Keď partner spôsobuje stres: Ako to zvládnuť?
Ahojte stáva sa vám že vám muži robia také nervy? Mame malého syna a vkuse keď je doma mam na neho nervy alebo nič nestíham. Kupali sme malého a je taký nervóznejší keďže mu idú zúbky a muž stále na mňa kričal že ho mam držať a neviem čo pritom som ho držala do toho malý plakal že sa nechce kúpať. Viete si predstaviť aká ohucana som. Na to som to chcela skúsiť sama a začne na mňa kričať že do studenej vody ho dávam pritom nebola studena tak som ho poslala do pi.. 🤣 je mi to velmi luto my si nenadávame vobec nikdy ale toto som bola že extrémne vynervovana. Iba som sa chcela vyspovedať 😂😂😂🙆♀️
Alebo vždy keď je doma ma volno tak je byt hore nohami ale keď je v robote tak si viem všetko urobiť aj keď malý vymýšľa
dobre si urobila. chlapi pocas sexu nekecaju.
@anonym_aeb3c8 🤔
Je ti to ľúto a vysmiaty smajlík. To sa podľa mna vylučuje.
No nič, nabudúce ho kúp sama, potom on sam a bude kľud
Je ti to ľúto a vysmiaty smajlík. To sa podľa mna vylučuje.
No nič, nabudúce ho kúp sama, potom on sam a bude kľud
@anonym_b2e93a nebudeme sa tu ťahať za smajlíkmi, či? To som dala na to, že to sem takto píšem.
Načo ho kúpete dvaja? Mala si odísť keď si mala nervy a nie nadávať. Ospravedlň sa mu a jasne komunikuj ako ti môže pomôcť nielen rečami ale skutkami.
Načo ho kúpete dvaja? Mala si odísť keď si mala nervy a nie nadávať. Ospravedlň sa mu a jasne komunikuj ako ti môže pomôcť nielen rečami ale skutkami.
@januska12323 mame takú rutinu. Ale vždy to je ok. Ja som nemala nervy to on mal nervy keďže na mňa kričal. A nemal dôvod
U nas to bolo takto:Ja si vzdy nachystala veci na postel,teda plienku,nove veci a pod.Muz zatial napustal vanicku,podla teplomera.
Ja maleho okupala,a podala ho muzovi do uteraka.Muz ho polozil na postel,ja ho obriadila.
Tiiiimova praca,muz a zena musia byt tiiim.
U nas to bolo takto:Ja si vzdy nachystala veci na postel,teda plienku,nove veci a pod.Muz zatial napustal vanicku,podla teplomera.
Ja maleho okupala,a podala ho muzovi do uteraka.Muz ho polozil na postel,ja ho obriadila.
Tiiiimova praca,muz a zena musia byt tiiim.
@anonym_ca3e77 ten sa namakal🥴, hlavne, že tímová práca u vás funguje👍👍👍👍
Pri takýchto príhodách ma vždy napadne jedna myšlienka čo som už dávno počula....rozmýšľali ste za tie roky čo ste spolu nad rozvodom? Nad rozvodom nie nad vraždou áno 😂😂😂.
A odpoveď na otázku..áno robí mi nervy. Čo som si zobrala to mám 😁. Ale tak zas ľúbime sa 😁.
@anonym_ca3e77 ten sa namakal🥴, hlavne, že tímová práca u vás funguje👍👍👍👍
@anonym_91c260 neni to len o kupani,je to aj o vstavani,dokrmovani,prebalovani.Celkova starostlivost nas oboch,nie len 1 a druhy huci ako pavian,co ma robit prvy.
Tiež mi robí muž nervy , ale určite aj ja jemu , asi normálne vo vzťahu . Ale skus si to otočiť , keby on teba niekam poslal , tak sa asi smiať nebudeš . Ja by som sa mu ospravedlnila .
@anonym_autor naco kupete dvaja jedno dieta? ked mas nervy... manzel ked pride z prace, nechaj ho vydychnut a potom si chod zabehat... prerasta ti to cez hlavu... ale je to v poriadku, ospravedln sa a popracuj na to, co sa da vynechat, ked nestihas...
@anonym_autor naco kupete dvaja jedno dieta? ked mas nervy... manzel ked pride z prace, nechaj ho vydychnut a potom si chod zabehat... prerasta ti to cez hlavu... ale je to v poriadku, ospravedln sa a popracuj na to, co sa da vynechat, ked nestihas...
@anonym_ddf90a práveže on nechce aby som ho kúpala sama. Pretože to mame spontánne ako rutinu.. zabehať? To by ma najprv museli “pustiť” 🙃 ja nemôžem ísť nikam a keď chcem musím sa pýtať. Asi to mi už prerastá cez hlavu 🙆♀️ ale teraz to moja chyba fakt nebola veď normálne spolupracujem a on do mňa hulaka
@anonym_ddf90a práveže on nechce aby som ho kúpala sama. Pretože to mame spontánne ako rutinu.. zabehať? To by ma najprv museli “pustiť” 🙃 ja nemôžem ísť nikam a keď chcem musím sa pýtať. Asi to mi už prerastá cez hlavu 🙆♀️ ale teraz to moja chyba fakt nebola veď normálne spolupracujem a on do mňa hulaka
@anonym_autor Ty si povedala svojmu muzovi celu vetu - chod do pi..? Tak to si dost pokaslala. Keby mi nieco take povie muz na slovo by som sa nezmohla. Ale moj muz si ma vazi a nieco take by mi nepovedal.
Inak tuto vetu pocuvam casto "ked som s detmi sama vsetko krasne fungujw, ked je muz doma tak vsetko hore nohami a deti ako z divych vajec"
ano, ospravedln sa, najlepsie na kolenach 🙄 .. chlapovi, co ti nieco nedovoli, ked niekam chces ist, musis sa pytat a hulaka po tebe, co a ako mas robit.. takemu by som sa isto ospravedlnovala.. urcite.. do tej pice by som ho poslala nielen slovne, ale aj realne
Ten môj kúpal malú až keď mala pol roka. Skôr sa do toho nehrnul, taký bol z toho polepený. Občas aj on niečo mudruje, vtedy mu poviem, že dobre urob to podľa seba a idem preč. Nie raz som mu tak malú nechala pol dňa, keď mudroval do mňa. 😀 potom si už nepípol.
ano, ospravedln sa, najlepsie na kolenach 🙄 .. chlapovi, co ti nieco nedovoli, ked niekam chces ist, musis sa pytat a hulaka po tebe, co a ako mas robit.. takemu by som sa isto ospravedlnovala.. urcite.. do tej pice by som ho poslala nielen slovne, ale aj realne
@reanda Kde sa stratila tvoja psychologická duša? 😀
@anonym_autor
Úprimne, to naozaj hovoríš tak vulgárne manželovi?
@zmrzlinka2021 no z tých nervov mi to vyšlo z huby, úprimne tak medzi sebou nerozprávame ani si nenadavame ..
@zmrzlinka2021 no z tých nervov mi to vyšlo z huby, úprimne tak medzi sebou nerozprávame ani si nenadavame ..
@anonym_autor no boooože, aj tak tam väčšina chlapov patrí, teraz to už aspoň vie. Neboj sa, prežije to.
My dnes to iste zvada kvoli upratovaniu garaze..dopadlo to podobne 😅🤣
@anonym_autor čože? Pustiť sa máš sama hádam si svojprávna.
No pekne začínate. Podĺa decka je vaše manželstvo mladé a už sa posielate niekde? Nedávam tomu dlhú trvanlivosť.
No pekne začínate. Podĺa decka je vaše manželstvo mladé a už sa posielate niekde? Nedávam tomu dlhú trvanlivosť.
@anonym_325a84 🤣 ale no 🙆♀️
Už sme ok 🤣
@anonym_325a84 🤣 ale no 🙆♀️
@anonym_autor aké no? To sa ako žena matka nehanbiš takto zhadzovať, posielať vlastného manžela do pi..? To je 4.cenová. 🙉
@anonym_325a84 Hej hej normálne rozvod 🙈lebo z nervozity jej vyšlo z úst že poslala muža do pi....zas nepreháňaj robíš z komára slona jak keby každý deň sa posielali niekde 🙈

dobre si urobila. chlapi pocas sexu nekecaju.