Keď sa všetko zdá byť príliš náročné
Posledné týždne som ako debil, nemám na nič náladu, nič sa mi nechce. Som do septembra ešte doma, potom ide dieťa do školky a ja do práce. Mám z toho trošku depku, ale zároveň sa aj teším že vypadnem z tohto 3,5 ročného kolotoča. Nechce sa mi chodiť ani von.
Ráno sa dám dokopy ja, potom vstane dieťa - nachystam aj dieťa, najeme sa a do obeda sa šmochcem a pracem, davam dokopy domácnosť. Ani neviem ako a sú 2 hodiny a my sme ešte ani nos nevytrcili z domu. Vôbec nemám náladu niekde chodiť, niekam na ihrisko a počúvať niekoho blbe reči. Všetci mi lezú na nervy. Mám toho momentálne toľko na hlave že sama neviem čo skôr. Každý ma len otravuje a má požiadavky. Do toho ešte aj dieťa stále niečo, mami toto mami tamto a keď nie je po jeho tak je obrovský krik. Všetko hneď ako na zlatom podnose by sa mu ráčilo a nevie ani počkať.
Iba taký menší výlev, fakt som posledne ako chodiaci zombie a neviem čo so sebou 😵💫😵💫
Chúda dieťa
Chudatko dieťa
@kristinapetronela
@lucia851
O dieťa je postarané vždy najlepšie, aj sa mu venujem zase si nemyslite aby som niečo zanedbávala. Tu ide skôr o mňa
nema ti kto dieta postrazit, pripadne manzel cez vikend, aby si niekde vypadla a trosku vypla hlavu?
Podľa toho čo si napísala tak ozaj chuda dieťa ... Prepáč inak sa to nedá chápať ... Daj ho babke dedkovi mužovi a ty si oddychni
presne tak, je mi luto drobca, on je v tom nevinne, neventiluj si to na nom. ocividne nemas ziadne konicky, nic, ziadnu cinnost, ktora by ti prinasala radost. zabezpec si strazenie a niekam chod, vypnes, zrelaxujes, prides na ine myslienky, ale rozhodne sa nevyvrsuj na tom malom.
Toto je podla mňa depresia. Máš muža? Si na dieťa sama?
Prečo sa nepremozes a nejdeš von hoc len pred barak na lavičku? Ja keď som začala cítiť ze upadam do syereotypu a ráno som sa budila unavená, nič sa mi nechcelo, nemala som naladu, práve vtedy som si naplánovala bohatý program. A dohodla som aj s kamoškou alebo babkou, aby som to nemala také jednoduché zrušiť. Vždy ta zmena priestoru, príroda...nabije energiou. Stretávaj sa len so správnymi ľuďmi, nie tými co majú blbé reči.
Naplánuj si na zajtra nejaký výlet, hoc tam kde si už bola 200x.... ale choďte. A daj vedieť ci pomohlo
Mozno nejaka hormonalna nerovnovaha, lebo v podstate podla tvojho prispevku sa ti nic take hrozne nedeje, a ani nemas tolko “roboty”, aby si sa tak zle citila. Chodis na oreventivky? Spavate uz celu noc?
Mne tak liezli na nervy dni s dvojrocakom. Tak som otehotnela, uz som porodila a teraz horko placem za tym kludom😂 to len pre zmenu perspektivy
No ale keď nie si ty v pohode,trpí tým viac dieťa ako ty,lebo tomu nechape
treba chodiť von po 45. minutach človeku opadne stres nezatvaraj sa doma a obvodak by ti predpisal nieco na ukludnenie frontin kusok si das a opadne ten tlak zo srdca ja som zacala pocuvat radio kiss a odvtedy sa citim lepsie

Najradšej by som sa zašila do nejakej pivnice aby som už konečne bola sama a v tichu 🫠