Kamarátovi sa nepáči, keď chcem cestovať za priateľmi. Mám z toho výčitky
keď chcem navštíviť kamarátov, mám výčitky kvoli tomu kamarátovi,
No určite by ma kamos obmedzoval... Ešte by som mu poslala fotky s inými kamošmi, keď je takto zadubeny. Nemá právo nik ti určovať takéto veci.
Rozpíš to viac... je rozdiel či sa mu to nepáči lebo je žiarlivec, čo ťa chce len pre seba (vtedy taký človek nemá čo robiť v tvojom živote) alebo lebo sa cíti byť vynechaný (FOMO vie byť sviňa, tam by som sa mu síce stále neprispôsobila, ale komunikovala by som to citlivejšie) alebo keď si predstavím nejaký extrémny príklad je to preto lebo s nimi fetuješ alebo čo a odôvodnene sa o teba bojí (tým ťa nechcem nijak uraziť, je to naozaj len prehrotený príklad, aby si pochopila, že z toho čo si napísala sa dá prečítať všeličo)
Kamarátovi sa môže nepáči kadečo, iste je, že by som z toho výčitky nemala. Keď je viac ako kamarát, tak by som sa spýtala na dôvody, keby boli neakceptovateľné, blikali by mi v hlave kontrolky, ale aj tak by som nemala výčitky a sla
Je to kamarat ci frajer? U frajera by som to este akosi chapala. U kamarata nie.
Heh!!! Som sa normalne zasmiala. 😀 No to by ma tak trapilo, co si mysli o tom kam idem kamarat. Je to moja vec.
Co ja viem toto mi pride riadne odveci a teda zrejme to vyzera tak ze je medzi vami nieco viac ci? Ked ma taky problem alebo sa mu to nepaci. Tazko povedat kedze si to nerozpisala.
Asi vôbec nerozumiem otázke? Akému tomu kamarátovi sa to nepáči a co vôbec ho je do toho, za kým ty chodíš?