icon

Keď platí muž

22. mar 2023

Ahojte,
Toto bude zvláštna téma, ale mám problém si nechať zaplatiť od muža, hoci len kávu.
Keď idem na rande, stále vytiahnem peňaženku prvá, lebo sa proste cítim strašne trápne keď platí niekto iný. Neviem si proste pomôcť, cítim sa potom zle a ako “zlatokopka” (aj keď to vobec nie je pravda). Príde mi milé, keď zaplatí muž ale mám čosi v sebe, kde v moment platenia som proste rýchlejšia.
Poradte, co s tym

Strana
z10
demodun
4. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣
Neviem či si to čítala do konca, na konci priznala, že to bolo vymyslené, ževraj nejaká štúdia 🤦

h2
4. mar 2024

@demodun To fakt??? Ja som to potom už nečítala. Musím pozrieť. Ale možno si vymyslela, že si to len vymyslela, lebo jej tam všetky naložili, že je to strašne veľa.

demodun
4. mar 2024

@h2 no neviem, spôsob akým viedla tu diskusiu...
Skôr som toho názoru, že je to vymyslené. Pozri koniec a uvidíš. Ale môžem sa mýliť, samozrejme

h2
4. mar 2024

@demodun Pozriem, ďakujem.

karolinakr
4. mar 2024

Mam pre vas ulohu na večer
@h2
@demodun
@pralinka25
toto, ked sa vam podarí

h2
4. mar 2024

@karolinakr No, kým som si neprečítala, že sušené ovocie, nechci vedieť, čo mi prvé zišlo na um. 🤭

karolinakr
4. mar 2024

@h2 😂 ja neverim, že toto dá niekto ako navod do obchodu!!

pralinka25
4. mar 2024

@karolinakr vies co ja by som povedala ze to bude taky nejaky home made produkt co sa predava na kadejakych trhoch a rínkoch.a je to taka recesia. nie?

karolinakr
4. mar 2024

@pralinka25 no 🤷‍♀️

demodun
4. mar 2024

@karolinakr 🤣🤣🤣🤣
Slovenčina je čarovná

demodun
4. mar 2024

@karolinakr a mám dobrú správu, sušené jablká mám doma. Určite vyskúšam, len dúfam, že má muž nevyhodi aj s jablkami na balkón. Ešte je dosť zima 😁

karolinakr
4. mar 2024

@demodun a povieš mu, nech to rozcumla, rozčvahňa a rozhahňa? ale važne sa pri tom tvár 😀

demodun
5. mar 2024

@karolinakr dobre dnes večer to skúsim. Ale pochybujem, že zvládnem ostať vážna 😆

karolinakr
5. mar 2024

@demodun ja sa už teraz smejem, ešte si mu to nepovedala

demodun
5. mar 2024

@karolinakr no teraz som v práci, tak až večer

karolinakr
6. mar 2024

@demodun no jak si dopadla? či si si to radsej rozmyslela? 😆

demodun
6. mar 2024

@karolinakr no dala som mu to prečítať tak sa zasmial a že ani neskusaj. Lebo tá dám vážne na ten balkón. 🤣🤣

demodun
6. mar 2024

@karolinakr čítala si, Ondro zase vymazaný 🤦

karolinakr
6. mar 2024

@demodun akurat som sa ho chcela spytať, že ako dopadol s pracou

Strana
z10