icon

Kde sú jeho hranice?

31. jan 2022

Pozdravujem a prajem vám pekný začiatok týždňa 😊
Tak ako väčšina aj ja si k vám idem po názor a prípadne po radu. Verím že sa to tu nezvrhne ako vo väčšine prispevkov 😅

Hlavným dôvodom môjho príspevku je môj vzťah s MM. Sme manželia 5r. máme jedno dieťa - 2r....

S manželom máme pomerne dobrý a pestrý vzťah. Čo sa mi ale poslednú dobu nepáči je jeho zvláštny "humor" ( vždy sme sa navzájom doberali, ale "normálnym" spôsobom). Prejdem konkrétne k veci. Jeho hlúpe narážky na moju postavu , predovšetkým na časti môjho tela ( mam klasickú postavu, veľkosť M , vyška 170 , váha 65, čiže si myslím že na tom som pomerne dobre 🙂 ) -píšem len pre prípad ak by sa tu chcel niekto púšťať do toho že m schudnúť a podobne veci ( snažím sa v rámci možností športovať) .....

Robí si srandy napríklad z mojích pŕs ( počas dojčenia som mala stále ľavý prsník o čosi väčší ako ten pravý) ostalo mi to aj teraz, keď už nedojčím, ale je to pomerne menej viditeľné. Najhoršie je že to minule spomenul pred jeho bratom so slovami : moja žena bola počas kojenia ako " kiklop" .. bohužiaľ, niekomu to možné príde smiešne.. aj ja som sa na tom zasmala , ale príjemné mi to veru nebolo.
Ďalšia vec , veľkosť topánky mám 40. Stále sa smeje že som sa rýchlo naučila plávať keď mám tak veľké " plutvy" ... ženy verte ,že zasmiala by som sa na tom ak by sme sa doberali medzi sebou v súkromí. Ale tieto veci začal riešiť pred známymi (robí si zomna srandu a zosmiešnuje ma na verejnosti ) ... minule útočil aj na moje vzdelanie. Že dúfa že deti budú múdre po ňom ( znova pred návštevou) , nechcem aby to vyznelo povýšenecky ale čo sa týka inteligencie som na tom lepšie ako on ( urazilo ma to , a pripadala som si ako hlupák )... určite sa budete pytat prečo to s nim neriešim , tak za prvé nechcem sa konfrontovať pred návštevou a zneprijemnovať si tak posedenie .... keď sme však sami, a poviem mu že sa mi to vonkoncom nepáči takéto správanie pred návštevou, vysmeje ma. ( ak by to robil keď sme sami, brala by som to inak , veď bežne sme si robili doteraz srandu medzi sebou , tu ide ale o to že ma zosmiešuje pred inými ľuďmi)

Ovplyvňuje to aj náš sexualny život ( začala som sa na seba pozerať inak , hanbím sa vyzliecť, aby si znova niečo na mne nenašiel čo sa mu zná smiešne ) uráža ma to a on si to buď neuvedomuje alebo to robi naschval ...

Preto sa chcem opýtať či to vnímam ja veľmi osobne a až také zlé to nieje alebo co si o tom myslite vy . Ďakujem

Strana
z3
adkamladka
2. feb 2022

Vobec to nevnimas prehnane citlivo, vnimas to presne tak, ako by to vnimala kazda normalna zena. Tie poznamky tvojho muza vobec nie su v poriadku. Musi o tom vediet, ze nie su v poriadku, ibaze by to bol nejaky neempaticky psychopat co rad trapi zeny. Takze mu povedz, ze nech s tym okamzite prestane, lebo tie jeho vtipy nicia vas vztah.

Strana
z3