icon

Kamarátka vypisuje môjmu priateľovi. Som hysterka?

15. máj 2021

Viem, toto Vám príde možno detinská téma ale s priatelom sme spolu 5 rokov, nie sme deti, nás vzťah je vážny. Byvame spolu v byte už nejaký ten rok. V praci som sa však spoznala s jednou teraz už dobrou kamoskou, sme v častom kontakte. Odkedy som ju pozvala ku nám domov na kavu, odvtedy často píše môjmu mužovi. Dokonca aj castejsie ako mne. Mne už napíše iba vtedy keď jej neodpise on. Ona je tiež zadana ale s jej partnerom sú spolu len krátko. Ani vlastne neviem prečo ale veľmi mi vadí že vypisuje môjmu priateľovi a je mi to celkom trápne povedať jej. Čo by ste robili na mojom mieste? Prekážalo by Vám to alebo som len hysterka čo preháňa ?
Samozrejme s priatelom som sa o tom rozprávala, povedal mi že ani jemu to vraj nie je celkom prijemne že mu vypisuje ale ja si nemyslím že tvrdí pravdu... hocikedy začne tému o nej a mna vtedy ide roztrhnúť... aj keď som mu vravela že mi to vadí, on povedal že on si s nou nikdy nezačal písať prvý že vždy ona. A bola som svedkom že keď som ho požiadala aby ju ignoroval ona sa nedala odbiť a písala mu aj napriek jeho ignorácii. Raz mu dokonca pípla správa že či sa jej už ani nevie ozvať... ja fakt neviem čo si mám o tom myslieť a začínam prehodnocovať môj vzťah s nou.. lenže viem že aj ak by sme sa prestali priateliť, mužovi by vypisovala stále

Strana
z2
mia78111
16. máj 2021

Nie si hysterka. Priatelovi to masti ego. Preto jej odpisuje a tebe sa postazuje ze ona ho chudacika otravuje. Kamoska ti chce prebrat typka a ty sa pytas ci si neni hystericka? :D
Povedz mu o tom ze ti to vadi, nech ju blokne a hotovo. Ak si mu prednejsia urobi to. Ak nie, je otazka casu kedy zakotvi u nej.

cacianka
9. okt 2021

Tak ako, blokol ju, vynadala si jej ?

weronika171717
9. okt 2021

To by aj mňa zaujímalo ako sa to vyriešilo....

jana_eyre_2
9. okt 2021

Ja by som to nevytmavila nie len svojmu mužovi, ale aj jej - akože prečo by mu mala nejako vypisovať?

Ja mám veľmi dobrú kamarátku, sú to vlastne už rodinni priatelia - naše deti si rozumejú, naši muži si rozumejú.. chodievame spolu na výlety, s kamoškou som denne v kontakte.. ale vzivote by ma nenapadlo riešiť niečo s jej mužom, hoci ho považujem za kamaráta, neviem načo by som s ním niečo súkromné rozoberala, písala som mu maximálne keď bola kamarátka somnou a zabudla si mobil.. tak isto ona s mojím mužom..

svokrinjazykmonika
23. aug 2022

Nie si hysterka. Ja som hysterka. Toto by som v žiadnom prípade netolerovala. Tá tvoja kamarátka nie je žiadna kamarátka, netreba tak nazývať každého a tvoj chlap nech si ju láskavo blokne pretože si neželáš aby si s ňou alebo s nejakou inou vypisoval. A bodka!

cacianka
23. aug 2022

@svokrinjazykmonika 10 mesiacov od zadania témy 😉🤫

svokrinjazykmonika
23. aug 2022

@cacianka nevadí 😂 Ale mohla by nám napísať ako to dopadlo 😁

cacianka
24. aug 2022

@svokrinjazykmonika ja len v dobrom, aj mne sa to stávalo.
A áno mohla

Strana
z2