icon

Kamarátstvo s výhodami - zmenila som názor

21. aug 2020

Ahojte, som slobodná mamička a už viac ako tri roky si píšem s jedným chalanom. Komunikujeme spolu úplne o všetkom, veľa mi pomohol. Je tu, ale jeden problém. Viem, že obaja k sebe niečo cítime, ale ani jeden nevieme spraviť ten prvý krok k tomu, aby sa to pohlo ďalej. Na začiatku mi navrhol kamarátstvo s výhodami, ale som to zamietla. Teraz by som to rada zmenila, len neviem ako mu to povedať. Poprosím blbé komenty si nechajte pre seba. Ďakujem

makova333
22. aug 2020

@anita6666 ziadny chlap neodmietne ponuku na sex? Ale odmietne.

autor
22. aug 2020

@anita6666 ďakujem, si zlatá a veľmi si to vážim, že ma neodsudzuješ a pochopila si presne o čo ide

asia83
22. aug 2020

@eliska13 Bola som sama do 31 rokov. Vyzerám dobre, starám sa o seba, nie som karieristka, rodina na prvom mieste. Napriek tomu som bola sama, kým neprišiel niekto, kto mi za to stál. Viete, celkom sa nechápeme. Áno, život je iba jeden, sex je dôležitý a podobne. Vážim si samu seba natoľko, aby som zo seba neurobila matrac pre mužov. Nechcem chodiť po meste a stretávať mužov, pričom ten aj ten aj ten ma videl v tej najintímnejšej chvíli aká môže byť. Mala som za svoj život iba jedného sexuálneho partnera, môjho manžela a vyhovuje mi to tak. Keď som bola sama do 31 rokov, určite som mala predstavy a túžby, no nikdy neovládli moju myseľ až natoľko, aby som bola s niekým, kto za to nestál. Jasné, autorka sa popálila, má dieťa, je sama. Chápem. Ale čo tak vydržať a počkať na niekoho, kto od nej nebude chcieť iba sex? Lenže chýba pokora, trpezlivosť, sebavedomie. Mnohým.

asia83
22. aug 2020

@makova333 Áno, odmietne. Normálne zmýšľajúci.

eliska13
22. aug 2020

@asia83 ak by chcel od nej iba sex a ten nedostal dávno by sa s ňou rozišiel.Trpezlivost, pokora veď sa s ním stretáva 3 roky, dieťa jej odrasta chápem, že ak si ináč rozumejú chce viac...po koľkých rokoch by to bolo správne?ja sa čudujem, že sa 3 r okukavaju, stretávajú a k ničomu neprišlo a to si myslím, za som konzervatívny človek a mám určité morálne zabrany

asia83
22. aug 2020

@eliska13 Asi ten sex má inde, s ňou je iba kamarát a nechce s ňou vážny vzťah. No sú to iba naše dohady, nepoznáme ju, jeho.

anita6666
22. aug 2020

Samozrejme,že ťa chápem, nie všetky túžime vidieť chlapa za zadkom 24/7 a nie všetky chlapa potrebujeme, akurát na ten sex je fajn,mne inak na nič. 😉

danieladeley
22. aug 2020

ja som zvedava ako to dopadlo 🙂

miadi
22. aug 2020

Ty nechapeš ze to nie je odsudzovanie. Pochop ze sex bez lasky je ako fast food - si hladna mas potrebu zasyti Ta ale nie. Je to pre teba dobre .ok par x ale ked sa limitujes len na to tak prides o vela doležitych živin. Taketo veci su viac ok pre ludi co nemaju deti mozu si robit co chcu mozu sa hladat ci nicit zivot. No raz ked si mama tvoje dieta potrebuje stabilitu. Emocionalne stabilnu mamu. Nebolo by lepsie hladat vztah ktory bude plnohodnotny? Nie daky fast food? Vacsinou sa zena namota aj na chlapa ktory ju nechce ktory jej len urobi dobre v posteli. Tento “kamoš” najprv si ho odmietla co bol spravny inšktinkt teraz si zmenila nazor Lebo jasne mas svoje potreby a on je ako ten fast food rychlo dostupny a zda sa ti to lepsie ako hladat hocikoho neznameho z ulice. Je “bezpecny” ale čo tvoje city? Nie som moralistka zazila som vselico -pointa je vztah je lepsi ako takyto kamos na sex. Ved nemas 20 a neprekonatelne pudy miestočko ktore kuše a ktore treba poškrabkat. Si žena matka uz je to iny level nemysli si ze nenajdes nieco lepsie nieco viac len preto ze si single mama ale naopak prave preto hladaj nieco lepsie. A neverim ze nechces lasku. Len hladas na zlych miestach . A ked sa napchas fast foodom nebudes mat priestor na delikatesy.Budes davat svoje telo myslienky cas energiu do niecoho co nikam nesmeruje. Ale to musis sama pochopit tak Mozno si rychlo daj ten fast food ked nanho mas chut no nestracaj snim roky zivota. Su aj ovela lepsie moznosti

anita6666
22. aug 2020

@miadi vôbec s tebou nesúhlasím....prídeš do veku,fázy,obdobia alebo to môžme nazvať hocijako inak, kde už nebudeš zmyslat takto romantický, resp. sú ženy,ktoré neromantizuju,ale majú naozaj chut iba na fast food lebo vymýšľať recept,ísť do obchodu po suroviny a ešte pol dňa stráviť pri sporáku je zabitý cas a konecny výsledok sa nie vždy stretne s pochopenim....je to zbytočne plytvanie časom a energiou,tak preto hádam ešte neostanú hladné. Aj na ten sex je umenie nájsť vhodný materiál. Osobne si neviem predstaviť,že by som zmenila svoj život kvôli nejakej "láske". Nie,nezmenila,aj keby ma nosil na rukách. Tak nepausalizuj.

heleninamama
22. aug 2020

@anita6666 Ty si aká brutálna realistka😂

miadi
22. aug 2020

@anita6666 takeho fast foodu som za slobodna mala dost nie je to vobec tazke zohnat . S mm sme 9rokov takze romantiznus nehrozi som realista. Nepaušalizujem vravim o normalnych ženach, ty si bez urazky niekde inde mimo normy. Asi si nezažila nic lepsie tak nevies o čo prichadzaš. Ja chcem pomoct autorke to že mas iny nszor je tvoja vec mna to nezaujima. Niekto je rad zlomeny a neschopny kvalitneho vztahu emocionalnych zbabelcou je kopec .teba Niekto musel velmi zranit. Ak si mama tak si daj pozor aky vzor davas svojim detom nech Ta nevidia behat z fast foodu do fastfoodu Lebo to budu brat ako normu a nebudu vediet ako si vytvorit zdravy životny štyl. Budu sa bat zavazku ako ty,

anita6666
22. aug 2020

@miadi a čo s tým ja spoločne rodičovstvo? Je na dieťati či bude behať z fast foodu do fast foodu alebo bude gay či lesba alebo sa obetuje jednému chlapovi či žene až za hrob, hlavne nech je šťastné. Každý nech si robí ako chce a ako vyhovuje jemu. Možno som mimo normy,ale ja za normu manželstvo a rodinu nepovažujem,ale nikomu to neberiem,ich vec a rovnako nikomu nenukam svoj názor. Ženy v manželstve jednoducho inak zmyslaju a sú mentálne nastavené úplne inak,čiže podobné témy ťažko pochopia,čo je úplne logické.

autor
22. aug 2020

Ďakujem všetkým za každé jedno slovo, názor.
A napísala som mu. Viem, že každá jedna čakáte práve na to ako som pokročila. Odpísal mi a má už bohužiaľ iný program. Úplne to chápem. Poprosím tie čo máte na to názor, že sa to dalo čakať. Nie je to tak. Stále sme kamaráti a to je najdôležitejšie

asia83
22. aug 2020

Jasné...viete komu to hovorte. Kto chce kam... Dobre urobil.

anita6666
22. aug 2020

Dobré si urobila,aspoň si sa pokúsila a vieš na čom si a nikde nie je napísané,že ho raz mať nebude aj pre teba.

asia83
22. aug 2020

@anita6666 Ach. Po tom všetkom? Vy musíte mať iný žalúdok.

autor
22. aug 2020

@asia83 škoda sa k tvojím názorom vyjadrovať

autor
22. aug 2020

@anita6666 ďakujem, verím tomu, každý si zaslúžim byť šťastný

nellye9
22. aug 2020

Chapem to tak si teda napísala, stretneme sa dnes vecer? a on odpísal, žiaľ dnes uz nieco mám....🤷‍♀️ ved program môže mať, to je bežná vec, stretnúť sa môžete aj inokedy.

elizita
22. aug 2020

Treba ho zviezt, nie mu to hovorit 😉

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
22. aug 2020

A uz ste sa vobec stretli? Urobte najskor to a potom uvidite ako sa to vyvinie.. tiez som mala takychto kamaratov "super" a ked sme sa stretli bolo to fuc....

autor
22. aug 2020

@elizita pracujem na tom 🙂🙂

autor
22. aug 2020

@veronika4495 ďakujem, že stojíš na mojej strane. Ale tak každý sme nejaký. A, áno, napísala som neskoro. Nabudúce nebudem toľko váhať

autor
22. aug 2020

@simca06022011 jasné, stretávame sa skoro každý deň, takže sa poznáme nielen cez správy

autor
22. aug 2020

@nellye9 presne tak. Napísala som neskoro. Je pozvaný na oslavu a ja mu verím. Možno sa to ešte zmení a nakoniec si to rozmyslí. Keď nie, nič sa nedeje. Možno to nabudúce vyjde

simca06022011
22. aug 2020

tak nechapem kde je problem:D Ak by medzi vami bola iskra, ten sex by bol aj bez dohaovaciek podla mna... cize asi chyba a kvoli niecomu ostavate kamarati. Podla mna sa to neda tak dohodnut, ze od dnes ano... ale tak uvidis 🙂

simca06022011
22. aug 2020

@elizita presne :D

makova333
22. aug 2020

A dal ti nejaky iny termin kedy by mohol?