na výber

pieksamaki
11. mar 2025

Mame 5 deti...aj sme platili....aj brala som sebou....aj zostali doma....vsetko si musí clovek zariadit......dnes si nosia do prace aj deti....

fairyy
11. mar 2025

3 rocne som mala uz v skolke, a lekarov som si vyberala tak aby mi vyhoveli terminom, ked nebola chora ... co bola casto...a mladsie islo so mnou, ked som uz naozaj nikoho nezohnala ...

0kristina0
11. mar 2025

Skolka, muz

ghoul_
11. mar 2025

Opatro

ghoul_
11. mar 2025

Opatrovateľka , suseda kamoska atd. Prečo nechodí 3 ročné dieťa do škôlky? Doteraz mohlo chodiť do jaslí alebo do tej škôlky, a mala by si kľud na vybavovanie vecí/ prácu atď.

katuskamala1
11. mar 2025

Brala som so sebou, ano aj zubar aj gynekolog... nebola ina moznost.

jana_eyre_2
11. mar 2025

@hildeberta IKEA kútik nie je opatrovanie deti, je to miesto kde na deti dajú pozor, kym rodičia nakúpia a tí nemajú opúšťať obchodný dom... Ale ano, mnohí si to vysvetľujú po svojom..