Keď si priateľ na nič nespomenie
Ahojte idem sa tu len tak postazovat a možno to ma niekto podobne ako ja
S priateľom som 6 rokov za posledné roky je to medzi nami ako na horskej dráhe áno máme spolu aj 2 deti ale som aj na ne sama keď som chorá ci chcem alebo nechcem musím sa o ne starať lebo podľa jeho slov on nemá čas že sa musím o ne sama česť výnimkám ale tie sú tak 2 krát za rok som na ne deti sama musím zohľadňovať rolu mamy a otca sama moje deti nepoznajú šantenie s otcom tak ako iné deti nechodi ich dávať spať keď tak ich dá do postele prikryjeme perinou a odíde povie vždy na to ze on tam nebude pri nich... keď sme sa spoznali vôbec taky nebol vždy bol pozorný aj keď som mala narodeniny alebo meniny tak si spomenul teraz vôbec.... Trocha ma to trápi že si na mňa nespomenie ani na výročie mam pocit ze som pre neho dobrá len do postele a tým to končí... už som v tom štádiu že chcem to ukončiť že to bude najlepšie riešenie...ale neviem už naozaj ako ďalej kedy som nemala svoju rodinu tak to nezvládnem ani psychicky a ani finančné všetko ťahám zo svojho ci kúpu auta, potravín, veci pre deti, platenie škôlky a obedov
Za posledné mesiace doniesol len tak peniaze na nájom aby mohol zaplatiť ale inak nič vždy mal len pre seba na cigarety a tak keď som ho pýtala ci ma tak mi povedal ze nemá že si to mam zabezpečiť..
To fakt bodky čarky nevite použiť? Hrozne sa to celé číta 🙈
Tak akého si vybrala takého máš. A aj si s ním o tom podebatila? Či len mlčíš?
@elizabethlove naco s nim si? co dobre prinasa do vztahu?
@amonet veru to sa stále pýtam samej seba asi to bude aj tým ze by som nemala kde s deťmi byť u našich by sme boli ako sardinky v konzerve
To fakt bodky čarky nevite použiť? Hrozne sa to celé číta 🙈
Tak akého si vybrala takého máš. A aj si s ním o tom podebatila? Či len mlčíš?
@anonym_c22588 presne...v 3 vetach bez ciarok 🤦
tak si na papier realne napis aktualne vydavky a prijem. realne aa zamysli a hotovo
A ked ste mali len 1 dieta tak sa staral , ano? Alebo mate dvojicky?
A ked ste mali len 1 dieta tak sa staral , ano? Alebo mate dvojicky?
@ivik4 áno to sa staral
"Vôbec taky nebol". No áno, pretože bol taký skvelý otec pri prvom dieťati, urobili ste aj druhé... 🤦♀️
tak okolo neho neskac..staraj sa o seba a deti .. kupuj veci stravu oblecenie pre seba a deti... per upratujem vam a nie jemu ... a ak sa nespamata tak radsej sardinka v rodicovskom dome ako madrac u neho ... ved u nich nebudes vecne-najdi si pracu a podnajom ...
Ja naozaj nerozumiem na co je komu takyto vztah 🤷♀️
Keby si s ním nebola ušetrila by si peniaze aj nervy.
Kebyze si sama s detmi, dostavala by si od neho vyzivne. Usetrila by si na strave (chlapi vela prezeru) a mala by si na najom. Bola by si na tom plus minus rovnako ako teraz, ale pokoj a usetrene nervy. A menej bordelu doma....
byt sama s dvomi detmi je tazke.. materialne aj psychicky.. ale da sa to zvladnut.. hlavne, ak mas pomoc a podporu od rodiny.. vyhodou je to, ze uz nezivis nefunkcny vztah, neunika ti nikam energia a mozes sa pomaly a postupne posuvat k budovaniu niecoho noveho, lepsieho a vhodnejsieho pre teba aj deti, ako zitie v nefunkcnom vztahu, s clovekom, co si vas nevazi a nema vas rad - co sa niekedy zda mozno materialne a snad aj psychicky znesitelnejsie, ale hlavne teda ta psychicka stranka byva zla a hlavne ten fakt, ze zijes v niecom, co nie je dobre, ani sa to nezlepsuje, casto naopak zhorsuje..
za mna lepsie zit v niecom, co je sice narocne, ale vies, ze je to dobre a ma sancu sa to zlepsovat, ako v niecom, co je zle, tiez narocne a sancu na zlepsenie to nema, prave naopak
Niektore zeny sa budu radšej týrať do konca zivota v nefunkcnych vztahoch ako by mali niečo zmysluplne pre svoje deti urobiť.Maju kde odist, aj peniaze ale pohodlnejšie je ostat.Aj tu často citame, sice su v mrtvom vztahu ale nezabudnú podotknúť,, taka klasika na koni, nemajú kde ísť 🙂ani peniazeJe im jedno čo z deti vyrastie.Raz ich to dobehne, na ich deťoch a vtedy to bude riadne boliet.A potom vyrasta mnozstvo nepouzitelnych chlapov do vztahu .Kto ich vychoval? Ich matky ktore tiež možno ostávali v nefunkcnom vztahu.
@elizabethlove prepáč, ale vybrať si toho muža za svojho partnera, bolo tvojím rozhodnutím. Aj to, že si sa s ním rozhodla mať dve deti, čo už s tým teraz chceš narobiť? Jedine kvalitnú antikoncepciu, aby nebolo tretie, taký človek sa nezmení, s tým nepočítaj. Môžem sa spýtať, na čo ti taký muž je?
@elizabethlove ocividne ma nielen in trba na sex, sle aj ty jo mas iba na sex.
Tlieskam 👏👏👏
@elizabethlove ďalšia čo má deti s frajerom a ešte k tomu s chujom ..
@elizabethlove preco s ním mas sex? A ako ze nemáš kam ist? Klasika ze byt je iba jeho?
Niektore zeny sa budu radšej týrať do konca zivota v nefunkcnych vztahoch ako by mali niečo zmysluplne pre svoje deti urobiť.Maju kde odist, aj peniaze ale pohodlnejšie je ostat.Aj tu často citame, sice su v mrtvom vztahu ale nezabudnú podotknúť,, taka klasika na koni, nemajú kde ísť 🙂ani peniazeJe im jedno čo z deti vyrastie.Raz ich to dobehne, na ich deťoch a vtedy to bude riadne boliet.A potom vyrasta mnozstvo nepouzitelnych chlapov do vztahu .Kto ich vychoval? Ich matky ktore tiež možno ostávali v nefunkcnom vztahu.
@anonym_c1e060 ale netreba zabudnúť, že rovnako nepoužiteľné su aj dnešné dámy. Moje deti si vedia navariť aj sa o seba postarať a su to chalani.

@elizabethlove naco s nim si? co dobre prinasa do vztahu?