icon

Keď cudzí muž pobozká dieťa

lelulenka
11. júl 2014

Lubim muza, s ktorym sa len spoznavame. Sme skor len priatelia, pretoze on je zial zenaty a ja vydata, obaja mame deti a obaja ostavame vo vztahu kvoli nim. Je to nase rozhodnutie, stastne asi nie, ale momentalne pre deti je to tak naj. Obaja sme na tie svoje fixovani a milujeme ich. No zblizili sme sa, sme v prvom rade dobri priatelia. Ani jeden z nas momentalne o rozvode neuvazuje, no stastni nie sme, ale lubime sa, i ked sa to snazime potlacat. Sice sa to neda uplne, a aj mi vyznal lasku, ze ma tajne miluje, a aj ked sme spolu, tak sa bozkavame a objimame, pretoze obaja sme strasne emocionalne zalozeni (presny opak nasich partnerov) a chyba nam to a k sebe cosi citime a pritahuje nas to k sebe ako magnet. Vzdy vieme, co ten druhy potrebuje, ale k sexu nikdy nedoslo. Dnes ma vsak prekvapila jedna vec, prisiel k nam na navstevu a ked sa moj maly zobudil, povedal cosi ze podme sa venovat fesakovi a automaticky zliezol k nemu na hraciu deku a hral sa, co mi pride fajn. Videl ho prvy krat, doteraz ak sme sa videli,len bez deti. No a v ramci hry mojho maleho pobozkal na hlavicku, uplne spontanne...priznam sa, prekvapilo ma to a prislo mi to aj cudne. teda ja deti milujem, ale neviem, ci by som jeho deti pobozkala, ked ich 1x vidim, aj keby som chcela, mozno by som sa bala, ako by aj on zaregoval. Ale on bol pri tom tak spontanny, ako keby to bola najnormalnejsia vec...co si o tom myslite?

Strana
z5
mawka
12. júl 2014

@timea179 nooo, sak takych je, ze idem sa vyspovedat a mam pokoj v dusi, kks. radsej budem hovado, ale ako pises jedna a ta prava tvar 😉

timea179
12. júl 2014

@mawka keby sa kazdy vyspovedal fakt zo vsetkeho...a nie len z blbosti......napr. co by bolo keby muz povedal ze "povedal som zene ze je svina" no fakt huste 😀 tak farar by sa nestihol cudovat 😀

rhoy
17. júl 2014

@lelulenka
Ide skôr o to, aby ste si sama neublížila ešte viac, ako Vás raní nefunkčné manželstvo. Obaja ešte nie ste rozvedení, možno o tom Váš priateľ ani neuvažuje, lebo nebude vedieť "opustiť" svoje deti. Zažívate teraz malý raj, ale čo ak je to len ilúzia? Najhorší dôvod rozvodu je "náhradník." Ľudia sa majú rozvádzať vtedy, ak ich láska už nadobro vyfučala a nie preto, že v ich životoch už existuje niekto nový, navyše s nedoriešenou minulosťou. Vyriešte si svoj terajší vzťah bez ohľadu na to, dokedy budete sama a kedy príde nový partner. Najhorší je životný postoj - Aj chcem, aj nechcem - takto budete vždy stáť na jednom mieste. Možno si ale uvedomujete, že terajšie manželstvo Vám poskytuje istý komfort, prípadne svoju mieru viny za aktuálny stav. Vtedy by Váš postoj dával zmysel a s rozvodom by ste váhali preto, lebo si uvedomujete, že keby nebol iný muž, ešte sa viete zmeniť a zabojovať, ale takto už strácate motiváciu a viete, že robíte zle. Ešte stále sa môžete vrátiť späť a začať robiť logické a zrelé kroky, rozhodnutia..., nielen logické a zrelé, ale aj perspektívne, inak pletiete bič na samú seba.

citronade
31. júl 2014

niektore ste otrasne, ine k vam ani nemam, radsej by som mala mamu co jej nefunguje manzelstvo a ma kamarata ktory ju ma rad a ona jeho, je slusna a chapava, na urazky reaguje inteligentne a jemne,ako mater ktora na forach uraza ludi uplne nevkusne, sedlacky mentalne 😎

citronade
31. júl 2014

@lelulenka a to v akom kontexte povedal, ze ti moze byt jedno co on robi? toto mi napis a ja z toho vyvodim asi aj spravny zaver, ze ako to s tebou mysli 😀

romana19
1. aug 2014

Niektorým ženám by sa mali odobrať umývačky riadu a automatické práčky, aby nemali toľko času na špásoviny. 🙂

marca12
8. dec 2019

@lelulenka preco tolku pozornost nevenuje svojej zene,aby sa ona necitila sama na vsetko? Nezabudaj,ze vsetko sa ti raz vrati. Chapem ta,nechcem moralizovat,len si uvedom,ze to coskoro praskne. Milenec nie je len ten, s ktorym spis. Vy uz mate vztah,bozkavate sa,vyhladavate. Zvladnes opovrhnutie manzela,ak sa rozvediete,co bude s tebou a detmi? A teda nespoliehaj sa na milenca,tomu sa coskoro zunujes.

Strana
z5