Keď vám svokra lezie na nervy
Ahoj baby chcem sa spýtať či ste malý problém tiež so svokrou proste leze mi na nervy proste ju nemam rada , od začiatku keď sme s manzelom začali spolu tak ma nemala moc rada ignorovala a dávala mi na javo ze ju nezaujimam ohovarala ma poza chrabat atd. A vtedy u mňa skončila . Stále chce k nám chodiť manžel neni doma pracuje chodi iba na vykend a ona chodu každý týždeň na 5 hodín no strašne niečo robím to iba kvoly manzelovi keby bolo po mojom tak by chodila raz za mesiac a vy ste ako na tom ako je mam dat najavo ze mi to vadi
🙂
🙂 nemusis pisat ja cakam inu odpoved nie blaznivu vies.
radcej ani reagovat nebudem, lebo by som litanie pisala.
@sestricka52 a cooooo mne nevadi co tu pisete ste len nevychovane mamicky len to ti ktomu dodam a nemusi ma vnimat hmmmm ake ste vynikajuce mamicky normalne som z vas hotova hmmmm
@katarina002 Myslela som to ironicky...tak klídek 🙂
@blanka67 a ty si o sebe co myslis...ty nafukana fiflena...co citam, tak vsetkych len osocujes a odsudzujes a neviem co... akko keby si ty bola ta naj. naco tu reagujes vsetkym..
@sestricka52 to vi vsetke ma len krityzujete nechajte to tak cakam zajka zato som tu zajko bojko ze sa bojis? Mi pisat? Neboj nehriznem a cakam ta este
@blanka67 zajac mi beha po zahrade....akeho chces?
To sa uz zacali prazdniny alebo nejaky pubus na PN????
@blanka67 Z teba musí mať nevesta neskonalú radosť ☹ Už si konečne uvedom, že mladé mamičky nechcú, aby sme sa starali....keď jej stále "kafreš" do výchovy....nezmyselne poučuješ a neviem, čo ešte...a podľa tvojej gramatiky súdim, že to nebude moc ružové ☹ Mladých treba nechať na pokoji a poradiť vtedy, ak ťa o to požiada....možno nie je zvedavá na tvoje "múdre rady" 😀 😀 😀
@katka.gzd kludne napisem, byt odkupil moj manzel, ked za rusilo, ze bol druzstevny.......:D :D ja nemam co skryvat :D ale kludne si poslus a ryp nadalej :D :D
@katarina002 hmmmm vy ripete dp mna.nie ja ja sa len branim co si vy len mydlite? Ze ja neviem o com pisem hmmm mamicky
@katarina002 ja nerypem, ja sa pytam....takze vy ste z dobroty svojho srdca zobrali svokru pod svoju strechu lebo nemala kam inam ist...a k svagrovej ist nechcela...... hmm, ok... tak som sa sekla...sak preto sa pytam....
@katka.gzd no to je to uz chapem si asi dobra zena a ta svokra si nevazi teba a je to smutne ked ze byva pri tebe atak by mala byt rada ze niekto ako ti mas zaujem o nu len ked ona nechce tsk nerob si nic stoho kazda mame ine problemi a mudime sa len stym zmierit a naozaj mi je luto ze to tsk mss
@katka.gzd vieš, ja nie som taka "sviňa", vravim, aj mi je jej luto....nie je zla, malemu by aj modre z neba zniesla, len ja citim, že potrebujem svoje sukromie.....nie je to jednoduche.....pride mi, ze vsetci riesia ju, co bude s nou, ked by sme sa odstahovali-co realne uvazujeme....akurat sa nikto nepozrie, ako veci vnimam ja.......je toho vela, ale nebudem sa rozpisovat...ono by ozaj stacilo, kebyze trochu viac casu travi aj mimo domu, ale tiez chuda nema kde.......o jej dcere pisat nejdem, chapem, preco k nej nechce ist.....
@blanka67 to asi nebolo pre mna, ze???
@petra7777 uz som kludna, vysla som si von s malym :D :D :D
@katarina002 tomu pocitu velmi rozumiem, moji svokrovci tiez predpokladaju, ze tu ostaneme a sme im uz aj hovorili, ze sa chceme stahovat raz, tak sa tvarili akoby nic, ale odvtedy stale rozpravaju tak, akoby si boli isti, ze tu ostaneme. cela rodina vlastne funguju tak, ze ked treba nieco robit, je jedno kto ma doma ake povinnosti, dojde sa tu a pracuje sa. cize si neviem predstavit, co bude, ked raz naozaj odideme, asi budu hadky. ale tak ked uz odideme, uz to bude jedno, proste vidim, ze sa to tak neda. mozno sa aj niekto urazi, ale nestoji to za to, aby bol klud konecne? asi nikto si to tak neuvedomuje ako ja, kolko hadok a nervozity je zbytocne kvoli spolocnemu byvaniu. co uz bude prezit jedno chvilkove urazenie... mozno by stacilo trochu viac si vyjst v ustrety, ale nemozem to byt len ja co vyjdem v ustrety a nemozem to ani vyzadovat od svokrovcov, ktori uz maju vela prezite a dost vysoky vek na to, aby mali pravo zit tak, ako chcu oni. a ja aj viem, ze ked sa odstahujeme, vylepsi to aj vztahy, aj to vyriesi vela problemov. ale nikto iny si to zatial nemysli 😀
@katarina002 co nerozumiem
@katarina002 a jej by nestacil nejaky jednoizbak samej pre seba niekde v okoli...by to vyslo lacnejsie ako vam zhanat novu domacnost...stale by mohla prist na navstevu keby sa citila sama...sak ju nemusis odstahovat 200km....a bol by klud? drahy so sestrou by sa mohli podelit o pripadnu pozicku co by na 20 rokov za jednoizbak nemuselo byt tak vela...a hlavne, urcite menej ako hypo na novy byt velky pre vas...
@cervenaruza123 tak tak. ja riesim tak trochu aj manzela. veci sa vyvinuli ako sa vyvinuli, nik to nemohol dopredu cakat...nasiel si pracu az v BA. vcera sme volali cez skype a ked videl maleho, zacal plakat (chlap ako hora!!!!!), ako je mu luto, ze ho nevidi rast :( :(. popravde, mne sa na zapad nechce, ale viem dve veci: 1. chcem, aby moje deti poznali otca (aj mne chyba), 2. chcem mat vlastnu domacnost, a nenervačiť sa tu so svokrušou, ešte kebyže je tu ten manžel, veci by boli lahšie, ale my si moc so svokrou povedat nemame :(......a mne pride vsetko take tazke bez neho..... inak ja mam 27, svokra bude mat 65 :D :D ten generačný rozdiel, co si pisala :D :D tiez mi rozum niekedy zastane :D :D ale samozrejme, chyba je aj u mna, tiez si vela veci pripustam, vela o mne bolo povedane v ich rodine a neviem to dostat z hlavy von...a casto radsej veci v sebe dusim, ako keby som ju mala zosmiesnit....hold som citlivejsia....:(....ale nemam predsa pravo aj ja ako pises mat svoj klud?aby sme boli s mm a detmi spolu? tiez som povedala, ze ak by chcela starka prist na navstevu (ak sa nam podari odstahovat sa :D), dvere ma otvorene, ale bude to ine...bude to moje :D okrem toho, neostane tu sama, ma tu dceru, viem, ze k nej nechce ist, ale ani mna sa nikto po svadbe nepytal, co chcem...musela som.........no uvidime, ako to cele dopadne :D
@katka.gzd ale my musime prec, cak sme bez ocina, je v BA...nie je to len o nej, je toho viac.....pisala som vyssie, ze muz ked vidi syna cez skype, je hotovy.....

@katka.ked nemas chapavost nemozem za to 🙂