Kamarátka má blbé reči
Máme deti v rovnakom veku,aj bývame blízko seba,tak riešime podobné veci spoločne.Ako to už býva zvykom nemáme na všetko rovnaké názory,čo ona neznesie keď ja mám iný odlišný názor od nej.Vela mudruje,no na to som si už zvykla.Lenze začala mať blbé reci.Ked sa im niečo nečakané zlé stane tak hneď že ja o tom nič neviem že ja sa mám najlepšie lebo nič ma netrápi.Pri tom aj ja mám svoje problémy len nerozoberam každú maličkosť.Mala chore deti tak vypravala zas že čo ja o tom viem keď ja mám zázračné deti čo nikdy nebývajú choré.Stale ukazuje na mňa že čo ja som odlišná od nej.Teraz ja mám choré deti a povedala mi že tak mi treba,že teraz aspoň dozviem čo to je mať choré deti (lebo podľa nej neviem)a že ona mi dopraje nech mám v kuse choré deti a nech idem s nimi aj do nemocnice aby som videla čo to je.Neviem odkiaľ takéto reči.
Žienky ja mam malo kamaratiek a hlavne takých čo máme v rovnakom veku detí aj bývame blízko seba.
Tak sa s ňou naďalej kamaráť... tak načo sa tu potom sťažuješ??
@whatever1 aaaach, a ja tvrdím, ze nie???
no keď si odkázaná na takúto pripečenú osobu tak ani s tebou nie je všetko ok. Ja si kamarátky vyberám podľa toho, či si spolu rozumieme a či sa cítim v ich spoločnosti dobre. Určite by som sa nedržala takejto osoby len preto, že máme rovnako staré deti.
Ak sa urazila, tak potom je to uz len vylucne jej problem.nechaj ju tak,nech si ho riesi v sebe sama. Bez teba. Vase kamaratstco potrebuje pauzu
Ospravedlňujem sa za výraz, ale to čo je za p*ču? Ak by mi ktokoľvek "zaprial," aby moje dieťa bolo choré a skončilo v nemocnici, taký človek by v momente u mňa skončil na celej čiare, už by som sa s ním nemala o čom baviť. Mohol by mať milión problémov a ťažké obdobie, toto by som neodpustila. Nedokážem si predstaviť priať niekomu chorobu a nemocnicu, ani najväčšiemu nepriateľovi, jeho deťom už tobôž nie....
Bud si to uvedomi a sama pride a ospravedlni sa alebo kasli na to, nestoji to za to, uz by som da jej neozyvala
Tak tento človek nie je tvoja kamarátka... V živote by deťom cudzieho človeka nepriala nič a nie to ešte kamarátke
Fuu, keby niekto prial mojej rodine a obzvlášť môjmu dieťaťu niečo zle, si by som prerušila kontakt, kým by sa riadne neospravedlnil a neprestal s tým. Určite by som takú osobu nepovažovala za kamarátku, také sa nerobí.
Ako povedat niekomu, ze dopraje jeho detom nemocnicu a chorobu je riadne cez ciaru. V tom momente by u mna skoncila.
Toto že je kamarátka??? Sranduješ.... By som ju poslala do p...
So mnou sa jedna prestala bavit pre moj negativny nazor na neveru...lebo ona zrejme fungovala tymto stylom v byvalej praci, ako mi neskor doslo.
Ze niekto moze byt takto priamo absurdne netaktny a zlomyselny, to by mi v zivote nenapadlo. A este sa s nim niekto bavi...
Ale ze tak by som jej nalozila ze by ma obchadzala dobruch 20 rokov.to co je za tupelo?toto povie jedna zena/matka?
S deťmi som bola niekoľko krát v nemocnici, naposledy, keď mali dvojičky 4mesiace a dostali RSV vírus na 9 dni. Boli dni, keď som známym iba plakala do telefónu a vždy na konci povedala - toto by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi. A je to pravda. Bolo to tam náročné hlavne na psychiku, lebo keď som ich konečne vysilené uspala, prišla sestrička a zobudila mi ich, v noci som s nimi nebola v tej istej izbe, ale deti inde, ja na konci chodby, keď sa zobudili, tak mi volali, kým som dobehla, problém deti uspať, no bola to katastrofa. Priať toto niekomu môže iba mentálne chorý človek. A priala by mi taka bláznivá chorobu, radšej by som sama kočíkovala, alebo išla autom za inou kamoskou, ale s nou by som skončila. To si jej ešte pekne povedala, ja by som jej krk vykrutila, kebyže mi toto zahlási.
Radšej žiadnu kamarátku ako toto