icon

Keď partner spôsobuje stres: Ako to zvládnuť?

Dnes o 15:46

Ahojte stáva sa vám že vám muži robia také nervy? Mame malého syna a vkuse keď je doma mam na neho nervy alebo nič nestíham. Kupali sme malého a je taký nervóznejší keďže mu idú zúbky a muž stále na mňa kričal že ho mam držať a neviem čo pritom som ho držala do toho malý plakal že sa nechce kúpať. Viete si predstaviť aká ohucana som. Na to som to chcela skúsiť sama a začne na mňa kričať že do studenej vody ho dávam pritom nebola studena tak som ho poslala do pi.. 🤣 je mi to velmi luto my si nenadávame vobec nikdy ale toto som bola že extrémne vynervovana. Iba som sa chcela vyspovedať 😂😂😂🙆‍♀️
Alebo vždy keď je doma ma volno tak je byt hore nohami ale keď je v robote tak si viem všetko urobiť aj keď malý vymýšľa

Strana
z2
anonym_aeb3c8
Dnes o 15:47

dobre si urobila. chlapi pocas sexu nekecaju.

autor
Dnes o 15:48
@anonym_aeb3c8

dobre si urobila. chlapi pocas sexu nekecaju.

@anonym_aeb3c8 🤔

anonym_b2e93a
Dnes o 15:49

Je ti to ľúto a vysmiaty smajlík. To sa podľa mna vylučuje.
No nič, nabudúce ho kúp sama, potom on sam a bude kľud

autor
Dnes o 15:49
@anonym_b2e93a

Je ti to ľúto a vysmiaty smajlík. To sa podľa mna vylučuje.
No nič, nabudúce ho kúp sama, potom on sam a bude kľud

@anonym_b2e93a nebudeme sa tu ťahať za smajlíkmi, či? To som dala na to, že to sem takto píšem.

januska12323
Dnes o 15:50

Načo ho kúpete dvaja? Mala si odísť keď si mala nervy a nie nadávať. Ospravedlň sa mu a jasne komunikuj ako ti môže pomôcť nielen rečami ale skutkami.

autor
Dnes o 15:51
@januska12323

Načo ho kúpete dvaja? Mala si odísť keď si mala nervy a nie nadávať. Ospravedlň sa mu a jasne komunikuj ako ti môže pomôcť nielen rečami ale skutkami.

@januska12323 mame takú rutinu. Ale vždy to je ok. Ja som nemala nervy to on mal nervy keďže na mňa kričal. A nemal dôvod

anonym_ca3e77
Dnes o 15:55

U nas to bolo takto:Ja si vzdy nachystala veci na postel,teda plienku,nove veci a pod.Muz zatial napustal vanicku,podla teplomera.
Ja maleho okupala,a podala ho muzovi do uteraka.Muz ho polozil na postel,ja ho obriadila.
Tiiiimova praca,muz a zena musia byt tiiim.

januska12323
Dnes o 15:56

Keď bol múdry mal to spraviť sám.

anonym_91c260
Dnes o 16:02
@anonym_ca3e77

U nas to bolo takto:Ja si vzdy nachystala veci na postel,teda plienku,nove veci a pod.Muz zatial napustal vanicku,podla teplomera.
Ja maleho okupala,a podala ho muzovi do uteraka.Muz ho polozil na postel,ja ho obriadila.
Tiiiimova praca,muz a zena musia byt tiiim.

@anonym_ca3e77 ten sa namakal🥴, hlavne, že tímová práca u vás funguje👍👍👍👍

anonym_d4435a
Dnes o 16:08

Pri takýchto príhodách ma vždy napadne jedna myšlienka čo som už dávno počula....rozmýšľali ste za tie roky čo ste spolu nad rozvodom? Nad rozvodom nie nad vraždou áno 😂😂😂.
A odpoveď na otázku..áno robí mi nervy. Čo som si zobrala to mám 😁. Ale tak zas ľúbime sa 😁.

anonym_ca3e77
Dnes o 16:10
@anonym_91c260

@anonym_ca3e77 ten sa namakal🥴, hlavne, že tímová práca u vás funguje👍👍👍👍

@anonym_91c260 neni to len o kupani,je to aj o vstavani,dokrmovani,prebalovani.Celkova starostlivost nas oboch,nie len 1 a druhy huci ako pavian,co ma robit prvy.

lenka.25
Dnes o 16:17

Tiež mi robí muž nervy , ale určite aj ja jemu , asi normálne vo vzťahu . Ale skus si to otočiť , keby on teba niekam poslal , tak sa asi smiať nebudeš . Ja by som sa mu ospravedlnila .

anonym_ddf90a
Dnes o 16:26

@anonym_autor naco kupete dvaja jedno dieta? ked mas nervy... manzel ked pride z prace, nechaj ho vydychnut a potom si chod zabehat... prerasta ti to cez hlavu... ale je to v poriadku, ospravedln sa a popracuj na to, co sa da vynechat, ked nestihas...

autor
Dnes o 16:40
@anonym_ddf90a

@anonym_autor naco kupete dvaja jedno dieta? ked mas nervy... manzel ked pride z prace, nechaj ho vydychnut a potom si chod zabehat... prerasta ti to cez hlavu... ale je to v poriadku, ospravedln sa a popracuj na to, co sa da vynechat, ked nestihas...

@anonym_ddf90a práveže on nechce aby som ho kúpala sama. Pretože to mame spontánne ako rutinu.. zabehať? To by ma najprv museli “pustiť” 🙃 ja nemôžem ísť nikam a keď chcem musím sa pýtať. Asi to mi už prerastá cez hlavu 🙆‍♀️ ale teraz to moja chyba fakt nebola veď normálne spolupracujem a on do mňa hulaka

anonym_9cece3
Dnes o 16:43
@anonym_autor

@anonym_ddf90a práveže on nechce aby som ho kúpala sama. Pretože to mame spontánne ako rutinu.. zabehať? To by ma najprv museli “pustiť” 🙃 ja nemôžem ísť nikam a keď chcem musím sa pýtať. Asi to mi už prerastá cez hlavu 🙆‍♀️ ale teraz to moja chyba fakt nebola veď normálne spolupracujem a on do mňa hulaka

@anonym_autor Ty si povedala svojmu muzovi celu vetu - chod do pi..? Tak to si dost pokaslala. Keby mi nieco take povie muz na slovo by som sa nezmohla. Ale moj muz si ma vazi a nieco take by mi nepovedal.

citronove_koliesko
Dnes o 16:45

Inak tuto vetu pocuvam casto "ked som s detmi sama vsetko krasne fungujw, ked je muz doma tak vsetko hore nohami a deti ako z divych vajec"

reanda
Dnes o 16:46

ano, ospravedln sa, najlepsie na kolenach 🙄 .. chlapovi, co ti nieco nedovoli, ked niekam chces ist, musis sa pytat a hulaka po tebe, co a ako mas robit.. takemu by som sa isto ospravedlnovala.. urcite.. do tej pice by som ho poslala nielen slovne, ale aj realne

anonym_03d55b
Dnes o 16:51

Ten môj kúpal malú až keď mala pol roka. Skôr sa do toho nehrnul, taký bol z toho polepený. Občas aj on niečo mudruje, vtedy mu poviem, že dobre urob to podľa seba a idem preč. Nie raz som mu tak malú nechala pol dňa, keď mudroval do mňa. 😀 potom si už nepípol.

anonym_03d55b
Dnes o 16:52
@reanda

ano, ospravedln sa, najlepsie na kolenach 🙄 .. chlapovi, co ti nieco nedovoli, ked niekam chces ist, musis sa pytat a hulaka po tebe, co a ako mas robit.. takemu by som sa isto ospravedlnovala.. urcite.. do tej pice by som ho poslala nielen slovne, ale aj realne

@reanda Kde sa stratila tvoja psychologická duša? 😀

zmrzlinka2021
Dnes o 17:06

@anonym_autor

Úprimne, to naozaj hovoríš tak vulgárne manželovi?

autor
Dnes o 17:08
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Úprimne, to naozaj hovoríš tak vulgárne manželovi?

@zmrzlinka2021 no z tých nervov mi to vyšlo z huby, úprimne tak medzi sebou nerozprávame ani si nenadavame ..

anonym_91c260
Dnes o 17:12
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 no z tých nervov mi to vyšlo z huby, úprimne tak medzi sebou nerozprávame ani si nenadavame ..

@anonym_autor no boooože, aj tak tam väčšina chlapov patrí, teraz to už aspoň vie. Neboj sa, prežije to.

anonym_a2a511
Dnes o 17:43

My dnes to iste zvada kvoli upratovaniu garaze..dopadlo to podobne 😅🤣

januska12323
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@anonym_autor čože? Pustiť sa máš sama hádam si svojprávna.

anonym_325a84
Dnes o 19:39

No pekne začínate. Podĺa decka je vaše manželstvo mladé a už sa posielate niekde? Nedávam tomu dlhú trvanlivosť.

katkazatka
Dnes o 19:50

Vitajte v realite😁

autor
Dnes o 19:58
@anonym_325a84

No pekne začínate. Podĺa decka je vaše manželstvo mladé a už sa posielate niekde? Nedávam tomu dlhú trvanlivosť.

@anonym_325a84 🤣 ale no 🙆‍♀️

autor
Dnes o 20:02

Už sme ok 🤣

anonym_325a84
Dnes o 20:17
@anonym_autor

@anonym_325a84 🤣 ale no 🙆‍♀️

@anonym_autor aké no? To sa ako žena matka nehanbiš takto zhadzovať, posielať vlastného manžela do pi..? To je 4.cenová. 🙉

anonym_ce39c4
Dnes o 20:34
@anonym_325a84

@anonym_325a84 Hej hej normálne rozvod 🙈lebo z nervozity jej vyšlo z úst že poslala muža do pi....zas nepreháňaj robíš z komára slona jak keby každý deň sa posielali niekde 🙈

Strana
z2