Kde žijú normálni milujúci muži?
povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...
@marisola teda ak opakovanie toho, co si povedala, je u teba ohovaranie.... tak to sa necudujem, ze mas problemy vo vsetkych oblastiach svojho zivota..... netreba sa hanbit za to, co pises......kolkokrat sme sa ti tu snazili poradit, vypocut ta....ale ty si len melies svoje ako pokazena platna, stale dokola...... ja som nebola na koniku teraz par dni vobec, lebo som na dovolenke a signal je taky vselijaky, dnes sa kuknem a ty tu riesis dalsi takmer rovnaky problem, ako pred par tyzdnami....... sebareflexia nonexistent, trepes a trepes svoje, nezamyslis sa vobec nad nicim, co ti tu ludia pisu. Ach jo...vzdavam to.
A btw, tie linky som tam dala preto, aby nove prispievatelky boli v obraze a nemuseli absolvovat tu kalvariu ako ja pred par mesiacmi, ked som bola nova na konovi a myslela som (naivne, priznavam) ze si z tych rad aj nieco vezmes.
My mistake.
Ja mam toho najlepšieho. Je dobrosrdecny, láskavý, milujúci manzel, výborný otec, vtipný. Jednoducho sme sa nasli, zamilovali, vzali, zalozili rodinu. Neviem ci budeme spolu cely zivot ale dúfam, ze velmi dlho snad aj navždy
@merickat tak to ti gratulujem, bud šťastná! keď si sa nám pochválila🙂 ale tu neni diskusia o tom, a vlastne aj ľutujem, že som ju vôbec založila,lebo niektorí čo tu píšu,tosa nedá čítať.
@vikulqa tak prosím, buď šťastná.gratulovať ti iba treba.
@emilia25 a ja sa veru nepotrebujem liečiť. To je real,čo píšem a je to tak. nepotrebujem žiadnu odbornú pomoc na tému,čo som založila VCERA, lebo o tej je reč, nie o témach minulých, ale kedže @obsadenemeno sa vždy vyžíva v linkoch a témach a diskusiách predošlých, tak potom to tu aj tak vyzerá, že sa nerieši daná téma,ale staré témy. a nie nehanbím sa za nič, čo napíšem, to teda vôbec nie.nemám za čo, každý má v živote nejaké problémy.
ohováranie -je to, keď pridávaš linky a doslova cituješ moje komentáre takmer v každej diskusii, trošku sa uvedomiť treba, zlatá moja, a v ných komentároch o mne píšeš, tak to nie je ohováranie ? každý má oči, môže si ma prečítať a nie,aby si bola hovorca za mňa.radšej si užívaj dovču a neprispievaj už
admin zmaž diskusiu, toto tu nemá význam....
@marisola Nemusíš mi gratulovať 🙂 Len by si sa mala troška zamyslieť nad sebou a nesudiť ľudi podľa ich sociálneho statusu 🙂 To že je niekto lekár neznamena, že je to aj dobry skromny človek. A to ze je niekto robotník alebo nejaky remeselnik neznamena že je to nejaka nula, ktora nema pravo ľúbiť. Kym toto nepochopíš ver mi nikto o teba ani bicykel neopre 🙂 Okrem toho vacsinou lekári a právnici to maju vo vztahoch najhorsie a viem to z vlastnej skusenosti, že vela krát je práve náročná práca prekážka a dovod toho ze sa vo vzťahu niečo kazí 🙂 Veľa šťastia 🙂
23 rokov? v tom veku by som sa vybodla na zauzivany stereotyp, zdvihla kotvy, zmenila prostredie, objavovala svet, naberala skusenosti, rozsirovala obzory a nasavala zivot plnymi duskami. Nelamentovala na tym, kde zohnat chlapa pomaly na cely zivot. Tak takto som to urobila ja. A samo sa naslo to co sa vobec nehladalo. Lamentujuci clovek, ktory na vsetky strany vyzaruje ako strasne hlada a nevie najst, ten o nic vysnivane nezakopne, lebo to vsetko zidealizovane sa mu akosi svojvolne a preventivne prace z cesty.
Ja mam presne to co hladas - vysportovany, stihly, uspesny, pracovity, milujuci, uzasny otec, hotove klise 😀 a vies ako to zacalo? nestala som onho ani tolko co by sa za necht voslo, ale ja som ani nic nehladala 😀 mal otrasny uces, nevedel sa spravat, nemal VS, ja uz hej, hovoril nenormalnym prizvukom, stale mlel o sebe, ledva som sa dostala k slovu a pocuval a pocuva neznesitelnu hudbu. Gramatiku ma dodnes taku, ze ked niekam pise - a ze pise rad! hlavne ak ho stvu veci verejne, tak to po nom musim precitat 😅 Tu VS si uz urobil, lebo chcel. Aj pocuvat sa naucil, lebo ja mam co povedat.... nikto ti nespadne z neba hotovy, podla tvojich predstav.
Viem si predstavit, ze moj muz je hotovy ideal pre slecny ako si ty. Ano, presne podla predstav, len chudacik, zadany.... skoda. Ano, vsetci ti skveli, zadani, co maju nejake "partnerky" ako pises, ti nejak zacinali. Aj oni vyzerali inak. A to ze su tak super je aj tym, ze im prospel vztah v ktorom su. Vyrastli a dozreli v nom. Ten moj bol kedysi taky, ze by onho vacsina bab neoprela bicykel. Nemal nic, bol pojaseny, pre niekoho malo uctivy a hlavne zahladeny sam do seba. Vyzrel. Clovek sa sice nemeni, ale dozrieva. Ty mozno hladas pana 35 rocneho zreleho mudreho uzasneho. Sklamem ta. Aj pojaseny nezaujimavy skoro nevzdelany chalanisko ma v sebe to co hladas, ale nikdy to neuvidis, ked budes ludi sudit podla aktualnej situacie. Ked stretnes niekoho, kto mozno nesplna ani polovicu toho co si si vysnivala, ale uvidis, ze ma potencial a chut do zivota a netravi cas lamentovanim nad tym co bolo a co je, tak pri nom stoj a mozete spolu dozriet. Cas na to mas.
@marisola vies "moja", poznám veru zopár takých "vzdelaných" sleciniek co pokoncili tieto vtipne odbory jak cela Sv. Alžbeta, animátor voľného času a podobne a tiež si nevedia nájsť žiadneho právnika ani lekára 🙂 boh vie preco.
Vies nie je odbor ako odbor. Nemôžeš porovnávať medicínu a FTVŠ kde behajú alebo hrajú basketbal.
A ja som skončila právo, a aj to robím ked ta to tak zaujíma.
@marisola nie,ohovaranie je, ked sa hovori nepravda. Ja som len skopirovala, co si povedala.
A och, ake mile, ze hned utries kocku, co si dovolila napisat, ze je stastna....ved tato tema je o tebe a iba o tebe, ako sa opovazila, tsk, tsk.....A nevsimla som si ziadne citacie....mozno by si mi mohla ozrejmit, kde som ta to "citovala".......
Uf, uz teraz sa obavam, aka bude tvoja nasledujuca tema......
Ale vies co? Presvedcila si ma, tak ti prezradim to tajomstvo, kde ti normalni a milujuci muzi ziju..... je to ale prisne, prisne tajne..... ak ti to poviem, musis slubit, ze to nevykvakas kazdemu...... ved kazda by takeho chcela......
Pripravena? Fakt?
.....................................
Ready?
Tak ziju v srdciach milujucich zien. A mozno nie su perfektni vyzorom, ale v tych srdciach milujucich zien na tom az tak nezalezi, vies? Pretoze pre kazdu milujucu zenu je ten jej naj.
@marisola mozno je dobre ze rozmyslas nad zivotom. Len treba zmenit pohlad z " Vsetci aj horsie vyzerajuci ako ja maju skvelych partnerov"
na
Co by som mohla na sebe a vo svojom zivote zmenit, aby som sa mala lepsie
BTW. Snazis sa o babo 😅 ?
@mamutka Som uprimne rada, ze si so svojim manzelom spokojna....Moja kolegyna mi asi rok rozpravala o jej manzelovi - ako super vyzera, aky je galentny, vysportovany, etc etc..az kym som ho nestretla. V mojich ociach taky vöbec nebol. Za vrchol galantnosti povazovala ze jej nalial vodu do pohara, zatial co ona hodinu predtym vsetko znasala na stol, chystala....Tym chcem iba povedat, ze kazdy vidi rovnaku vec inak.
Vsetko, co pises je pekne. Je super, ked zena vidi vo svojom muzovi toho najlepsieho (aj ked ina nemusi). Ja ale napriklad nechcem najst muza, ktoreho treba vychovavat NA MOJ OBRAZ (to na margo k tomu co pises o svojom...nevedel sa spravat, otrasny uces, hovoril len sam o sebe....). Ja nie som jeho matka, ale partnerka! Jasne, 2ja ludia sa vo vztahu navzajom formuju, ale vychovavat muza za mna bohuzial nie.
@mamutka a cim viac premyslam nad tvojim prispevkom, tym viac sa mi to zda cudne. Stretnut niekoho o kom si myslim, ze sa nevie spravat, nezaujima sa o mna lebo rozprava len o sebe.....a napriek tomu ist do vztahu.
Bud si ho poznala blizsie a spoznala, ze tieto negativa su nic proti jeho pozitivam (a o tom som pisala autorke vyssie, ze niekedy clovek stretne cloveka s ktorym si sadne a razom su vsetky predchadzajuce poziadavky na muza v keli a aj tak ma pocit, ze si vybrala najlepsie na svete) alebo to mas rada komplikovane.
@salfusco Mözem sa ta nieco spytat? Si slobodny? Ak ano, prezradis priblizne ze preco?
@martina_l_l otrasný účes nie je o výchove, to ma od človeka neodradí. Hovoril, stále mlel, ale písala som, že bol pojaseny, on sa nevedel zastaviť. A ako mi už neraz povedal, veľa ľudí nehovorí nič zaujímavé, mňa začal počúvať, dokážeme hovoriť celé hodiny. On si ťažšie hľadá človeka na rozhovor, lebo ma rad "iné" témy. Mňa napr.ohuroval fyzikou a vesmírom 🙂 on to považoval za rande. Ja nie, ja som vravela, že som došla len preto, že nemám lepší program s chcem aby mi ukázal mesto 🙂 a nie, nestala som oňho, jeden veľký mínus bol aj to, že je mladší ako ja 🙂 ale postupne som videla, že je zrelsi ako iní, starší muži. A to, že sa nevedel chovať, to nie je tak, že by nadával a pod., on je extrémne nabitý energiou a nevie moc spomaliť. Ťažko sa to vysvetľuje, ale ako niekto hyperaktivne dieťa označí ako zle a nevychovane, tak jeho mohli vidieť ľudia v čase, keď bol frustrovaný ťažkou monotonnou prácou a nemohol sa zbaviť energie milovanym športom. A na margo tvojej kamosky a pohára vody, ten môj porobi toho ozaj dosť, myslím 🙂
@martina_l_l to mam pisat na portal,kde je vysoka pravdepodobnost,že to citaju ex partnerky?
@martina_l_l ale v skratke,tiez som robil chyby,ako vacsina chlapov..a do 30ky som vobec nemal zaujem sa nejako viac viazať
@marisola jednu vec nechápem. V diskusii z januára píšeš, že máš partnera citujem: "je to velmi inteligentny chlap,ktorý ma VŠ ukončenú,zaraba nemale peniaze,vie sa o seba postarať,a je fakt vzdelaný chlap..." a pritom sa k tebe chová ako debil. A ty hladáš opäť takého istého? Pokiaľ by som mala takúto skúsenosť, tak by som asi niečo na svojich požiadavkách zmenila, nakoľko si myslím, že žiadny vzdelaný a hlavne inteligentný chlap nebude svojej priatelke nadávať, používať vulgarizmy a ponižovať ju, hmm? 😅
@marisola A teba vlastne čo serie? To že je aj niekto šťastný? A ty to nie si? A dovolí si napísať ti úprimne pravdu? No tak ak máš naozaj 23 tak si to uži a vykašli sa na hľadanie toho pravého a on možno príde-ale pri tvojom vyjadrovaní, závisti, neprispôsobivosti by som to zase videla na ďalšieho - ako ty píšeš debila. Veľa šťastia ešte raz.
@evittam bravo!!! Tlieskam tvojej odpovedi....a myslim ze si trafila klinec presne po hlavicke..... autorku asi strasne stve, ze je niekto stastny a nie je to ona. Mna az zdvihlo z lehatka (som na dovolenke a citala som to na plazi) ked tam napisala tej inej kocke ze a teraz citujem: "ked si sa nam pochvalila ale tu neni diskusia o tom" koniec citatu 😀
A ked si spomeniem, kolko zien tu na fore premrhalo pismenka v jej temach, snaziac sa pomoct.... ale to je ako o tych perlach a prasiatkach..... ach jo
@obsadenemeno No alebo "...daj sprostému rozum-oserie ti plot..." 😅 😉
A tiež asi kočku "naseriem" - ja som svojho nehľadala ale vlastne náhodou našla v 23 (a to som mala za sebou dosť škaredý vzťah a predtým tiež nič moc), sme spolu šťastni už 15 rokov a máme dve krásne a zdravé (klop,klop) deti....🙂
@evittam @obsadenemeno ja nepotrebujem závidieť..ja som úprimne povedala, že gratulujem ku vzťahom. dalej ma to nezaujíma, ale absolútne.
a viac k tomu nemám čo dodať, pochváliť sa môžem aj ja všeličím, ale téma nebola o chválení.
@mamutka chlap neni tu na to, že sme jeho mamičky, a že ho máme vychovávať, o takého ak píšeš o svojom by som naozaj ani nohu neoprela. ale každý máme iné priority, budiš.je mi jedno, koho si si vzala. ty si s ním, no ja chcem dačo iné celkom.a najmä ho nechcem formovať, toho užmám dosť.ja chcem hotového chlapa, bez toho, aby som ho musela formovať.
@vikulqa no ja som práveže tá posledná asi na tomto fore, čo tu hodnotí podľa soci. statusu...hehehe..teraz si ma rozosmiala celkom.
@dominikav123 tak super, už si sa pochválila svojím vzdelaním, tak tlieskam 🙂 paráda.dakujeme, že je nám to jasnejšie🙂
ja však aj tak nemám akosi vnútorné nutkanie hovoriť na fóre, čo robím a čo študujem 🙂)
nepotrebujem sa tým "chváliť"
moja neporovnávam odbory medzi sebou, ALE nerobím medzi nimi priepastné rozdiely,ako ty. každý je šikovný na niečo iné, ale toto ty nepochopíš nikdy. Podľa teba sú socky a nuly, čo študujú estetiku. Kamoška mala na bilingválnom gympli ,kde som btw chodila aj ja, tiež samé jednotky,ako ja od hora dole,patrila medzi najlepších študentov vôbec, tiež ako ja,a išla na estetiku,a už aj vyštudovala a uchytila sa veľmi dobre, lebo je dobrá v tom ,čo robí,a nemá lekára 🙂 ale to je teraz úplne nepodstatné. každý odbor je niečím ťažký, pre daného študenta,o uplatnení teraz nehovoriac.

@salfusco no vek podla mna zniz tak o 10 rokov : D