icon

Keby ste mohli vrátiť čas, čo by ste urobili inak?

evuska32
17. aug 2020

Zaujima ma zeny, co by ste s dnesnymi vedomostami a skusenostami s odstupom casu urobili inak...hlavne ma zaujimaju vzťahy - (patrneri, rodičia, deti), praca, bývanie a tak. Niečo, co si sem tam v duchu poviete, joj skoda ze som to takto, teraz by som to inak 😉

Strana
z2
janinah
17. aug 2020

Mala by som viac detí,aspoň 4.

lorenita
17. aug 2020

@evuska32 nikdy by som sa nevydala za toho, za koho som sa vydala... A viac by som myslela na seba a svoje potreby

meluela
17. aug 2020

1. stála by som si za svojim aj za cenu rozchodu
2. k detom by som si nasla opatrovatelku
3. najprv by som sla do prace a az potom mala deti

moonlight1210
17. aug 2020

@evuska32 nic. Lebo bez toho (zleho i dobreho) by som dnes nebola tam, kde som.

nini1010
17. aug 2020

Na niektorych muzov by som sa vykaslala ovela skor ako som to skutocne urobila a neobzerala sa do minulosti.

montemotherone
17. aug 2020

@evuska32 sú asi tak 4 momenty, kedy som sa mala otočiť na päte a odísť od svojho muža. Pri jednom z nich som už bola tehotná, len som o tom nevedela, a pri druhom mala moja dcéra 3 roky, ja som končila materskú, výšku, a zostala by som asi v peknej kaši... 🤷‍♀️ Keby bolo keby... Ale mám na všetko jednu... vlastne dve veľké záplaty, ktoré za to stáli a neviem si bez nich predstaviť ten iný paralelný vesmír 😊👩‍👧‍👦

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
tynkahorvathova
18. aug 2020

@evuska32 Nevzala by som si úchyla a nemala s ním decko.

lavender273
18. aug 2020

@evuska32 presne som teraz nato myslela 😂 zmenila by som vsetko 🤭 ale ani takto sa nemozem stazovat, co bolo bolo som s tym ok.

No nenechala by som sebou uz manipulovat/ citove vydieracky/ stala by som si za svojim rozhodnutim, nech sa kazdy fuka kolko chce.
- lepsie sa ucila
- toxickych ludi by som vykopla zfleku zo svojho zivota
- taktiez som si mohla odpusti par vztahov.

lavender273
18. aug 2020

A HLAVNE ..ked sa schylovalo k prvemu bozku, so sidliskovym krasavcom, tak som sedela so sklopenymi usami a zasnene som pozerala.. a ked sa ma romanticky opytal naco myslim, tak som odpovedala ..ehm ' pozeram ze kto ma v byte zaluzie' 😂🤭🤭 25 rokov je uz tomu, no pri teme 'prvy bozk' si stale tuknem do cela ze wtf mi vyslo z ust? 😂 tak keby som mohla vratit cas, urcite by som toto vymazala 🤭

lucka_ke
18. aug 2020

išla by som na inú školu a kúpila viac bytov na hypo 😉 teraz by som žila z ich prenájmu

natalka13
18. aug 2020

mala by som.deti skor /do 25r/ a hned po sebe.

justify
18. aug 2020

Nikdy by som s muzom nekupila dom,v ktorom byvame. Ani po 5,5r stale neprišiel pocit domova,necitim sa tu dobre. Keby to bolo take lahke, zajtra sme tu neni.

lucinka1988
18. aug 2020

@evuska32 ja by som neurobila nič inak, lebo som so svojim životom po každej stránke spokojná, jedine sa snažím denne pracovať na tom, aby som si svet vo svojich myšlienkach nekomplikovala, lebo veci mi vychádzajú, len ja mám stále potrebu si ich komplikovať. A tiež sa snažím p to, aby som dávala prednosť v prvom rade svojim potrebám, prioritám a neprispôsobovala sa stále okoliu len preto, aby boli všetci spokojní, zatiaľ mi to ide celkom dobre💪

vilma7
18. aug 2020

Určite by som chcela mať deti skôr ako po 49.tke...nie kvôli tomu, že za nimi nestíham, ale aby som si ich dlhšie užila.
Ale to by sa možno nedalo ovplyvniť ani skôr, keďže jediný dôvod bol, že som bola dlho single.

evuska32
autor
18. aug 2020

@natalka13 inak na toto som presne myslela aj ja 🙂

0silvia0
18. aug 2020

ked boli deti male, len som vystresovana kmitala a vobec som si ich nevedela uzivat. S terajsim rozumom by som si ich viac uzivala, vychutnavala, objimala, vryvala do pamate kazdu chvilku.

halabolka
18. aug 2020

@evuska32 nestracala by som cas s niektorymi ludmi, skor by som sa s nimi rozisla a usetrila si kopu trapenia. Studovala by som iny odbor, alebo teda dostudovala k tomu, ktory mam, lebo by som tym prisla o vela prilezitosti stretnut skvelych ludi. Odisla by som za pracou do zahrnicia - cely zivot som sa toho bala, vravela si, ze to nezvladnem, pritom to bol len nezmyselny strach v mojej mysli.

hederamonstera
18. aug 2020

Asi nic, ja som spokojna so zivotom a mojimi rozhodnutiami.

queen_mary
18. aug 2020

Travila by som este o kusok viac casu s mamou. Ale inak je vsetko tak ako ma byt, spokojna som so vsetkym.

amonet
18. aug 2020

nemenila by som nic, kazda jedna zla skusenost a zle rozhodnutie zo mna spravili silnejsiu a sebavedomejsiu zenu, keby si neprejdem peklom niesom tam kde som dnes.

danica2711
18. aug 2020

@evuska32 čo tak dať najprv, čo by si inak urobila ty? A inak je to nezmyselná otázka, úvahy o to, čo by bolo, keby... sú naprosto o ničom, človek sa akurát rozladí nad niečím, čo mu prípadne v minulosti nevyšlo, a načo? Čo s tým urobí?

radkaradix
18. aug 2020

@danica2711 nie je to nezmyselné, ja ako mladá osoba si môžem zo životných skúseností starších zobrať veľa. Napríklad sa teraz zamýšľam nad tým, že asi by som mohla mať viac detí a kúpiť viac bytov na hypo :D :D myslím, že o to šlo aj autorke, nechať sa poučiť od skúsenejších..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
18. aug 2020

Kariera a financie 2 vysoke školy a išla za svojim som robit do medzinarodnej firmy a cestovat po svete.Tieto slovenske platy to mi nestaci ani ako vreckove
Ale sranda, že rodičia mi toto vždy vraveli a som ich neposluchala.Ja si dnes nasledky nesiem každy deň, ale na to aby si mal v 18 rozum potrebuješ tu mudrosť dostavať odniekal..
Hej dneska je jeden riaditel za vodou a druhý gembler alkoholik so smrťou na jazyku
Kto za to može osud či geny, ci štastie alebo inteligencia? ..Alebo nešťastna nahoda? Tam je viac faktorov a je možne, ze keby si mal dnes 18 s tym istym IQ by si robil tie isté chyby....
V podstate jedine čo som zistila, že rodičia mali vo všetkom pravdu

danica2711
18. aug 2020

@radkaradix dobre, ale ty osobne s tým teraz urobíš čo? Poučiť sa z chýb je jedna vec a zbytočne špekulovať nad tým, čo BY som urobila inak v nereálnej situácii (vedieť vtedy to, čo dnes) je úplne nanič

deti95060810
18. aug 2020

jednoznačne by som sa viac vzdelávala a menej myslela na chlapcov....😉
určite by so sa nevydala - najmä ten prvý vydaj bol úplne mimo

karolinakr
18. aug 2020

@deti95060810 presne toto !! Muži a sex sú na vine, že dnes nie som riaditeĺ !!

sticker
karpina
18. aug 2020

@evuska32 Vela vecí spätne v živote by som chcela inak, ale som si istá, že ľuďom chýba, sila odvaha a odhodlanie určité veci zmeniť. Takže som presvedčená o tom, že všetko je tak, ako má byť a ak by sme aj veci nasilu menili, náš osud by nás tak či tak dobehol. Takže kým je moja rodina zdravá a spokojná, som šťastná.

Strana
z2