Kamarátstvo s výhodami - zmenila som názor
Ahojte, som slobodná mamička a už viac ako tri roky si píšem s jedným chalanom. Komunikujeme spolu úplne o všetkom, veľa mi pomohol. Je tu, ale jeden problém. Viem, že obaja k sebe niečo cítime, ale ani jeden nevieme spraviť ten prvý krok k tomu, aby sa to pohlo ďalej. Na začiatku mi navrhol kamarátstvo s výhodami, ale som to zamietla. Teraz by som to rada zmenila, len neviem ako mu to povedať. Poprosím blbé komenty si nechajte pre seba. Ďakujem
@dollyzv ďakujem, napísala si to pekne za mňa... a prajem ti všetko dobré. Toto pochopí len ten čo si tým prešiel.
12rokov? 😱😱😱😱 Och bože 😁😁😁 to by som už asi aj zabudla ako sa to robí 🤣🤣🤣 nič v zlom 🙂
@dollyzv je to v pohode. Zvykla som si, žijem a určite by som to zvládla aj po toľkých rokoch 😆😆😆 na dobré veci sa nezabúda. A v podstate všetko to prišlo ako sme si začali spolu písať. Pomaly, postupne a vie toto všetko o mne aj on
No úprimne,ja som si tým neprešla,teda taký dlhý čas by som osobne ani nedala a máš môj obdiv že si to tak dlho vydržala...len na Tom nevidím nič zle,sex je zdravý a dobre vplýva na psychiku(pokiaľ je teda dobrovoľný 😁) a takéto odreagovanie v mužskej prítomnosti aj mimo posteľ keď si máte čo povedať je viac ako fajn..je to normálna ľudská potreba ;) len ten tvoj ostych mi príde taký roztomilo detinsky 🤣🤣🤣
Vy si 3 r píšete a ešte ste sa nestretli?nešla by som do toho takých kamarátok s výhodami môže mať 5.
@dollyzv áno viem, a presne tieto slová počúvam najčastejšie práve od neho 🙂 takže ich už veľmi dobre poznám. A ten môj ostych... ja neviem, asi len neviem spraviť ten prvý krok. Je mi to trápne aj keď neviem, že nemám čo stratiť
@hettinka o to strach nemám, ale určite by som ešte jedno také malé voňavé bábo prijala, a určite nebudem ani prvá ani posledná čo ostanem sama s deťmi
@eliska13 my sa stretávame skoro každý deň, bola som mu dokonca pred dvomi mesiacmi na oslave, takže nie sme len cez správy, normálne spolu komunikujeme, dokonca si dokážeme aj tri hodiny telefonovať a povedať s toho neskutočne veľa
@hettinka ako prepáč, ja som určite zodpovedná, nezodpovedný je otec môjho syna. Bol to prvotriedny alkoholik, ktorý bol každý deň od rána v liehu. Syna videl od jeho troch rokov dokopy asi 5 x, žiadne meniny, narodeniny, vianoce, alimenty, nič. A nikde nie je napísané, že to druhé dieťa budem mať. To, že si chcem sem tam užiť ako každá žena, ešte neznamená, že som nezodpovedná
@hettinka na začiatku keď sme sa poznali nepil a nemal na čele napísané čo sa z neho vykľuje, tak prosím neodsudzuj keď nevieš, každej jednej sa to môže stať
Choď do toho.... uvidíš.
Nie každá potrebuje vedľa seba muža každý deň. Ale len na chvíľu 😉
@mondolina ďakujem za povzbudzujúce slová, som rada, že sa tu nájdu aj maminky, ktoré presne vedia o čom to celé je
Ved mu rovno povedz, ze si zmenila nazor, ze prijimas jeho ponuku na kamaratstvo s vyhodami. Ved mas v tom jasno, ze to nebuden vztah len sex.
Nepodsúvala by som sa v zmysle, že som si rozmyslela jeho ponuku. Nevieme kedy ju dal a či je vôbec ešte platná.
Normálne jednoducho zavolať ho na kávu, kino, "rande" a možno to pomaly príde aj samé. Potom si len vyjasníte čo od toho očakávate a hotovo.
@oli18 ďakujem, skúsim
@sashabb platná je stále, len ja som dlho váhala
Nešla by som do toho
Držim palce , naber odvahu nemaš čo stratit. Nič natom nieje zle .Vždy rob to čo citiš a počom tužiš.
@veronika4495 ďakujem, je slobodný.
@macka9 ďakujem
@veronika4495 pevne verím , že nájdem tú odvahu.

@asia83 tak keď nemá záujem o vzťah(z rôznych dôvodov) má až dokonca života ostať bez sexu a mužskej prítomnosti? Ale noo....samozrejme 100ludi,100chuti..netreba odsudzovať...niekomu sex nechýba dlhé mesiace a niekomu začne už po pár dňoch..