icon

Kam ísť počas Vianoc, keď je všetko zatvorené?

luthien118
19. dec 2023

Ahojte, mate nejake tipy, kam by sa dalo v ramci BA utiect od nechcenej navstevy (svokry), ked bude na Vianoce vsetko zatvorene? Najlepsie, co mi zatial napadlo, je kombinacia prechadzka-benzinka-prechadzka-benzinka :D. Dufam, ze bude otvorene aj Cinema City.

Strana
z2
thoughtfulweirdo
19. dec 2023

Jejda, ale to niektoré beriete dramaticky. Ja tiež od niektorých dlhých návštev potrebujem oddych a nemá to nič spoločné s tým, že by som toho človeka neznášala 😅 sú ale aj v rodine ľudia, ktorí ma trochu dráždia nejakým svojim zlozvykom alebo špecifickým prejavom, ale snáď len kvôli tomu nebudem s nimi prerušovať kontakt, radšej sa na nejaký čas vzdialim, keď je toho na mňa moc, aby som sa mohla potom zas vrátiť s úsmevom 🤷🏻‍♂️

natalka13
19. dec 2023

@thoughtfulweirdo fakt odides z domu ked ti pride svokra na vianocnu navstevu? Alebo hocikto iny z rodiny?
Divne vztahy.

thoughtfulweirdo
19. dec 2023

@natalka13 Nie, so svokrou som úplne v pohode 😉 Ale keď ideme my na niektoré návštevy, tak po pár hodinách vyrazím na vychádzku 😁 čo je lepšia možnosť? Neísť vôbec?

13uzivatelka11
19. dec 2023

@veronicka1901 ja sa práveže skôr čudujem, ze keď jej manžel vie, že majú zle vzťahy a nechce ju doma, ze ju k nim aj tak zavolal a vyháňa tým v podstate z domu vlastnú manželku. Muž mohol ísť k svokre kľudne sam.

maranco
19. dec 2023

Spomeň si ako si s ňou vydržala na svojej svadbe za jedným stolom. Nádych, výdych veď nebudeš doma sama s ňou, bude tam manžel, deti tak ak by mala blbé reči ju usmerní.
Nezníž sa na jej úroveň a zachovaj sa ako dáma, diplomaticky.
A keď bude dusno, že ju manžel nevie umravniť, vezmeš dieťa a pôjdete na prechádzku.

kornelies
19. dec 2023

@luthien118 Chystaj obed, umyvaj riady, kavu, obcerstvenie. Uvidis, ze stravis s tym pol dna. Potom najdi dobry film, stiahni si ho a nasledne prehraj svokre. Ona si ta vsimat nebude. Hlavne sa ukludni, tvoj muz je vlastne polovica tvojej svokry 😆.

natalka13
19. dec 2023

@thoughtfulweirdo prides na navstevu, po chvilke vstanes nechas tam muza deti a ides na prechadzku😄 no divila hy som sa takej navsteve a tukaka si na celo.
Nastastie take kamosky nemam.

thoughtfulweirdo
19. dec 2023

@natalka13 Nie po chvíľke, po niekoľkých hodinách, ako som už písala vyššie 🙂 a nie, u kamarátok nemusím, tie si vyberám, rodinu si nevyberiem, ako som tiež už písala vyššie, to však neznamená, že budem netýkavka, ktorá sa nechce stretávať 🤣

luthien118
autor
19. dec 2023

Dakujem za super tipy, nevedela som, ze aj ZOO je otvorena. Aj vylet vlakom znie super, je tam teplo, sucho, restauracny vozen a WC, viac netreba 🙂
So spravanim emocne nevyzretej vecne urazenej svokry mame problemy uz roky. Ja som dosla do bodu, kde som uz s nou napzaj stratila trpezlivost. Uz mi aj psychologovia (dvaja, nezavisle od seba) potvrdili, ze je OK odist zo vztahu, kde Vas ten druhy ani trochu nerespektuje. Manzel chape, ze pre zachovanie pokoja v rodine je momentalne najzdravsie riesenie take, ze odidem. Neskor k nej bude chodit sam, ale momentalne to nie je mozne.

eva8
20. dec 2023

Vianoce = sviatky pokoja a lasky ♥️🌲
Prijmi svokrovcov s usmevom, trpezlivostou a pochopenim 💝🧑‍🎄

j_m
20. dec 2023

🤔… páči sa mi príspevok od @eva8… a je “dobre” že si to konfrontovala i s odborníkmi… Samozrejme, že nik z nás podľa Tvojho príspevku “nevie” o čo ide (a je to Tvoja vec), ale bolo by zaujímavé poznať názor i druhej strany (nič nie je ani čierne/biele). Človek sa veľakrát správa a domnieva sa, že “správne” a po čase (i rokoch) zistí, že až tak “nie”. Veľa rodín je i zbytočne dlhé roky rozhádaných ohľadom “hlúposti” (na život/smrť) a popritom sa to všetko dalo vyriešiť… No, je to Tvoja voľba…
Pekný dník

Strana
z2