Keď platí muž
Ahojte,
Toto bude zvláštna téma, ale mám problém si nechať zaplatiť od muža, hoci len kávu.
Keď idem na rande, stále vytiahnem peňaženku prvá, lebo sa proste cítim strašne trápne keď platí niekto iný. Neviem si proste pomôcť, cítim sa potom zle a ako “zlatokopka” (aj keď to vobec nie je pravda). Príde mi milé, keď zaplatí muž ale mám čosi v sebe, kde v moment platenia som proste rýchlejšia.
Poradte, co s tym
Mam pre vas ulohu na večer
@h2
@demodun
@pralinka25
toto, ked sa vam podarí
@karolinakr No, kým som si neprečítala, že sušené ovocie, nechci vedieť, čo mi prvé zišlo na um. 🤭
@h2 😂 ja neverim, že toto dá niekto ako navod do obchodu!!
@karolinakr vies co ja by som povedala ze to bude taky nejaky home made produkt co sa predava na kadejakych trhoch a rínkoch.a je to taka recesia. nie?
@pralinka25 no 🤷♀️
@karolinakr 🤣🤣🤣🤣
Slovenčina je čarovná
@karolinakr a mám dobrú správu, sušené jablká mám doma. Určite vyskúšam, len dúfam, že má muž nevyhodi aj s jablkami na balkón. Ešte je dosť zima 😁
@demodun a povieš mu, nech to rozcumla, rozčvahňa a rozhahňa? ale važne sa pri tom tvár 😀
@karolinakr dobre dnes večer to skúsim. Ale pochybujem, že zvládnem ostať vážna 😆
@demodun ja sa už teraz smejem, ešte si mu to nepovedala
@karolinakr no teraz som v práci, tak až večer
@demodun no jak si dopadla? či si si to radsej rozmyslela? 😆
@karolinakr no dala som mu to prečítať tak sa zasmial a že ani neskusaj. Lebo tá dám vážne na ten balkón. 🤣🤣
@karolinakr čítala si, Ondro zase vymazaný 🤦
@demodun akurat som sa ho chcela spytať, že ako dopadol s pracou

@karolinakr 🤣🤣🤣
Neviem či si to čítala do konca, na konci priznala, že to bolo vymyslené, ževraj nejaká štúdia 🤦