icon

Keď máme návštevu, tak je svokra vždy pri nás

michaela2713
11. máj 2015

Ahojte.Spolu s manželom a synom bývame u svokrovcov.Mame prerobený vrch domu, takže máme svoju domácnosť.Problem je v tom, že vždy keď máme nejaku návštevu svokra príde za nami malému prinesie nejakú maškrtu a sedí s nami sedí,počúva a trepe somariny, ktoré nikoho nezaujímajú. Kamarátky mi už hovorili, že im to vadí,ale ani ja ani manžel nevieme ako jej to povedať, aby sa neurazila (čo sa asi nedá, lebo ona sa urazi na každú somarinu).Máte niekto podobnú skúsenosť, alebo mi poradte čo mám robiť?

Strana
z3
h2
12. máj 2015

@ivv Ale veď jasné, len som srandovala. 😉

lenbea
12. máj 2015

@michaela2713 tak asi by si mala k nej zavítať, ked jej príde návšteva a ešte sa s nou Ty viac rozpravať a skakať do reči, nech pochopi, že ona robi to iste. a ked nepochopi, tak povedať na rovinu. Ze kamaratkam je divne, ked je vedla, že im to svokry, alebo ini "členovia" rodiny nerobia.

verushkokav
12. máj 2015

šupni jej do kávičky - alebo do pitia ččo si dá s vami rohypnol , pospí si a odíde 😀 😀 😀

lennulik1
12. máj 2015

@michaela2713 ahoj, poznam tvoje pocity. tiez som podobne zalezitosti musela riesit.... a z vlastnej skusenosti Ti radim - popros manzela, aby raz, ked budete mat po nejakej takejto navsteve len tak jemne a citlivo tak nacrtol, ze ste radi, ze sa takto o vas zaujimaju, ze chcu posediet aj s vasou navstevou, a ze si to cenite, ale ze by ste mali radi sukromie, ze ani priatelia o vsetkych svojich starostiach, ci problemoch nechcu len tak pred hocikym rozpravat. ale prosim Ta, nech im to povie najlepsie v sukromi a aj bez Teba. aby sa necitili nejak dotknuti, ze su "sfuknuti" alebo tak. drzim palce.

timea7
12. máj 2015

@lilitela to nie je zlý nápad - aby sa kamoška zdvihla so slovami, že príde inokedy, keď bude viac súkromia

rybiatko123
12. máj 2015

@timea7 potom sme to tak aj robili, zamykali sa 🙂 a potom sme odisli 🙂

erickatt
12. máj 2015

Urob jej to iste. Ked bude mat navstevu chodctam a kecaj trep hovadiny a trapnosti. A skus sa poprechadzat po svojom naha alebo at vas ,, pristihne" snad jej to bude trapne a pouci sa

lenka674
13. máj 2015

No osobne sa mi paci ten napad, s kamoskou, aby sa postavila ze sa stavi inokedy ked budu mat sukromie, to by mohlo zabrat, myslim, ze uz ak sa pri týchto slovach svokra nebude citit trapne a neuvedomi sa tak uz to bude trebe riesit iba radikalne, ale tento napad sa mne osobne pozdava najlepsie 🙂

evittam
13. máj 2015

@michaela2713 Nečítala som všetky komentáre, ale nehnevaj sa - máte svoju domácnosť a svoj život a ste dospelí ľudia, tak jej to normálne povedz, že si to neželáte - no a nech chodí ofučaná aj rok. 😉

minutka
13. máj 2015

dalsi problem,kt.vznikol iba tym,ze 2 rodiny byvaju v 1 dome. Svokra sa citi ako doma preto,lebo doma je. No a ty sa budes vzdy citit ako na navsteve. Radsej sa v mladosti zadlzit a zit samostatne vo svojom,ako nemat pokoj ,ale same nezhody cely zivot a posluchat cudziu zensku a byt v strese z toho ako,kedy,kam a koho si mozes pozvat ci urobit

bibika55
14. máj 2015

@michaela2713 Vás nemá čo zaujímať,že sa urazí. treba jej dať rázne najavo,že si to neprajete,a že Vám to vadí.Jej urazenie tiež nebude dlho trvať a pochopí,alebo sa bude zdúvať.Pokiaľ si s ňou neurobíte poriadky,tak k Vám prestanú priatelia chodiť,kvôli nej,alebo sa začnete hádať. Všetko je len na Vás.

carodejkadorot
20. apr 2020

tak skúste prestať bývať v dome, ktorý patrí svokre a kde je pani, choďte bývať sami a máte vybavené, v každom dome má byť jedna pani, tak je to najlepšie, ako si zariadite, tak budete mať ! odporúčam

Strana
z3