icon

Keď bol partner opitý, tak vyznal lásku druhej žene. Vedel čo robí?

domkakvet
29. sep 2022

Ahojte, veľmi prosím o radu. S priateľom sme spolu 9 rokov, pokúšame sa aj o dieťa. Na oslave sa stalo, že vyznal druhej žene lásku, keď bol opitý. Ja som tam s ním nebola, keď som sa ho pýtala ako tam bolo všetko si pamätal a všetko bolo tak ako povedal, čiže pravdepodobne bol pri zmysloch, mohlo sa stať, že by akurát pri vyznávaní lásky nevedel čo robí, keď do konca hovoril aj o našich problémoch, že sa nám nedarí dieťa yž niekoľko rokov? Čo by ste urobili? Ďakujem

Strana
z6
lenka_932
30. sep 2022

@ysseba reagovala som na tvoju vetu "Doktorka povedala, že to chce čas? A akože dokedy? Mladšia ani zdravšia už nebudeš"... lebo sa mi nepacilo, preco toto autorke takto napises...ved nevies nic o jej zdravotnom stave, moze byt kludne viac fit aj o niekolko rokov, o porodit krasne zdrave deti...sama poznam so svojho okolia niekolko zien, ktore aj vo vyrazne vyssom veku otehotneli po tom ako nemohli a narodili sa im zdrave krasne deti.. niekedy mam pocit, ze zeny na konovi su uplne zbytocne krute a plne predsudkov rozneho druhu

katkami123
30. sep 2022

@ysseba
Teraz to zase vymazala, ale písala tam niečo v zmysle, ze sa jej nepáči tvoj výrok “ Doktorka povedala, že to chce čas? A akože dokedy? Mladšia ani zdravšia už nebudeš “ že ona pozná veľa žien, ktoré otehotneli aj v neskorším veku… 🤷🏻‍♀️ Z môjho pohladu, lebo som na to @lenka_932 išla odpísať si narážala hlavne na biologické hľadisko v zmysle, ze sa nedá čakať donekonečna.

marca12
30. sep 2022

@domkakvet Opity chlap povie len pravdu. Toto by som neprekusla. Co je to za zenu? Ako k nej prisiel,preco jej vyznaval lasku? Zrejme k nej nieco citi a alkohol mu dopomohol vyliat si srdce. Inak je to riadne hovado. Vyzalovat vase problemy cudzim ludom a zaklincovat to vyznanim lasky tak,aby to vsetci videli a poculi. U mna by asi skoncil. Neviem,ci by som mala zaujem pokracovat vo vztahu. To by zalezalo na okolnostiach.

katkami123
30. sep 2022

@lenka_932
Tak som Dočítala všetky tvoje príspevky, ktoré si mi venovala😁 Viem aké je storočie, mám 33 rokov a nemyslím si, ze manželstvo je nejaký zastaralý obrad. Myslím, ze je to obrad, kedy sa partneri svetu rozhodli oznámiť, ze to spolu myslia vážne, nepotrebujú žiadne zadné vrátka ani čakať kým príde niečo lepšie, lebo už majú to najlepšie, je to pre mňa obrad lásky. A sú potom ľudia, ktorí sa záväzkov, zodpovednosti a rodinného života boja ako čert kríža a budú sa iba krútiť ako hadi, len aby do toho nespadli a na takých bacha. Manželstvo pre mňa neznamená, ze to bude ľahšie ako to majú tí, ktorí v ňom nie sú, to sú tu nejaké tvoje dogmy a tvrdenia. A môžeme týmto tuto tému uzavrieť?

suzanneli31
30. sep 2022

@katkami123 podla mna preto, ze znies miestami ako z cias stredoveku..akoby bola jedina spravna moznost na svete pre kazdeho svatba... je mi luto tvojich dvoch kamaratok, ktore su len upratovacky vo vztahoch, ale to by boli podla mna aj ak by boli manzelkami ak si to nechaju.

katkami123
30. sep 2022

@suzanneli31
Neviem, ja osobne by som sa cítila zakazdym trápne na každom úrade a kdekoľvek by som mala niečo vybaviť a ja iné priezvisko, dieťa iné… za mňa to je posun vo vztahu, ze zas dozrel do nejakého štádia. “Priatelia” sa podľa mna puberťáci, ale zamrznúť na veky v tejto fáze? Ženy odmietajú svadbu, keď toho muža buď neľúbia alebo je problémový. Ale to z môjho pohladu celkovo nedava význam v tom vztahu ostať.

suzanneli31
30. sep 2022

@katkami123 no ved myslim, ze sme to tu viaceri pochopili, ze hovoris stale len o sebe a neviem, ci vies vobec pripustit, ze to niekto moze mat aj inak a je to tak inak uplne v poriadku, lebo kolko ludi tolko pribehov. Myslim, ze to sa ti tu viacere snazili aj povedat, lebo si od zaciatku zacala trosku aj zhadzovala autorku, ze 9rokov bez papiera je nic...pre TEBA, ale toto nie je diskusia o TEBE a tvojom pohlade na manzelstvo, toto vobec ani nie je diskusia o tom, ci manzelstvo alebo nie, ale ty si bola ta ktora to niekolko x spominala krat a asi aj trochu zbytocne, tak ludi na to reaguju

suzanneli31
30. sep 2022

@katkami123 teraz si zmenila co si napisala...pred tym si pisala nieco o ludoch bez svatby, ktori sa krutia ako hady...podla mna vystupujes velmi povysenecky, a mas pocit, ze len ty mozes mat pravdu a len tvoj nazor je ten spravny. Ale tak ako ti tu uz napisala lenka pred tym, je 21storocie, ak je tvoj nazor, ze partneri bez svatby mozu byt dlhodobo len pubertiaci, je to OK, je to tvoj nazor, vypoveda skor o tvojej obmedzenosti pripustit aj inu ako len jednu jedinu "spravnu" moznost, a este aj hlasat ze je jedina dobra pre vsetkych.. neberiem ti to, ale potom sa nediv, ze ked siris takuto energiu, a este aj mimo temy, ze ludia na to nie najlepsie reaguju, ale v principe, asi skoda reci....

katkami123
30. sep 2022

@suzanneli31
Po pravde akosi nikoho takého vo svojom okolí nepoznám a myslím, že mám široký záber… teda, žeby to niekomu vyslovene vyhovovalo a príde mi to nepochopiteľné, to je pravda. Myslím, ze nálepkujeme všetci. Vy môj názor považujete za zastaralý, ja zas žiť na divoko za veľmi hlúpe, pripadne zúfalé ak jeden z partnerov nemá na vyber. Už nech si vyberie kto chce čo chce. I keď autorkin tiež hľadá zadné vrátka…a na toto som narážala cely čas, hneď v prvom príspevku. Kto chcel pochopil…

suzanneli31
30. sep 2022

@katkami123 v tom pripade nemas siroky zaber... myslim, ze to mozme ukoncit, tato debata nikam nevedie

suzanneli31
Autor odpoveď zmazal
6mia6
30. sep 2022

Fabulacii tu máš viac než dosť. Napíšem aj tú moju.
Jednoducho a prosto si vyhodil z kopýtka. A áno chlapi pri pive toho nakecajú. Milujú všetkých a všetko. Sú také tipy. Alebo všetko ich nasiera a všetko rozbijú. Alebo spia. 😂 Na stole. 🤭 A áno sú aj takí, ktorí sa za každých okolností kontrolujú.
Platí to pre slobodných aj ženatých.
A áno kľudne môže mať okno.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
suzanneli31
1. okt 2022

@matkamirko z casti suhlasim, proti svatbe nic nemam, ale napriek tomu by som to nepausalizovala. A ze deti ucia vacsej zodpovednosti manzelia mi uz pride trochu premrstene, lebo ved vsetci pozname x manzelstiev, ktore sa rozpadli po 3-5-7-x rokoch a aj tie, kde si rozhadani manzelia robili kolosalne prieky cez pravnikov, a jeden aj tak vysiel pomali s holym zadkom a deti si to odniesli najviac. Ja sama vydata nie som, aj ked mam dlhorocneho partnera, moji rodicia ziju dodnes v peknom manzelstve, ale vidim to tak, ze co ich robi zodpovednymi nie je to, ze si kedysi v minulom tisicroci povedali ano na urade, ale ich vzajomny respekt a ucta a naklonnost aj po rokoch

simona20201309
1. okt 2022

@domkakvet toto by ma bolelo viac ako keby pretiahol nejakú ženskú. Pretože toto je nevera, len to neskončilo v posteli, ale z môjho pohľadu je toto ešte horšie. Citove vyznanie je oveľa horšie, ako nejaké pudy. Nie, neodpustila by som. Co chceš odpúšťať? Môžeš sa len zmieriť, že nie si pre svojho chlapa tou vysnívanou a je otázka času, kedy stretne ženu, pre ktorú bude ochotný urobiť všetko.
Prečo chceš napriek tomu ostávať v takom vzťahu?

mackamizjedlaskrec
1. okt 2022

@simona20201309 takyto nazor mam presne aj ja.O citoch sa nema ani zartovat .

Strana
z6