Keď manžel nechce pomôcť chorej manželke
Zdravim mám na vás jednu otázku ...
Je podľa vás normálne ak je žena chorá je nevladna
A má ročného syna a aj manžela
A ten manžel jej vôbec nedokáže s ničím pomôcť ? A ešte si s nej robí dobrý deň a nakoniec to zhodí na mňa
Alebo sa začne pretvarovat že je chorý on a prespí celý deň on a mňa necha sa trápiť ?
Bez jedla 4 dní
Zvracanie vysoké teploty
A nakoniec vstane ide do mesta ako keby mu nebolo nič ... Zvláštna láska od neho
ale inak sa o teba manzel prikladne stara? ci serie na teba len ked si chora?
Deniska, ty budeš duchom jednoduchšia, keď sa toto pýtaš.
Máš doma chuja, ty si si ho vybrala.
…..nedokáže s ničím pomôcť…. Alebo nechce s ničím pomôcť …to je sakra rozdiel
No nič, jedlo objednať, vyzdraviet a začať rozmýšľať či s takýmto pakom zostať ako rodina
písala si tu nedávno.. áno blbca máš - to je snáď jasné každému...
Zvláštne je, že s takým si si urobila rodinu. On musel byť poklad aj predtým. Tu dole prebieha diskusia, ako prevychovať muža. Tiež nejaká mladá po roku vzťahu ide muži meniť a potom o pár rokov tu bude písať toto.
Samozrejme, ze to normalne nie je. Smutne je, ze sa to musis pytat. Doma mas paka...
Ja ešte viac pritvrdím. Máš doma pekneho zmrda. Ale neviem, ako ti táto odpoveď pomôže, lebo na viac naozaj nemám slov.
@deniska988
Keď žena začne realne uvažovať nad rozvodom a mat len jedno jednoročné dieta - namiesto dvoch v podobe prerastenej dospelého kkta...
Toto je správny názov témy, ktorý vystihuje tvoju situaciu!
Normálne je všetko, čo Vám dvom vo vzťahu vyhovuje...
Na tebe však je, zamyslieť sa, či má zmysel...
... byť vo vzťahu s niekým, kto ti nie je oporou v ťažkých chvíľach
... byť vo vzťahu s niekým, kto sa o teba nepostará, nepodá ani pohár vody
... byť vo vzťahu s niekým, kto sa nepostará o tvoje/vaše dieťa
... byť vo vzťahu s niekým, kto, komu si ľahostajná
Ja nie (môj subjektívny názor...), nie nechcel by som byť vo vzťahu s takouto partnerkou.
Keďže sa tu na MK pýtaš tak iracionálnu otázku, čo si o tom myslíme, tak sa spýtam ja... vieš čo znamená vzťah medzi mužom a ženou (resp. všeobecne vzťah...), pretože z tvojej otázky mi plynie odpoveď, že nevieš...
Sa zamysli... tvoj partner/manžel ti svojou aroganciou/správaním jasne dáva najavo, že si ťa vôbec neváži, nemá k tebe úctu, si mu ľahostajná... spýtal by som sa, či si toto uvedomuješ, ak áno, je to skvelý začiatok... tento muž nie je manželom, partnerom, nie je ani kamarátom... dokonca ani cudzím neznámym, pretože, cudzí by ti na ulici pomohol viac ako "tvoj partner (z toho čo píšeš), od ktorého by to malo byť samozrejmosťou o tom, je charakter človeka...
Zamysli sa @deniska988... teraz si mala len blbú chrípku, čo bude, keď budeš v zahraničí na dovolenke a chytíš vírus, chrípku tisíc km od domu, v krajine, kde sa nedohovoríš..., čo bude, keď ta lapí, žlčníkový záchvat... čo bude s dieťaťom, keď budeš hospitalizovaná v nemocnici...
Potrebuješ viac dôvodov na zamyslenie..?
Je to na tebe... je to tvoj partner, je to tvoj vzťah... ja ta na základe toho čo si napísala nebudem podporovať v tom to vzťahu...
Poviem ti, nechaj ho ísť, nech je šťastný sám so sebou a ty si nájdi muža, ktorý si ťa bude vážiť, ctiť, muža, pre ktorého znamená žena No.1 in live, na ktorého sa budeš môcť spoľahnúť, bez toho, aby si čo i len slovo povedala...
Skutočne divný svet v ktorom žijem... čo by niektorí muži dali za to mať rodinu ženu, deti a tí, ktorí ju majú, si ju nevážia.. nonsens svet...
LOVE, TOUCH, THRILL - Obsessed with your body
nie ze nemoze, nie ze nezvlada, ale je lenivy a nechce !

Musíš sa pýtať či je normálne srať na rodinu?