icon

Kamaráti neberú telefón

7. jan 2023

Boli u nás kamaráti na Silvestra. S kamoskou sme si objednali z jednej stránky balík ona sama navrhla že dáme to k nej a že potom ich aspoň prídeme pozrieť. Balík prišiel ona že aby sme prišli dohodli sme sa hneď o 2 dni na tretí deň sme mali cestu ku ním písala som jej že prídeme po to ona len výhovorky ako pôjdu niekde a nevie kam ale určite pôjdu a že ona mi to pošle. Môj muž stále im chcel volať že teda prídeme len po to žiadna návšteva tak som už aj po ňom zhukla nak sa na to vys*re. Aj tak im zavolal a obaja mu nezdvihi a to sme fakt chceli ísť len po danú vec lebo sme mali cestu.
Ešte chcem povedať že oni ku nám chodia aj na 3 dni. Ja som u nich bola raz a môj muž ani raz 🤣.
Už neviem čo si mám o tom myslieť.
Ako by ste sa zachovali? Fakt mi ide momentálne len o ten balík🤷🏽‍♀️

Strana
z2
mishka81
8. jan 2023

Ja len nechapem, aky dovod malo svoj balik k narodeninam, si dat poslat kamoske, ktora byva daleko 🙈

livuska124
8. jan 2023

Baby, v tom balíku boli zrejme veci pre autorku, aj pre "kamošku" - proste chceli obidve niečo z rovnakej stránky tak to objednali naraz ako jeden balík (ušetrili na poštovnom) a dohodli sa, že to príde ku kamoške a budú mať aspoň dôvod na návštevu.
Autorka - "kamoške" by som napísala, nech ti to teda pošle poštou, alebo nech ti vráti peniaze a objednala si sama. Nerypala by som sa v tom, prečo nemala ani toľko ochoty, aby ti to podala cez dvere (bez návštevy) a na 3 dní by som ju už určite nepozývala.

autor
8. jan 2023

@liljana balík sme si objednali na Silvestra presne tu istú vec vedela som že pôjdeme k našim tak som to absolútne neriešila

karolinakr
8. jan 2023

Tak asi si ho otvorila a nechce ti ho dat, ked je uz zaplateny..Prečo inač by neotvarala dvere..Rozluč sa s ním !🙋‍♀️

ropucha6
8. jan 2023

No tak napisala ti, ze ti to posle. Tak jej napis, ze teda cakas postu do 3 dni, inak nech ti vrati peniaze do xy dna. Akoze za 50eurovy balik taketo caviky, asi by som prehodnotila stretavanie sa s nou.

0kristina0
8. jan 2023

Dospeli ludia a nevedia spolu komunikovat 🤦‍♀️

bettie
8. jan 2023

Navrhla, ze ti ho posle, tak jej napis ak ho uz neposlala, nech ti ho posle a viac by som uz neriesila. Trojdnove navstevy by som urcite zrusila, ak teda ich vy sami nepozyvate na tak dlho.

autor
8. jan 2023

@karolinakr objednala si to iste..

brembo
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2