Keď platí muž
Ahojte,
Toto bude zvláštna téma, ale mám problém si nechať zaplatiť od muža, hoci len kávu.
Keď idem na rande, stále vytiahnem peňaženku prvá, lebo sa proste cítim strašne trápne keď platí niekto iný. Neviem si proste pomôcť, cítim sa potom zle a ako “zlatokopka” (aj keď to vobec nie je pravda). Príde mi milé, keď zaplatí muž ale mám čosi v sebe, kde v moment platenia som proste rýchlejšia.
Poradte, co s tym
@pralinka25 každy argument pre nich dôvod na ďalšiu uražku a zhadzovanie, sa čudujem, že niekto ide do konfrontacie s takými ludmi..proste to je človek, ktory je chory sam v sebe...najprv som ho lutovala, že naozaj asi nemal štastie na baby, ale jak pridava, pridava, vidim, že chyba je v ňom..a keby bol aj môj syn, tak sa mu vyhybam a modlim sa, aby dostal rozum
ale aj tak. nehovorim ze som matematicky genius ale ked dostava niekto v 15 rokoch 1000 € vreckove tak aj tak ako dokaze na niekoho minut statisice z vlastneho? ved su to peniaze rodica. keby aj v 19 skoncil skolu a zacal zarabat tak statisice to asi nebudu tie prve roky.
inak vybrat si skaredu babu s vedomim ze bude bezpecnejsia je uplne ze odveci. rovnako ako vybrat si pannu s tym ze nikdy nezatuzi spoznat nieco ine.
@karolinakr to ani nie je konfrontacia. mna bavi objavovat co su schopni ludia vyymysliet. no nie je to zaujimave?
@pralinka25 nie😅
@karolinakr ale jeeeee. ja sa bavim a to ani nevytahujem vsetok potencial.

@pralinka25 ja som spolužiakovi na stretavke rozpravala na akej vysokej nohe žijem, proste velke reči a velka poza, a na konci musel za mňa platit utratu🤣🤣
Skoda, ze som si nezapisovala svoje historky v 19, to by som bola v krčoch deň a noc, keby si ich teraz listujem..
@pralinka25 chudak spolužiak, musel moje taraniny cely večer počuvat a potom za mňa platit..😅
raz som ineho spolužiaka pozvala na diskoteku a na konci musel platiť a nemala som ani korunu

@karolinakr aj ste sa potom este stretli? 😂
@pralinka25 možno hej 🤣
@pralinka25 tym som chcela naznačiť, že nie každy, kto rozprava o peniazoch, že ich ma, tak ich aj má
@karolinakr ja som to pochopila. a vsak nech ich aj ma ale stale je kopec toho co mu evidentne chyba
@pralinka25 inak mne to, že si zobral škaredsiu alebo pannu aby ho nepodviedla niekoho hrozne pripomína. Len ten zas nemá také ego. 🤔
@demodun ano aj mne, este aj vek tak nejak podobny. V tych rokoch museli byt silne erupcie na slnku alebo co 😀 ale niekde v Matrixe je chyba. Ego do neba aj sebavedomie ze aj Boh sa moze hanbit, ale potom uvazuje takto.
@pralinka25 silne erupcie na Slnku 🙂 alebo skôr Černobyĺ
@demodun čo maju všetci s tym podvadzanim..jak keby mal nastať koniec sveta
@drago12587 A teba aké vetry zaviali na toto fórum? Ak máš záujem podiskutovať si s mega mozgami na tému feminizmu a rovnoprávnosti, hlásim sa dobrovoľne. Verím, že som tá pravá osoba na takúto diskusiu. 😉
@h2 ten sa uz pravdepodobne neozve 😉
@pralinka25 Škoda, mohla som mať na zozname ďalšieho do zbierky. 🤣
@h2 ber to ako vybavene. u neho by to podla mna netrvalo dlhsie ako jeden prispevok a uz by si stala na pomyselnej hranici.😉

@demodun no neviem odla mna by to bolo skor na kriziacku vypravu.
@pralinka25 no je to možné, rozbehnutý bol slušne. A možno už zbiera drevo na tú hranicu.
Ale to asi nie, on má peniaze, on si na to nájde ľudí
@demodun kupuje marshmallowny aby si mohol na tej hranici opekat 😂
alebo sestricky vypli internet a rozdali lieky. alebo skoncili prazdniny.
@pralinka25 🤣🤣🤣
@karolinakr Málo, málo. ☹️ Ak dobre rátam, tak tu na koníku len štyria. A už dávno nikto nepribudol. Chcelo by to zvýšiť skóre. 😁
@karolinakr idem si vypočuť toho Rytmusa, nepoznám jeho pesničky.
To rypanie myslíš mňa?
@demodun ne, čo si..toho dragona, u vas o tom reč nebola..ked nejaky debilko zas dojde delat machra
@demodun radsej som to zmazala, lebo bolo to nejednoznačne napisané
@pralinka25
@demodun
@h2
opravujem
zas chcete, aby sa niekomu triasli ruky..
a nick, na ktory odpovedal, je zrušený..

@karolinakr presne. zaujimave ze skutocne osobnosti ktore dosiahli velke uspechy nikdy nezhadzuju inych. skor naopak. vidia potencial aj kde mnohi nie.
nevadi svet potrebuje aj takychto velikanov.