Keď niekoho stretnete a niečo sa s vami deje. Čo s tým?
Ahojte!
Dnes sa mi stala zvlastna vec a potrebujem sa o nu s niekym podelit, proste sa len vyrozpravat. Zijeme v Nemecku, mame 2 deti a casto som na nich sama. Zbehla som do jedneho zelovocu co nedaleko nas je asi pred 2 tyzdnami. Na moje pocudovanie tam nebol ten divnyasi 45 rocny typek ako predavac, ale niekto novy....
Vysoky, urasteny, s peknym usmevom a takymi krasnymi ocami..a este taky ochotny...Proste az som sa hanbila na neho pozriet🙂. Muz v najlepsich rokoch, mozno tak 35r. max 38rokov. Bola som tam so syncekom a ked som sla platit lovila som zvysne drobne v penazenke a on ze mam nechat tak. Bolo mi to divne, lebo majitel nie je, len predavac. Islo vlastne len o nejake drobne mozno 10centov. Vtedy som ho nejako nevnimala, vzala som ovocie a zeleninu a sla som domov. Asi o tyzden sme tam zabludili znova, ale teraz manzel, deti i ja. Hned ako som vstupila tak na mna pozrel ze si ma urcite spred tyzdna pamatal. Opat bol ochotny, ale kusok inac, lebo videl ze tam mam mm. Vela som z toho nemala, lebo som musela s malym von, kedze bol super akcny v obchode. 🙂
A dnes somtam bola po tyzdni s detmi sama. Ako vzdy som si kupila avokada, maju fajn cenu za 4ks 2e..tak som rovno vzala 8🙂 a este jeden petrzlen. Bolo mi kusok tak zvlastne, lebo hned ked som vosla do obchodu, teraz si fakt nenamyslam ten chlap mal akoby hviezdicky v ociach, zjavne sa potesil ze ma opat vidi. A musim uznat ze ako mamicke na rodicovskej ktora nenivzdy tip top sa mi tozdalo zvlastne....ale velmi prijemne na druhej strane. Ale kedze ineho chlapa okrem toho svojho nepoznam a nemam, proste mala som chut vsetko rychlo odtial vypadnut. akoby som sa niecoho bala, alebo co... 😅
A ako som si vyberala avokada a maju to krasne poukladane -asi je pedant a ma to v naplni prace 🙂 - prisiel a hovori kludne si vyberte tvrdsie mate ich tu hore a mi tam to kusok porozhadzoval nech si vyberiem. A ked tak na mna krasne s tym usmevom pozeral ja uplne mimo som bola, ze dakujem. A neviem co to do mna voslo nahadzala som rychlo 8ks dovnutra a vzala som rychlo ten petrzlen a sla som na pokladnu....On akurat dovykladal banany a kedze aj blokuje tak sa mi velmi prevelmi ospravedlnil ze tam chvilku stojim -presnejsie asi minutku som cakala-a nablokoval mi to. A hovori ze jedno avokado mam gratis a pritom uz minule, ze ci si nedam urobit zakaznicku kartu v obchode. A tak na mna opat pozrel a ja ze nemam zakaznicku kartu 😅 , ale zlavu som i tak dostala 😅 vsetko mi zabalil a podal v taske a zrazu sa pytam ako sa mam. A ja ze dobre a vy ako? Baby ja som bola z neho taka mimo!!! Maloktory predavac ci predavacka sa vas take opyta...a este ked ho vidite treti krat v zivote...Ten muz mal normalne kus cerven v tvari a nechcem vediet aku farbu som mala ja, ale asi rovnaku...Podakovala som sa mu popriali sme si pekny den a vyletela som z obchodu s deckami ako vichor.
A asi hodinu a polvkuse na vychadzke s deturencami a v parku som na to myslela. Na neho, na jeho oci, usmev...vkuse som si to dookola prekrucala v hlave. Som z toho potesena, zasocena, scasti zmatena a zaroven dost mimo. Avokada ma za bezva cenu, len opat tam ist...Ja neviem...akoby som mala opat strach zo stretnutia s nim.
Co by ste mi poradili? Zazili ste nieco podobne? Ak ano ako ste to riesili?
@enika_henika NO a... Ja si stále myslím, že nemáš záruku, že je ten človek skutočne tebou tak očarený. Aspoň ja osobne nemám dobrú skúsenosť s ľuďmi / mužmi, ktorí majú hneď takéto okaté prejavy voči takmer neznámym ženám. Jednak nevieš, ako sa správa k iným ženám, jednak je to možno ten mäkký typ, čo rýchlo vzplanie a najlepšie niekoľko krát za mesiac. No nekonšpirujme, aj tak to nie je dôležité, ale osobne si myslím, že skutočné prejavy priazne sa začínajú až po trochu dlhšom kontakte, hneď na úvod je to mierne podozrivé.
No ozyvam sa po 5 tyzdnoch. Zelovocu som sa statocne vyhybala, az dodnes...ideme si poobede s muzickom z nakupov asi 20m od toho inkriminovaneho zelovocu a moj muz: Mam chut na jablko,aha tu je zelovoc, kde sme uz boli. A ja si myslim svoje a hovorim mu, ze pockam ta vonku. A on na mna neblbni pod so mnou a zatocil kociar priamo do jamy levovej...Vojdeme teda dnu, zaznie pipnutie ze niekto prisiel a moj manzel leti k jablkam. Pre vysvetlenie zelovoc je orientovana do tvaru Ucka a ked ste na spickach ucka tak od pokladne vas vidia a ked ste na obluku nevidno vas. Samozrejme jablka boli v obluku a ja tak ze ma od pokladne bolo vidno.... V tom zo skladu obchodu vyjde on... Pozdravime sa, usmev od ucha k uchu a opat na mna pozera tym pohladom...neviem ho ani poriadne opisat, proste takto muz pozera na zenu, ktora sa mu paci...az na chvilku zastal asi 10 metrov odo mna a po pozdraveni na mna doslova len s usmevom pozera a pozera...a vtom moj muz vystrci hlavu su si obaja v zornom uhle a zdravi ho.... Ludia mne bolo tak smiesno... Pozriem na predavaca, usmev mu doslova spadol a to neprehanam, odzdravil sa, presli sme zvysok Ucka zelovocu a dosli sme na pokladnu. Scena ktoru tak casto nevidite...Predavac za pultom pri pokladni, moj muz loviaci v penazenke peniaze a ja muzovi za chrbtom s kocikom...
Pozriem nesmelo na predavaca, kym manzel lovil v penazenke, a nase pohlady sa stretli... Vzduch by sa dal krajat v tom momente... Opat som videla tie nesmele oci a jemne ruzove lica ako naposledy a mala som dost! Obaja sme sa na seba pousmiali a vtom mu mm dava 5 eur... predavac spozorni na mm ktoreho si tak zvlastne premeral... a moj manzel vtipalek ze pockajte mam 1euro! Predavac na mna pobavene kukne, usmejeme sa na seba a odpove mu to je dobre ze mate 1e...a nez mu ho da ja sa radsej zapozeram von na ulicu a citim ze ma predavac priam hypnotizuje...Poznate ten pocit ked na vas niekto pozera a vy to citite, pozriete sa tym smerom a je to pravda....Vydal mu drobne, zlavu mu nedal ako daval mne, pozdravili sme sa vsetci traja a odisli sme. A moj mm vonku aby bola sranda sa ma pyta ze mam na to jablko chut, myslis ze ho mozem zjest ked nie je umyte? A sucha si ho o kabat, aby ho mal akoze ciste. A ja neviem preco mu na to odpovedam: Podla mna mu nic nie je, mohol si poprosit predavaca nech ti ho vzadu umyje, vzdy je velmi ochotny pomoct...Moj mm na mna kukne a hovori : Co je to tvoj frajer??? A ja rehot...pobavilo ma to a aj ked to vyzera ako vytrihnute z telenovely, ono sa to dnes naozaj stalo...Ale aspon na jednu vec bola tato necakana a nie mnou iniciovana navsteva zelovocu na nieco platna... Ked som tam bola s mm mala som ako to povedat...Akoby kusok nadhlad nad vecou. Ale ten pocit, ze niekto za vami berie...aj ked ste na materskej uz skoro 5 rokov... 😅
@enika_henika Zamestnám ho v našom obchode. Nech kuká na zákazníčky. To budú kšefty.......... 😀
@enika_henika
Nechces napisat romanik pre zeny? Paci sa mi tvoj styl, Prijemne a pohodove. 🙂
Netuším kde je vlastne problém 😉 ale podľa štatistík, sa väčšina problémov začína úplne nevinne. A potom si môžme povedať len tradičné "našla r.ť pŕhľavu". Ja by som hádam ružové pohľady s predavačom pretavila do milej jarnej spomienky, ktoré budem raz rozprávať vnúčatám 🙂
@enika_henika uz viem pre koho pisu priblble Rosamunde Pilcherove a spol.... kvôli jablku mat orgazmus...konecna 😀 😀 😀
@enika_henika z blchy si urobila slona, ty nemáš tuším nijaké problémy, vypisuješ tu ako puberťáčka, naozaj hotová telenovela

No baby, náhodou, ja by som takého robotníka brala, aj som takého mala, jediným mínusom bol fakt, že s ním nefungovali také siahodlhé filozofické diskusie a ešte mi vyčítal, že som "príliš komplikovaná". 🙂 A ambície môžu vyzerať aj inak ako extrémny plat, skôr by mi asi prekážal človek so zjednodušenou existenciou, že práca - telka - chlast a nič medzi tým.
@enika_henika Vieš čo je podľa mňa chyba? Že nad tým toľko špekuluješ. Teda čo kedy ten človek pre teba urobil a neurobil a čo pre tvojho manžela. Ja verím v niečo ako "oddanosť v manželstve", akési presvedčenie, že keď som sa raz pre kohosi rozhodla, iného si k telu nepripustím. A teba manžel ani nesklamal, ani neoklamal, ani si na manželstvo nerezignovala, tak prečo sa s tým človekom v hlave tak pohrávaš? Nechaj to tak!!! Aj keď to nazývaš "platonickým", no, neviem čím, máš to už v hlave a vedome to v sebe pestuješ, to trochu nie je fér.