icon

Kde žijú normálni milujúci muži?

marisola
2. sep 2016

povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...

stardust
2. sep 2016

alebo zistila, ze su dolezitejsie veci ako gramatika. A konec.

salfusco
2. sep 2016

A čo keď to je autocorrect na mobile?😊

stardust
2. sep 2016

@salfusco uz si napisal zakladatelke temy, ze mas zaujem sa s nou lepsie zoznamit? To by bola sranda, keby tu nasla svojho princa 😉

blevka
2. sep 2016

@marisola prepáč, ale ja mám dojem že kastujes.....hľadaj srdcom.

stardust
2. sep 2016

Odysea hladania partnera u mna. Zo Slovakov sa mi ozyvali len zenati muzi, takze nic. Nemecki obcania: majitel cistiarne...cielavedomy, pracovity, sebestacny, ale viac ako o cisteni bielizne sme sa rozpravat nevedeli. Druhy na useku ani nie 500 metrov takmer zrazil chodca na chodniku, ked sme vychadzali z parkoviska. Na krizovatke si nevsimol, ze presiel na cervenu a divil sa, preco som mu neoznamila, ze ide na cervenu. Kedze byva na opacnom konci mesta, nechcela som riskovat, aby autom usmrtil alebo dozivotne poskodil nevinnych ucastnikov cestnej premavky na ceste ku mne. Dalsi, ktoreho som ucila nemcinu, sa chcel so mnou zblizit. Ale nemal vysporiadany rozvod so svojou manzelkou a kedze preferovala zivot v Aleppe, tak asi na to mala velmi dobry dovod. Takze nic. Dalsi bol v odluke. Ked nadaval na to, kolko ho bude stat rozvod, tak som ochladla. Jeho manzelka mu porodila tri deti a pocas manzelstva sa o ne poriadne starala, tak ten rozvod stat vela musi. Dalsi bol zase citovo vyprahnuty, tak zase nic. A posledny sice splna vsetky moje kriteria, ale on rad robi veci stopercentne. Kedze sa pripravuje na plavbu okolo sveta, tak v jeho zivote nie je miesto pre mna. Alebo pre neho nie som ta prava...

marytesss
2. sep 2016

jáj, baby, sranda 🙂 keď toto čítam, nedá mi niečo nenapísať. ja som si s chlapmi užila svoje. mala som 5 vzťahov, pár úletov, a nakoniec ten šiesty vzťah mi trvá dodnes a som spokojná, šťastná, milovaná 🙂 nie je to síce fyzicky dokonalý vymakaný chlap, ale je ku mne dobrý, vie ma rozosmiať, pochopiť, vie ma vypočuť, vieme sa porozprávať, rozumieme si, ľúbime sa, pomáhame si, je nám spolu dobre. ale v prvom rade sa rešpektujeme. vieme, že ani jeden z nás nie je dokonalý (ani nikdy nebude), ale na druhej strane sa snažíme o to, aby sme boli lepší ľudia, než sme sa spoznali-pretože na sebe pracujeme, lebo ten druhý nás motivuje k tomu byť lepším človekom, pomáha nám zmierniť svoje nedostatky. to je to, kvôli čomu väčšina vzťahov krachne- dvaja si prestanú rozumieť lebo narazili na nejaký múr medzi sebou, ani jeden z nich nie je ochotný na sebe pracovať, aby bol lepší a snažil sa tomu druhému vyhovieť (väčšinou o býva tak, že chlap je unudený a začne byť pasívny a žena sa ide z toho zblázniť a ešte sa diví že ju podvádza..). ešte treba robiť kompromisy, bez nich to nejde 🙂

a kde hľadať? neviem 🙂 toho môjho som spoznala cez nášho spoločného známeho, ktorý mi stihol zlomiť srdce 🙂 osobne poznám veľa zlatých skvelých chlapov, aj po 30-ke, čo sú sami a plačú, že ich žiadna nechce, pretože sú príliš dobrí. ženy chcú bad boys-ov :D (a tie zas potom plačú akého hajzla majú doma- ale to je už o inom) 🙂 čiže podľa mňa... vykašlite sa na hľadanie. na toho môjho som natrafila práve v dobe, keď som si chcela od chlapov oddýchnuť, pretože som bola zranená v srdiečku a sklamaná, nadávala som na chlapov aké sú egoistické a bezohľadné svine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vzťah som nevyhľadávala, ani lásku. 🙂 a zrazu tu bol 🙂 takže baby, NEZÚFAJTE 🙂 tiež som sa bála, že som toho pravého nechala odísť, že už budem navždy sama, ale bolo mi to akosi jedno, mala som aj naplánovanú budúcnosť osamote 😀 ale radšej by som bola šťastná a sama, ako nešťastná vo vzťahu 🙂 nehľadajte, láska si vás nájde sama 🙂 trebárs aj keď pôjdete neupravené vyniesť smeti, s mastnými vlasmi 🙂 držím palce každej z vás!!! držte sa a neupadajte na duchu, nádej tu stále je 🙂 keď som ho našla ja, určite ho nájdete aj vy 🙂 😉

triciachloebrody
3. sep 2016

@martina_l_l Neexistuje Pan Dokonaly ! Ale existuje Pan Dokonaly PRE MNA <3

triciachloebrody
3. sep 2016

@salfusco OMDLELA SOM!!!!!!!! 😝

momoqui
3. sep 2016

@salfusco nebud taky skromny 😀😀😀

salfusco
3. sep 2016

@stardust a to sa tak robí teraz? Bo ja neviem...všade samá appka,pokemon..či náhodou aj partneri sa tak nehľadajú...stiahnes appku,zadas požiadavky a ono to nájde samo 😀

salfusco
3. sep 2016

@triciachloebrody
Snad už si v poriadku 🙂

aldia
3. sep 2016

Milé žienky. Dobrého chlapa si nenájdete lebo on si nájde vás. 🙂 Tak ako mňa ten môj. Vopred upozorňujem, že každý má "muchy" - tak ako on aj ja - a to si treba uvedomiť. 😉
Úplne ideálny muž či chlap proste neexistuje. Vždy bude niečo čo mu z tvojho zoznamu podmienok bude proste chýbať.
Ja a môj (ešte len) priateľ sme sa zoznámili keď sme boli malé deti. Moja staršia sestra s ním chodila do triedy na ZŠ a tak sa rodiny začali navštevovať. Býval vo vedľajšej dedine takže to nebolo ďaleko. Viete, to je len taká malá info pre pointu.
Po rokoch sa naši rozviedli, odsťahovali sme sa do LC (ja som mala 14 rokov) a už sme sa viac nevideli. Nový priatelia, kamaráti / ky atď. Nazvite sito ako chcete osud, náhoda ... raz sa mi ozval kamarát, chcel ma vytiahnuť von a vytiahol ma práve kvôli nemu. On ho poznal a tak som sa náhlila do mesta. Párkrát sme sa v našej spoločnosti známych a jedného dňa .... 🙂 začal vzťah s človekom známym aj neznámym lebo počas puberty sa meníme či chceme či nie. 🙂
Sme už 2 roky spolu, máme krásnu skoro 9m dcérku, žijeme v byte a robí všetko pre to, aby sme boli spokojní všetci traja. 🙂
Mám šikovného, inteligentného, všestranného, milujúceho, empatického, prísneho, láskavého, trochu ušomraného 🙂 🙂 🙂, sem tam lenivého (ale málo), chápavého, snaživého, už aj trpezlivého (na jeho mobil nie 🙂 ) a neviem ešte akého DOBRÉHO muža. 🙂
Ako veľa slov a aká je pointa? Nuž je taká, milé slečny, že takýto muži ešte nevymreli a nie sú od vás ďaleko. Nezabudnite, že to nemusí byť známi ako v mojom prípade. Jediné je NEVZDÁVAŤ sa a POZITÍVNE myslieť. 🙂
Želám vám všetkým krásny a šťastný život so zrelým mužom. 🙂 Verím tomu, že ho nájdete. 🙂 🙂 Veľa šťastia.

catherinah
3. sep 2016

@triciachloebrody ani sa mu nedivim, ze je este sam. Ale aspon vie, co chce 😀

mirkava
3. sep 2016

@salfusco 👍 našiel si ma, ale už som zadaná 😔 😀. Možno autorka..... Držím palce 😂😂😂😂.

malabiba
3. sep 2016

@salfusco ved to je ten problem...aj chlapi hladaju co neexistuje...a nie taku, do ktorej sa napriek tomu, ze nesplna ich kriteria zalubia a budu ju taku nedokonalu milovat

svetluska82
3. sep 2016

@malabiba raz mi jeden pisal, cez pokec, ze ako vyzeram,z e vyska, vaha, velkost prs..Lebo on nechce skaredu, ale zenu s ktorou sa moze pochvalit, tak som si navymyslala modelkovske miery, no nesla som sa ho zbavit virtualne. Pritom on ples, maly, tucny, pravopis katastrofa, vyjadrovanie detto. 😀

salfusco
3. sep 2016

ten inzerat bol samozrejme na pobavenie,nic viac..Snad to vacsina tak pochopila a dobre sa pri nom zabavila 🙂

vroni
3. sep 2016

Ja som napriklad nasla jedneho bezprizorne sa potulujuceho na nete. Reku, vyskusame, uvidime, ved sa nemusime hned brat... No, sme spolu uz 13 rokov a aj ked sa nejake drobne chyby krasy za tie roky vyskytli, stale je to moj pan perfektny a princ na bielom koni (minule som mu to povedala a on sa k smrti "urazil". Vraj by v zivote nesiahol na cosi, co ma silu len jedneho kona. No jo, automaniak... 😀 😀 😀)

kotatko1232
3. sep 2016

ja som nasla v Madarsku 😉je to naj naj chlap co mam

lagatta
3. sep 2016

Zeny hladaju milujucich muzov, ale co ak ti milujuci muzi hladaju milujuce zeny? Si pripravena na vztah? Vazis si dostatocne samu seba? Ako pises zakopavas o samych debilov. Skus najprv urobot poriadok sama v sebe a zistit co chces. Aby prislo zlato do.tvojho zivota, musis mu najprv pripravit na to miesto. Lebo potom sa stava, ze zena je aj tak nestastna. Len tak na okraj necakaj na princa, ale ty sama urob nieco pre to, aby ten vyvoleny mal vedla seba princeznu. Najvacsia zmena prichadza najprv od nas

stardust
3. sep 2016

@salfusco normalny chlap si vie poradit v kazdej situacii 😉 😉

lena888
3. sep 2016

@salfusco toto ma velmi pobavilo, lebo takmer nic z toho nesplnam :D

stardust
3. sep 2016

@svetluska82 spojenim s modelkou chcel vylepsit svoj uz mizerny genofond 😀

sidon
3. sep 2016

@salfusco som sa pobavila na tvojom inzerate 🙂

mia265
3. sep 2016

@marisola Ja takého mám,ale nie je to slovák 😀

obsadenemeno
3. sep 2016

@marisola moj ex by bol pre teba ako stvoreny...... 🙂
On vedel tak krasne tliachat, romanticke basnicky spisovat..... a do nebicka zamyslene pozerat..... vela vody sice v praci a kariere nenamutil, lebo jeho "romanticka dusa" nedokazala existovat v realnom svete...... ale pohovoril by ti vsetky tie sladke blbosti a tucny tiez nebol......
Jednu chybu sice mal, a to tu, ze mu jedna zena nikdy nestacila, lebo kto bude pocuvat tie blbosti 24/7, ze ano......a ucty tiez treba platit.... takze je dnes 2x rozvedeny, deti porozosieval romanticky kdekade a 45rocny chlap ma tak hokejku a bicykel, zije v starom dome co mu ani nepatri na dedine s najnovsou frajerkou, dalsie dve deti k dvom co ona ma, ale maju romanticke vecery so svieckami......
Pointa je, ze idealny muz neexistuje..... a ani idealna zena....... co existuje, je vztah kde je ucta, kompromisy a smiech.

marisola
autor
3. sep 2016

sa tu nejak rozvírila priadne debata za noc, nestíham ani reagovať.
v prvom rade ma úprimne dosť šokujú názory, že som prieberčivá a neviem, akého dokonalého chlapa by som chcela. To je teda riadny omyl. Nemusí byť dokonalý, ale najmä taký, aký som opísala na začiatku, stačí mi to bohato. Nie som prieberčivá, ani nehľadám dokonalosť.Nekastujem,ale. Pre mňa je prvoradé vzdelanie, musí byť vzdelaný, inteligentný, slušne vychovaný, citlivý,. To sú pre mňa top veci. Keď VY ostatné máte iné kritériá, tak to je Váš problém, nájdite si akých chcete, aj napríklad, keď má ukončené iba základné vzdelanie. ja žiaľ s takým chodiť nemôžem. Príliš som na to zaťažená, že keď mi napíše " mislym na teba" tak s takým chodiť nemôžem.Ja som vzdelaná žena, tak si hľadám partnera k sebe na úrovni.
A to, snad ani nemusím rozvádzať do detailov, že tlstí, nízki a neviem akí som už opísala v prvom príspevku, tak takí sa mi nepáčia. každý máme svoj vkus, to nie je prieberčivosť a škatuľkovanie, ale holý fakt.S tým nič neurobím. Mám svoju predstavu, ako by mal vyzerať- na oplátku prirodzene ponúkam to isté. Sympatie musia byť. Neviem prečo hneď odsudzovačné komentáre.
Nehľadám high- society, postačí mi aj normálny inteligentný chalan, nemusí mať ani VŠ, ale bolo by fajn keby mal,aby sa necítil pri mne blbo, že som viac vzdelaná ako on, aby neboli problémy.
High society nie,ale to čo sa páči mne.
a nechápem, vy sa tu pozastavujete nad mojimi názormi, že chcem princa a ja princezná nie som- nie ,nechcem princa, ani zďaleka, chcem len to vyššie. to mi postačí a viem, že každý z vyššie spomenutých je už zadaný, lebo majú pri sebe také " partnerky ",ako majú,ale to je ich vec.
Niekedy si myslím, že naozaj SLovák neexistuje taký, akého chcem.

A pohybujem sa síce aj medzi zahraničnými mužmi, cudzincami sem tam,ale ani tam som takéhoto nestretla,,to sú samí sukničkári aspoň,čo viem. Im išlo iba o sex.A pohybujem sa v takej spoločnosti, kde by som event. mohla nájsť takého,ako píšem, ale nie je tam proste taký.

marisola
autor
3. sep 2016

a to s tým netom ma pobavilo-
ja som tiež toho terajšieho našla na nete, a je mi z toho zle, že radšej som si mala nohy dolámať, ako ho stretnúť. takže net nie je výhra. A to podotýkam bol ešte NAJ NAJ NAJ NAJ z netu, po rokoch hľadania...takže ani ten sa neosvedčil,ako dobrý muž.

marisola
autor
3. sep 2016

@salfusco tvoj komentár a inzerát o babe ma pobavil celkom. Až na ten vek a "nie študentku" by to aj sedelo a na zdrav.problémy, tých mám až až.🙂 ale takých žien je málo,čo ty chceš

svetluska82
3. sep 2016

@marisola ja tiez nechapem kde sa ludia zoznamuju. Ak neratam net)ja som oboch muzov nasla na nete). Jedna znama zo spinningu sa spoznala s muzom prave tam. NA spinningovych akciach. Ale vacsinou co pocujem 90 percent ludi sa spoznava cez net. Moja sestra spoznala priatela v praci. Akurat som bola so synom v meste a ked sme tak sledovali ludi na ulici, kazdy zduty, ochucany, cumi do mobilu alebo zeme. Podla mna hrozna doba. Ludia viac menej ziju virtualne. ☹