icon

Každý žijeme svoj život

bezmena4
26. feb 2018

Baby prosim poradte mi alebo aspoň vas nazor na to cele :(
Mam 3 rocneho syna s priatelom sme spolu 5 rokou. Ale uz to nie je ono. On je velmi komplikovany clovek. A vlastne pomaly kazdy zijeme svojim zivotom. On chodi do roboty po robote sa dojde osprchovat najest ide donfitka a von.vacsinou to tak je kazdy den. Cez vikendy stale chodi niekam vkn. Nepomaha nic. Hadky,nebavenie sa s nim,ignoracia absolutne nic. A uz som z toho na nervy na mna pekneho slova nema stale ma nejaky problem so mnou. Do konca som mu nasla aj konverzacie s nejakymi zenskymi. Tento vikend isiel von s mojim bratom ze na chvilu a dosiel na druhy den poobede a to isiel niekam na chatu a bola tam ta baba s ktotou si pisal. Dnes mu napisala ze dufam ze to ostane medzi nami. Dalsi problem je ze ja ani neviem cj ho kubik. Proste uz to zo mna opadlo. A mam stake vacsi pocit a to od orveho dna ze stale citim nieco k byvalemu. Pred par dnami sa mi ozval aj on. A ja som proste v depresiach. Mam chlapa ale aj nemam a neviem ako uz dalej 😖 a on sa robi ako keby sa nic nestalo.

zuzanka.zuzu
•
27. feb 2018

nabudúce skús už o niečom inom, podobné si už tuším písala... vymysli inú zápletku 😎 toto asi nebude mať dlhú diskusiu. ak chceš zaujať, tak skús interupciu, očkovanie, ako byť s deckom doma do 6r na rodičáku, adhd alebo nejakú eko bio raw hovadinu, takéto sú na koníkovi obľúbené 😉

alexkova
•
27. feb 2018

ja síce neviem, čo si písala v predošlom príspevku... lebo ťa osobne nesledujem, ale zápletku asi meniť ani nemôžeš. život. 😎 ak chceš mamičky na koni zaujať, tak skús interpunkciu, správne v/u-čkovanie na konci slov, autokorekciu, stalkovanie manžela, takéto veci sú na koníkovi ešte neprebádané 😉

osky
•
27. feb 2018

@zuzanka.zuzu
@alexkova

Prilozili ste ozaj prinosne komentare!
Klobuk dolu.
Neviem sice co autorka pisala predtym,
Ale aj tak si toto nezasluzi...

@bezmena4
Nie je normalne ked chlap si chodi kade tade ,dokonca i na noc.
Nie je normalne latat takuto zaplatu byvalym...pre nieco si sa s nim rozisla,preco myslis ze zrazu bude lepsi?
Ak nie si vydata,rozid sa s priatelom a odid.
Nevazi si ta-na co ti je?
Nech plati vyzivne a ty si najdi Chlapa!
Chlapa ktory chlapom je-ktory da lasku a uctu tebe i tvojmu dietatu.je ich zalostne malo ale najdu sa.
Pravdepodobne to nebudu ti napadni frajeri so "sexi" kapustami na ramenach a tehlami na bruchu.....to nie su chlapi.....

bezmena4
autor
•
27. feb 2018

@alexkova
@zuzanka.zuzu dievcata prosim vas o co vam ide?! prvy krat sem pisem tento príspevok!!!!! Mozno niekto naozaj ma podobnu skúsenosť ale ja som to urcite nebola.

bezmena4
autor
•
27. feb 2018

@zuzanka.zuzu
@alexkova ja som si sem dosla po radu nie po kritizivanie. Skuste byt normálne a ked neviete poradit tak mi dajte pokoj.

alexkova
•
27. feb 2018

@bezmena4 @osky v prvom rade ste mohli pochopiť miernu iróniu na predošlý vyšší komentár, keďže bol identicky napísaný, že tu - "na koňovi" - sa vždy nájde nejaká mamička, čo si rýpne. preto, ak chceš radu, musíš napísať niečo zmysluplnejšie, lebo tu sa nachádzajú iba mamičky s problémami.

a ten tvoj nemáš sama overený, či ťa podvádza, ani sama nevieš, kam tvoj priateľ chodí... keď nič nepomáha, veď aspoň sama začni pátrať, neviem, či si chcela prečítať rady typu: "opusti ho, nezaslúži si ťa", lebo nevieme, prečo sa tak k tebe odmerane správa... sama si napísala, že ho neľúbiš, takže akákoľvek rada by sa bila s nejakým bodom v tvojom príspevku. každopádne ti prajem veľa pevných nervov, ale začni pátrať sama, keď ti chlap nič nepovie. žiadna to nemáme ružové, v porovnaní s inými príbehmi, je tento dosť banálny. zisti si neveru, ak sa potvrdí, tak logicky s ním nezostaň

moonlight1210
•
27. feb 2018

@bezmena4 tak si jeho konverzacie nafot do mobilu, posli mu to foto do mailu, pripis, ze uz sa ti dlho nevenuje, nasla si este aj to posledne od tej slecny z chaty, tvoja laska uplne ochladla a navyse sa ti ozval byvaly, na ktorého od prvého dna vasho vztahu myslis coraz viac.

a uvidis, ako sa veci rychlo pohnu vpred.

janina1127
•
27. feb 2018

Sa ho na rovinu spýtaj či ťa podvádza, ak áno a furt má s tebou problém tak od neho odíď, veď ani o malého asi nejaví záujem tak načo?

libawet
•
27. feb 2018

@bezmena4 tak áno, takýchto tém tu je veľa a sú ako cez " kopirák " a teda sa javíš, že už si sem písala a k tomu "rýpaniu" niektorých tu žien - to " rýpanie " je väčšinou aj k niečomu dobré, pretože autorka témy tak povie viac a po čase sa zistí, kde je ten "pes zakopaný", ako len chodiť okolo horúcej kaše a nič z toho.
Ťahá Ťa to k bývalému ? Pozri sa, s terajším si sadni, vyložte obaja karty na stôl a bavte sa otvorene - či má tento váš vzťah vôbec nejakú perspektívu a ako to vidíte obaja ? To " ľúbenie "...každá zamilovanosť prechádza časom do určitého zvyku, takže skôr sme na seba po čase zvyknutí ako zaľúbení a vidíme chyby, ktoré sme pred tým nevideli, ale to je normálny vývoj, skôr ide o to, či si terajšieho priateľa vážiš, či Ťa chce robiť šťastnou a Ty jeho ?

joja101
•
27. feb 2018

osobne som si nevsimla, ze by tu nieco take pred tym pisala, ak nechapem, preco hned take utoky. s terajsim si sadni a je najmenej si povedat, ako to vlastne medzi vami je

jana_eyre
•
27. feb 2018

no ani by som nepovedala, ze tvoj partner ma komplikovanu povahu, praveze ju ma taku beznu jednoduchu a sebecku..

najlepsie bude sa s nim porozpravat otvorene a polopatisticky co ocakava od buducnosti a uprimne povedat ako sa citos ty.. ak. si to. uz niekolko krat skusala a bez efektu, tak tade asi cesta nepovedie.. byvaleho zatial neries, toho ries az ked nieco ukoncis.. a treba si aj dobre prebrat preco je vlastne byvaly, aby sa neopakovali chyby.. drzim paste..

bezmena4
autor
•
27. feb 2018

@jana_eyre nie nepomaha sa s nim rozpravat. Jakbhrach hadzat na stenu👀 a hlavne z kazdeho rozpravania hned hadka. 😖 A s byvalim sme sa rozisli kvoli vekovemu rozdielu

bezmena4
autor
•
27. feb 2018

@moonlight1210 jeho konverzacie mam nafotene tie hlavne som mu aj poslala a jeho vysvetlenie ze on len flirtuje 👀ale tak to moze konovy hovorit. Ked bol aj s tou babou na chate a napise mu spravu ze nech tkbzostane medzi nimi. O tom nevie este ze som videla👀

moonlight1210
•
27. feb 2018

@bezmena4 a co ty na to, ked ta takto odbil?
iba si sa s nim pohadala?
a inak nic?

puplatko
•
28. feb 2018

Keď sa s ním nedá rozprávať o tom tak podľa mňa to hovorí za všetko. Asi najvyšší čas to ukončiť, takto zdravý vzťah nefunguje, ani fungovať nikde nebude.

maty112
•
28. feb 2018

Ked tak tu rolujem temy podovne tejto tak cca 85% parov su priatelia/partneri so spolocnymi detmi...neviem ci som tak moc out ale tento styl zivota neuznavam...mam pocit alebo pomaly uz presvedcenie ze vacsinou tito chlapy zijuci len tak pokope nemaju pocit zodpovednosti,zmysel o starostlivost o rodinu a podobne,niesu nastaveny na chlapa muza v rodine,maju iny system zmyslania..vsak su stale v podstate slobodny akurat byvaju namiesto s matkou co hundre len na pokrceny obrus v obyvacke alebo na ponozky hodene pri pracke s niekym kto im zabezpecuje tiez relativne pohodlicko a to male placuce a motajuce sa popod nohy sa da jednoducho prekrocit a v pohode ist za chalanmi pobavit sa a vypnut...skoda ze sa uz pomaly straca potreba istoty,pevneho miesta v rodine v manzelskej rodine.. Tychto smutnych tem by bolo podla mna menej...