Kamarátstvo s výhodami - zmenila som názor
Ahojte, som slobodná mamička a už viac ako tri roky si píšem s jedným chalanom. Komunikujeme spolu úplne o všetkom, veľa mi pomohol. Je tu, ale jeden problém. Viem, že obaja k sebe niečo cítime, ale ani jeden nevieme spraviť ten prvý krok k tomu, aby sa to pohlo ďalej. Na začiatku mi navrhol kamarátstvo s výhodami, ale som to zamietla. Teraz by som to rada zmenila, len neviem ako mu to povedať. Poprosím blbé komenty si nechajte pre seba. Ďakujem
@pravdivy_chlap neviem,ja našťastie nie som chlap a ani nesukam zadarmo 😂 pardon,za latecko 😂
@anita6666 kazdy jeden mame hodnoty inde, a preto je to krasne ze kazdy sme osobnostou 🙂
@pravdivy_chlap tak ako sorry, ale z tvojich nechutných rečí ma už úplne prešla chuť na akýkoľvek sex 🙂 nech sa ti darí
babulka ale toto je realita 🙂 daj si dole tie ruzove okuliare aby si nevidela stale ruzovych jednorozcov hopsajucich na luke 🙂 ked nemas chut uz tak tym padom sme vyriesili tvoj porblemik/otazku 🙂 admin poprosime LOCK tuto temicku, vyriesene 🙂
Z toho si nič nerob,to je ďalší zúfalec,takých je milión,preto nie je s kým ani súložiť 😂 a naviac nemá,len sex za latecko 😂 šikovný raz darmo,lebo za latecko súloži ozaj iba "diera" 😂
@anita6666 babulka si stastna? trapis sa? alebo ozaj len mas cyklus dlhsie ako mavas tak si nervozna zo zaparenin? tu sa diskutuje, radi, co aj vacsina robi, tvoj kazdy prispevok ma vypovednu hodnotu vodickeho preukazu bez auta 🙂
@anita6666 evidentne áno, ale aj taký musia byť 😂
@pravdivy_chlap si trápny, ale vôbec mi to nevadí, neviem o čom je reč, tak poprosím bez zbytočných komentov, keby som bola odkázaná na sex, tak určite ťa neoslovím ani keby si bol jediný na svete, viac sa na tvoju adresu vyjadrovať nebudem
je to asi obojstranne, slobodne mamicky s dietatkami moc nemusim pre ich prudernost 🙂
autorka: neda mi nereagovat, ak su ti nechutne reci od @pravdivy_chlap tak ako chces mat "kamarata s vyhodami"? Na to treba mat "osobnostne predpoklady".
@makova333 hm, zaujímavé čo všetko sa tu dozviem a naučím, ale v pohode, beriem všetky názory
@makova333 neries neda si povedat, chce kamarata s vyhodami ale asi nevie co to obnasa 🙂 kamarat s vyhodami ta nebude po spolocnom splynuti laskat a podobne sračky vztahove robit 🙂 ujo ta vypucuje, otre si zalud o tvoje dvorce, hodi max sprsku a odide 🙂 a v praci samozrejme roznese medzi chlapmi ze ta "dal dole" 🙂 priprav sa to je realita, dobre ti vravime 🙂 na tvojom mieste ked si nesla do toho teraz tak je zbytocne ist uz...
@pravdivy_chlap Kks, si drsnejsi ako drsny Harry. :D Ale aspon som sa dobre pobavil na prispevkoch.
@majkeel ked mozem pomozem😉
Moc som to tu nečítal, ale "kamarát s výhodami" znamená výhody najmä pre neho!

@anita6666
srdiecko a vies kolko vas takych pobehuje splašene po svete? ja za to nemozem ale je to, deje sa to 🙂 vies ako diera ako diera, ohreje, neurazi 🙂 a na to jedno posluzi 🙂