Kamarátka a jej dieťa
Ahojte . Nechcem sa starať ale áno starám sa takže to mi písať nemusíte 😅 len ma zaujíma ako vy vidíte tuto situáciu . Kamoška ma pol ročne dieťa , veľmi dobre nevyžaduje veľa pozornosti atd. Ale čo ja napr nechápem je , že kamoška sa na balkone opaľuje a malú ma dnu bud v kresielku alebo na hracej podložke . Ok . Však a takým malým dieťaťom sa nedá moc čo robiť ešte keď je dobrá , ale neni to blbo ? Mne by bolo mojej malej ľúto že ja na balkone a ona sama . Veď aj keď sa nedá nič s takým malým robiť ale tak aspoň lezat vedľa nej keď už tak , a rozprávať sa a nou alebo niečo jej ukazovať alebo len tak lezat nech citi maminu prítomnosť . A nie mama vyvalena na balkone a dieťa dnu “ same “ so staršími detmi . Možno ja to tak vnímam že mám len jedno dieťa. Ako toto vnímate vy ?

Tak môj názor na túto situáciu je taký, že ty máš dieťa o čosi náročnejšie a tvoje dieťa sa bez teba ani "nevykadí", nie ešte že by niekde vydržalo samé. A že jej tak trošičku závidíš. Podľa mňa úplne v pohode, nech sa opaľuje. Keby bolo dieťa hladné, choré, nespokojné, revalo by a ona by sa opaľovala, tak vtedy by to nebolo ok. Ale tu sa mi zdá, že dieťa je spokojné, mama je spokojná, len ty si nespokojná 😂