icon

Kde žijú normálni milujúci muži?

marisola
2. sep 2016

povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...

cottonwomen
3. sep 2016

@svetluska82 skarady chuj to bude, 10000% ... mna len prekvauje to jeho nenormalne ego, nie je to pekne, L. Spacek by mu to vysvetlil

nokinecka
3. sep 2016

@svetluska82 😀 😀 😀 😀 😀

svetluska82
3. sep 2016

@lujza123 v celku mas pravdu, ale ja mam kamosku, ktora si vyberala podla fotky. Ti co sa jej pacili, boli magori, az raz jej napisal jeden chlapik bez foto. Nejako si sadli, dali sa do reci a po case sa stretli. Mal trosku pivne brusko, ale inak jej neskutocne sadol. A zije aktivne, chodia do hor, na tury, do kniznice...Uplne je spokojna, a sama priznala, ze keby ma foto tak mu ani neodpise v tych zaciatkoch. NO tak si ju ziskal, ze je ako pubertiacka zalubena 😉

dominikav123
3. sep 2016

@marisola vies ale to je uplne v poriadku ze chceš normálneho chlapa len ty sa tu prezentuješ aká si vzdelaná a neviem co a pritom ani nepovieš co naozaj robíš, ono študovať estetiku a robiť k tomu recepčnú nie je neuroveda.

lujza123
3. sep 2016

Inac k tomu pokecu, ked som skoncila ako fresh slobodna matka s rocnym harantom mojim rodicom na krku tak som sa tiez uchylila k zoznamke.. Bola som uplne sama v novom meste, nikoho som tu nepoznala a nudila som sa. Tak som si dala inzerat ze hladam kamosa/kamosku - nie vztah, co samozrejme 99% chlapov absolutne nepochopilo. Pisal mi teda kadekto a s niektorymi som sa aj stretla...panebozeeee
Jeden vyzeral ako keby docestoval casom z minuleho storocia a cely cas drzal bobrika mlcanlivosti... Dalsi bol nejaky mastny metalista s 3 vlasmi a zalubou v PC hrach. Dalsi typek zase viedol monolog o tom co vsetko videl, kde vsade bol a aky je dokonaly.. No a posledne randevuu dopadlo super, dodnes sme dobry kamosi a to uz je nejaky ten rocik

No a to som hladala len kamarata, takze poziadavky urcite mensie ako na partnera, to si neviem predstavit ake tazke musi byt najst si takto normalneho chlapa na zivot

obsadenemeno
3. sep 2016

@marisola ako ta "ohovaram"???????????? Len som zopakovala, co si ty pisala v tejto aj inych temach.
Ty len ocakavas od druhych, ze budu, ako chces ty. Takto to bohuzial nefunguje. Zacat musis od seba, uz som ti to pisala do inych tem, kde si nebola spokojna s priatelom, spoluziackam, matkou, skolou....atd, atd.
Je to v tebe proste, namiesto sebareflexie, ako zmenit svoj zivot, aby sa ti zacali diat veci, po ktorych tuzis, radsej zalizis novu temu, v podstate o tom istom ako predtym........ tak co chces pocut? Miesto, kde by sa "normalni, milujuci chlapi" zgrupovali ako v nejakom klube, neexistuje.
Kazdy chlap moze byt normalny aj milujuci. Len bohuzial nie s kazdou zenou. Plati to aj naopak.
Ako spiva Karel Plihal - kazda holka pro nekoho ma sluch absolutni......

Take it easy. Si mlada. Este bude zopar "nepravych". Ale ako ti tu uz ktosi nalisal, zacni sa orientovat na to, co chces a nie na to, co nechces a co ti na chlapoch vadi.
A pracuj aj na sebe. A hlavne na svojich vztahoch s okolim. Lebo tam mas este velke rezervy.

alaguema
3. sep 2016

@marisola normálny aj milujúci, je relatívny pojem. Čo sa týka vzdelania (nie akademického titulu), chápem ťa. Ani ja by som nechcela vymletého trtka 😉 Čo ma ale zaujalo je, že ty síce stretávaš takých nejakých, ktorí by aj zodpovedali tvojim predstavám, ale tí "chcú len sex". A na to si prišla ako? Lebo toto konkrétne sa dozvieš len ak si s nimi už ten sex mala a oni taktne dali najavo, že viac nebude. Inak sa to vedieť nedá. Že to povie kolegyňa (možno nepovšimnutá), neznamená, že je to pravda. Mám pocit, že najväčšou prekážkou pre seba si ty sama a tvoje predsudky. Otvor sa možnostiam, nekalkuluj, nerieš, nemaľuj si v duchu, aký má byť a aké presne to s ním má byť, ale nechaj, nech sa veci dejú, nech plynú, nechaj ho priblížiť sa a nesleduj ho ako jastrab hneď, či má všetko ako má mať 😉 Za tým "pravým" stretnutím je zmes chémie, zhody okolností, nastavenia a vyžarovania. Úvodzovky preto, lebo ten pravý možno nie je nikto a možno hocikto, s kým sa dokážeš dohodnúť a kto ťa priťahuje, lebo potom po rokoch, je to všetko o úcte, o kompromisoch, záväzkoch, o vôli zotrvať a veľkom priateľstve a láske trocha iného druhu, než je to, čo asi teraz hľadáš 🙂

valy
3. sep 2016

@salfusco podla mna hlavny problem medzi Tvojimi bodmi je nesulad vsetkych poziadaviek vyzoru, kariery, vzdelania, s poziadavkami veku a poziadavkou nezadana bez zavazkov. vacsina takých bab je pred 35 zadana, a ked su rodinne zalozene a s katolickym duchom, tak su vydate a maju deti

sashabb
3. sep 2016

@marisola takže 23 😀 ach jaj

sashabb
3. sep 2016

@obsadenemeno tiež som si pozrela jej staršie diskusie a keď vidím tie témy, ani sa nečudujem, že nevie nájsť normálneho partnera.
V prvom rade by mala začať od seba, dať sa doporiadku, lebo chlapi nechcú negatívne osoby.

Treba "trošku" zmeniť myslenie a všetko pôjde...

salfusco
3. sep 2016

@valy

oki,budem to musieť pretransformovať,znížim kriterium veku :D

aaa,nie,nehladam nikoho ,je to recesia spred par rokov,už som to pisal x-krat

marytesss
3. sep 2016

@lujza123 presne!! ja chodím na pokec z času na čas, aby som si našla kamošov- podotýkam, kamošov...a všetci mi tam píšu, či nejdem na stretko, do postele a pod 😀 😀 😀 😀 táto doba je chorá, všetci hľadajú za všetkým buď vzťah alebo sex... a všetko príliš nasilu... kam to spejeme? 😒

salfusco
3. sep 2016

@obsadenemeno

mam podobnu kamaratku..len je uz po 30ke..tiez podobne problemy s rodinou ,tiez vyberava,pekna a mila baba,mohla by byt uplne v poho,ale prostredie,v ktorom zila ,zanechalo v nej iste problemy v psychike..nie je to nic neobvykle

senan
3. sep 2016

@marytesss presne pridavam sa... dnes doobeda som bola s kamoskou na kave a hned sa na nas pri vedlajsom stole usmievali taki dvaja starsi pani a neskor nadviazali rec ze ako sa mame a co robime dnes vecer... boze ved ani neviem ako sa volaju!!! 🤐

obsadenemeno
3. sep 2016

@salfusco rodina, eh?

Miss marisola ma 23, tak nemusi stresovat, ze jej usiel vlak already....... prospela by jej zmena, nielen priatela, ale vsetkeho.... ked dostuduje, taky gap year v zahranici by jej hned z.enil perspektivu..... lebo u nej je to stale "o nej" 😀

obsadenemeno
3. sep 2016

@obsadenemeno zmenil perspektivu....

Dnes mam extremely vela preklepov, musi to byt tym hicom na plazi......sorry sorry 🙂

marytesss
3. sep 2016

@senan katastrofa toto, fakt!! :D mne sa už párkrát stalo, že som sa viezla MHD domov a keď som vystúpila, tak hneď ma oslovil nejaký típek, či mu nedám číslo. alebo tiež sme sedeli s kamoškou na káve a toto isté :D ....neviem, mám pocit, že dnešná doba je v tomto prípade fakt chorá a pritiahnutá za vlasy, všetko nasilu, rýchlo, hneď.... myslím, že naše mamy a staré mamy to mali v tomto prípade ooooveľa lepšie...žiadny net, žiadne mobily, všetko osobne.

salfusco
3. sep 2016

@obsadenemeno
samozrejme,že stresovat v 23ke ohladne toho,co chce, nemusi a to,co pises je urcite pravda..potrebuje si usporiadat svoj život,myslienky a najst niekoho,kto ju bude podporovat asi to ozaj potrebuje

senan
3. sep 2016

@marytesss ja som o tom tiez presvedcena!!! 🙂 😉

marytesss
3. sep 2016

@senan žiaľ, s dnešnou dobou nič nespravíme....ale mohli by sme to brať ako kompliment, že stále dobre vyzeráme, veď ktorá by sa nechcela páčiť? 😀 😀 no nie?

senan
3. sep 2016

veru veru to je pravda... tak nech len teda na nas pozeraju a skusaju to na nas! 😎

marytesss
3. sep 2016

@senan však pozerať sa- to je jediné, čo ešte môžu 😀

emilia25
3. sep 2016

V jednej s tych tem som citala ze ma 21rokov a tie dlhe roky no mozno uz od 10tich su spolu.

marisola
autor
3. sep 2016

@lujza123 no super, aspon niekto, kto sa na partnrstvo a na chlapov, pozerá rovnakými očami,ako aj ja, už som ani nedúfala, že niekto v diskusii tu bude zdieľať rovnaký názor.ALe tak,ak ženám tu vyhovujú jednoduchí chlapi, tak je to ich vec 🙂 Máme asi iné priority každý.

@obsadenemeno inak teba naozaj baví všade kopírovať moje linky zo založených diskusii?prípadne moje komentáre ?sa spamätaj, je to akurát tak trápne, staraj sa už radšej o seba a neohováraj druhých ľudí, ale radšej "susedov" hocikoho,....prosííím ťa pekne, bud taká zlatá.a Miss oslovuj seba ak chceš, mňa nemusíš.

@dominikav123 hah, tak estetiku zrovna neštudujem, moja. I keď sa musím zastať kamošky, čo ju študuje a je to naozaj múdra a vzdelaná baba a nie je vôbec vymletá.A keď si myslíš, že hocijaká výška je ""leháro""""a zvládne ju každý,tak prosím. Každý odbor má niečo, čím je ťažký pre niekoho. Ja otvorene si neviem predstaviť študovať estetiku alebo výtvarku, čo študuje kamoška, ja na to nemám absolútne. A takéto smiešne polointeligentné a odsudzovačné komentáre naozaj dávať nemusíš, o tom,ako podceňuješ iných VŠ vzdelaných ľudí, mňa by len zaujímalo,čo si vyštudovala ty--. Netreba posudzovať podľa školy a odboru, skôr ide o to, čo robíš popritom a či si rozhľadený a či vieš aspoň napísať A4 bez väčších gram. chýb. A predstav si, ani recepčnú nerobím 🙂))) tak buď v kľude s tou svojou neurovedou..
ale písať to,čo robím, čo študujem je dosť osobné a nebudem to predsa písať v diskusii.To je výlučne moja vec.
Každá práca a aj štúdium je svojím spôsobom náročné. Lekár by nevedel vypočítať matematický príklad a ITčkár nevie liečiť ľudí, tak ako ani designer nevie robiť s číslami 🙂 toto si treba uvedomiť a nie posudzovať podľa "" vysokoškolského odboru"..

emilia25
3. sep 2016

Naozaj ked som to citala tie vsetky temy teda tak zbezne a rychlo tiez mi pride smer poriadny doktor ktory pomoze a ukaze aj iny pohlad na zivot a uz vobec neriesit ziadnych vymyslenych idealizovanych chlapov.treba sa dat najprv psychycky do poriadku aby to neskoncilo este nejakou horsou chorobou.

merickat
3. sep 2016

Poznam niekolko zien a niekolko muzov, ktori maju rovnaky "problem" ako ty...vsetko su to zatrpknuti, neprijemni ludia, ktori hadzu vinu za svoju neschonost na opacne pohlavie..nevravim, ze je to aj tvoj pripad ale skveli, uzasni ludia su vsade dookola, len ich nestaci vidiet, treba ich vnimat! Ak si neviem najst normalneho chlapa, prve co urobim je, ze si polozim otazku co robim ja zle! A az ked mi konecne dopne, co sombto za hrozneho cloveka, az potom si ma najde TEN PRAVY! (Som 7 rokov zadana a takmer dva mesiace stastne vydata btw)

liz_lemon
3. sep 2016

@emilia25 pise, ze po rokoch hladania...asi hlada uz od zakladky :D

emilia25
3. sep 2016

@liz_lemon mala by sa ale fakt liecit.ja sa ani necudujem ze je z nej mama na prasky ale tam by tiez proste rodicia ako dievcatko zobrat za rucicku a ideme a hotovo.ked ju skola nebavi proste dat odklad a zacat riesit hlavne seba.je to strasne ako clovek moze tu na zemi prezivat taketo peklo.no ale robi si ho sama.

vikulqa
3. sep 2016

Čo tak začať najprv od seba ? 🙂 Predstav si ja mám manžela lekára a niesom ani primitívna ani falošná, dokonca sa môžem tiež označiť za sympošku :D