icon

Kamarátstvo s výhodami - zmenila som názor

21. aug 2020

Ahojte, som slobodná mamička a už viac ako tri roky si píšem s jedným chalanom. Komunikujeme spolu úplne o všetkom, veľa mi pomohol. Je tu, ale jeden problém. Viem, že obaja k sebe niečo cítime, ale ani jeden nevieme spraviť ten prvý krok k tomu, aby sa to pohlo ďalej. Na začiatku mi navrhol kamarátstvo s výhodami, ale som to zamietla. Teraz by som to rada zmenila, len neviem ako mu to povedať. Poprosím blbé komenty si nechajte pre seba. Ďakujem

autor
22. aug 2020

@simca06022011 iskra tam je. Ja som ale v prvom rade matka a môj syn je pre mňa dolezitesi ako môj sexuálny život.

autor
22. aug 2020

@makova333 myslím, že toto nie je vec kedy si budeme určovať čas. Všetko chce svoj čas. A keď ostaneme ďalej len kamaráti, nič sa nedeje. Život ide ďalej

makova333
22. aug 2020

Pytala som sa preto, ze ak by mal zaujemale fakt by dnes nemohol, navrhne iny cas "prepac, dnes nemozem, idem na oslavu, ale mozem prist v sobotu, nedelu..." Jasne by tym dal tebe spatnu vazbu, ze by prist chcel (pokecat, na kavu, vino, hoc aj na sex). Moj nazor, si len kamoska. Nie kamoska s vyhodami, ani buduca kamoska s vyhodami, ani mozna frajerka... Kamoska. A bud rada a nekaz to, ak si s nim fakt tak dobre rozumies.

autor
22. aug 2020

@makova333 uvidíme. Zatiaľ mi druhý krát neodpísal. Je to už len na ňom ako sa rozhodne. Nemôžem ho nútiť. Každý vieme čo chceme a máme na veci vlastný názor.

simca06022011
22. aug 2020

no tak to s tebou nesuhlasim. To ze si matka, neznamena ze s niekym sa stetavam denne a je tam iskra a musim rozmyslat ako mu povedat, ze mozeme prejst na iny level.. proste keby to tam bolo, tak to tam je a dojde k dalsiemu zblizeniu, bozkom.. sexu... ale ved si to iste vydiskutujete 🙂 mozno ste take zdrzanlive povahy obaja :D A mozno uz ma za tie tri roky kamosku s vyhodami inde.

majkeel
22. aug 2020

Mozno zly timing. Najskor chcel on, nechcela si ty, respektoval to. Teraz chces Ty, on nie a niekoho si za tie tri roky nasiel. O nejaky cas bude chciet on, zase ty uz budes niekde dalej. A este par krat sa to takto poprehadzuje a zostanete vecni kamarati (bez vyhod). 🙂

autor
22. aug 2020

@simca06022011 každý sme sa popalili v predchádzajúcich vzťahoch a preto sa nevieme pohnúť ďalej

autor
22. aug 2020

@majkeel všetko je možné, nevieme ani jeden spraviť ten prvý krok

majka4555
23. aug 2020

Teraz by si to rada zmenila aj na kamaratstvo s vyhodami? A co Ta k tomu vedie? Ak len preto, ze Ti chyba sex, tak nevidim v tom ziaden problem..ale ak ocakavas v kutiku duse od toho aj nieco viac, tak neviem ci si na spravnom mieste. Slusny chalan, ktory ma vazny zaujem spravy prvy krok! Aj keby je uplny tutko, tak spravi. A vobec by si nemusela byt v takejto situacii a rozmyslat, ze kto sa vymota prvy. Ale pises, ze ste velmi dobri kamarati a rozpravate sa o vsetkom, tak teda ked to tak citis a zoziera Ti to vnutro, ved tak mu to navrhni ty. A uvidis. Zariadis sa podla odpovede.

majka4555
23. aug 2020

@simca06022011 ak ma aj kamosku s vyhodami niekde inde, chlapi su chlapi a verim tomu, ze by nevadilo keby ma takych aj viac. Nepovedal by nie. Moj nazor

unicornlady
23. aug 2020

vieš si úplne v pohode predstaviť, že príde, urobí, čo chce a odíde? bez zbytočných rečí, bez dodatočného túlenia sa, objímania, či rozprávania o prežitom dni alebo čo cítiš...?

asia83
24. aug 2020

Radšej sa nevyjadrujte. 👍

miroslava21
24. aug 2020

Drzim ti palce, lebo podla tvojich komentarov je zjavne ze si do neho zalubena a potajomky ocakavas od neho nie kamararastvo ale vztah. Som zvedava ako sa nakoniec vymackne dotycny 🙂

autor
24. aug 2020

@miroslava21 ďakujem, ale nie je to láska ani z jednej strany, obaja sme si prešli svojimi nie najlepšími vzťahmi a preto to zatiaľ nechávame tak, čas ukáže čo to prinesie

masha185
24. aug 2020

Normálne na rovinu najlepšie zoči voči (napr. v práci na obede..alebo tak) by som si ho pristavila a spýtala sa, či má ešte záujem o tie výhody ku kamarátstvu ...Buď povie ano alebo nie...🙂

pravdivy_chlap
24. aug 2020

veduca tak ti poviem, keby ta chcel vytrtkat ver ze by dosiel hoc aj na nedelnu rannu "kavicku"...feeedback si dostala typu "dnes nemozem, cakal som na to dlho a ty si zmyslis ze mi dovolis omocit hribik a ja mam skocit?"....prilis vahas zamyslas sa a preto ho**o mas z toho s prepacenim ale to je realita, vela chlapov hlada iniciativnost akcnost, ale ty si jak koala na strome ktora sa snazi otrhnut s obavou eukalyptovy listocek 🙂

makova333
24. aug 2020

@pravdivy_chlap povedal si to sice expresivnejsie ako ja, ale suhlasim, feedback dostala.

anita6666
24. aug 2020

@pravdivy_chlap to myslis vážne tento blud??? 😂no možno ten chlap nechce,to je jedna vec ok, možno má iné možnosti, ale ak by teoreticky chcel, tak aby ešte chlap robil drahoty,to je už čo za haluz??? Očakávať od ženy iniciatívu a to už kde sme? Mne by sa pri takom pasívnom chlapovi,povedané mužskou rečou, ani nepostavil. Ten feedback dostala,ale určite nie preto,že on teraz ide robiť drahoty. Niektorí chlapi sú fakt jak ženy,fuj. Ozaj nič príťažlivé,toto tvoje zmýšľanie.

pravdivy_chlap
24. aug 2020

@anita6666 zlatinko z pohladu chlapa a skusenosti ti to vravim, pokila je chlap zdravy a sebavedomy tak by uz sulozili davno a nie po 3 rokoch cakania...co si....a chlap ano robi drahoty resp. truc, mozno trtkava inu uplne inde, nic nemusi vyzerat tak ako sa zda, aj ten najlepsi priatel ti do oci zaklame ze nemoze prist lebo ide na oslavu a realita moze byt uplne niekde inde....clovek moze verit len sam sebe....ja osobne by som 3 rocn ykontakt isto neudrzoval a nic z toho, nevravim ze po tyzdni by mi musela otrčiť kobližku ale 3 roky si pise??? wtf? sme v 21 storoci a aj zaryta pruderna puritanka alebo aj chlap toto nerobi ak by chcel sukat, raz ho poslala do pecka tak tu to ma naspat,,,,,that´s all

anita6666
24. aug 2020

@pravdivy_chlap to je v poriadku,len neviem či sa chápeme,ja som tiež autorke napísala,že keď chce,nech mu to navrhne,toto je ok,ale mňa pobavila teória o tom,ze muži robia drahoty??? 😂 A to už je komu načo dobre??? Mne muz robiaci drahoty je na smiech a sexuálne totálne odpudivy. Inými slovami....muž,ktorý sa pre mňa nejde potrhať,by ma viac nezaujímal a je jedno,že by som chcela od neho iba sex. Proste by sa mi zhnusil,ak sa chápeme.

pravdivy_chlap
24. aug 2020

@anita6666 presne ako ti pisem, aj chlapi robia drahoty, hovorim zo skusenosti a z rozpravania....ja by som ti polozil otazku na margo toho co tu pretlacas....chlapi ked robia drahoty su odpudivi hnusni atd, zeny to robite neprestojne, cest vynimkam...preco to povazujes za OK? za to ze to je precedens spolocnosti? potom ked vami ohrdnu ste zdurene jak pretocena cievka v semenniku...vzdy treba zacat od seba....presne ako pises ale to suhlasim, ze tebe by sa zhnusil chlap, mozno aj ona sa jemu znnusila na suloz a chce len kamaratku a nic nic a este raz pisem slovon NIC viac 🙂

simca06022011
24. aug 2020

@pravdivy_chlap no nechcela som to takto napisat, ale mas pravdu. Normalny chlap sa nebude tvarit, ze cakaaa a spamatava sa zo starych vztahov ... 3 roky. A nebude ani cakat, kym sa dievka taku dobu bude spamatavat z tych svojich a obhajovat sa tym, ze je mama/zly vztah atd... roky nam bezia, ked je raz niekde iskra tak je. Absolutne si neviem predstavit, ze ideme op sebe ako vcela na med s chlapom a budeme sa na seba pozerat, pripadne nutne sa budeme musiet rozprava o tom... nemusime, skocime na seba a zvysok, ci to bude tak,a lebo to bude viac.. sa vyriesi casom :D
A jasneze robia drahoty aj muzi :D moj velmo rad, smata sa az ked mu poviem, ze mi to je fuk, urobim si inde ked on nechce :D

anita6666
Autor odpoveď zmazal
pravdivy_chlap
24. aug 2020

@simca06022011 ono pise slecna/pani ze sa 3 roky poznaju vedia o sebe vsetko atd....kks ved keby sa tri roky poznam a teda si vravia aj ze rano mala hnisavu hnucku a pri utierani pretrhla papier a ostalo jej to za nechtami....a nie sa spytat ci vecer pride...otazka znie ci vecer pride a nie ze dojdi chcem si zahopsat na tvojom hribiku? no nie? ale kto sa hanbi ten ma prazdne gamby 🙂

pravdivy_chlap
24. aug 2020

@anita6666 ono je to evolucia asi taka ze sa raz povedalo zauzivalo a tak to teda bude....vies to ako ten vtip ze vies preco zena ked je na opustenom ostrove a ma pri sebe flasu pero a papier nenapise? " a co som pi*a ze mam napisat prva? " myslim ze to dokonale vystihuje 🙂 a na margo tvojho pribehu ak hento robil chlap tak bol nezrely, spraval sa ako prvacik po prvom rozchode vazneho vztahu miesto toho aby to hodil za hlavu a išiel pucovať ine žabky 🙂 treba si povedat ze zien je na svete 4 miliardy, a ja mam plakat za jednou? :O to mi nevychadza😎

anita6666
24. aug 2020

@pravdivy_chlap žien je veľa,tak isto ako aj mužov,no tie zeny majú svoje nároky a tak ako nezakopli o neho by zrejme nezakopli ani o teba,lebo ide z teba to isté zúfalstvo,ako z toho chlapa v príspevku...hold,dnes je ťažké nájsť niekoho na sex a ver,ze žiadna s tebou nebude spať zadarmo, to po prvé a po druhé aj na IBA sex ja osobne mam mimoriadne veľké nároky,tak trošku skludni hormonek 😉

pravdivy_chlap
24. aug 2020

@anita6666 beriem to ze mas silny cyklus ked vnimas ze utocim, babulka ja diskutujem 🙂 aj chlapi maju naroky, nie len zeny ;) no neviem ci je tazke najst niekoho len na sex ja som s tym problem nemal, badoo a tinder forever 🙂 daj si duplo a nejaku čokinu a budes v pohodicke 🙂

anita6666
24. aug 2020

@pravdivy_chlap si nemal problém? Gratulujem 😂 lebo to si asi jediný chlap,čo nemá problém nájsť sex. koľko ťa to stalo 10€ so sockou? Tomu by som verila.😎

pravdivy_chlap
24. aug 2020

@anita6666 vies co ked zoberem ze moje kapucinko stalo 2,60€ a jej latečko 3€ tak povedzme 6€ aj s tringeltom ale nie vzdy samozrejme, niekedy to bola len prechadzka rozpravanie a o hodinku uz prijala telo panovo 🙂 myslim ze pokila existuju socialne siete nedava zmysel si za to platit 🙂 neviem ako ostatni 🙂

anita6666
24. aug 2020

@pravdivy_chlap tak to naozaj gratulujem,to si nechaj,takú trúbu už viac nenájdeš...to myslím úprimne 😉