icon

Keď žena nesie všetku záťaž vo vzťahu

10. apr 2024

Dobrý deň chcela by som sa tu trochu vyrozprávať... Mám priateľa s ktorým sme spolu takmer 8 rokov .. máme spolu dvoch chlapcov 2 a 3 roky.. on pracuje na dve zmeny ... A ja som s deťmi na MD.. chcela by som vedieť ako to funguje u vás doma . Od kedy máme deti môj priateľ sa zmenil tiež na dieťa . Všetko je namne.. deti komplet domácnosť, peniaze nákupy, výlety vymýšľam len ja , keď niekam ideme všetko chystám ja .. ak má niekto narodeniny všetko vymýšľam ja . Každý deň má navarené opravte o deti je 1100000percent postarané. Chodím sními von, občas sa k nám pridá.. Desiaty všetko mu chystám ja . On príde s roboty naje sa ide spať niekedy spi až do večera a keď sa zobudí deti už spia... O všetko sa mu starám on nepovie ani ďakujem za desiatu alebo za to zato.. keď niečo ale už nemá Už mi to vie pripomenúť . Rozmýšľam nad tým keby sa rozídeme Lebo už veľa krát sa mu snažím dohovoriť nech sa aspoň deťom venuje že vyrastú a bude to ľutovať ale nevidím nejaké pokroky. Max sa snimi zahrá tak raz za týždeň aj to na pol hodinu. Niekedy nám chýbajú aj peniaze a len ja rozmýšľam od koho si pozicam.. mňa to už nebavi. Tiež rozmýšľam že keď sa rozšírené ako by to bolo z detmi Neviem si predstaviť že by som s nimi nebola že striedavo starostlivosť a tak Možno iný partneri

Strana
z4
tana85
15. apr 2024

nemam skusenost, muz vela doma porobi, venuje sa detom. ale co ten tvoj robi v noci ked po beznom prac.dni musi dospavat? ved ked lahnem o 23.00, tak ako zdravy dospely som o 6 aj celkom vyspaty. bud nech ide skor spat, alebo sa necha vysetrit u dr. ci nema nieco co je naozaj zdrav.problem. taka unava, ze po normalnej praci 8 hod spim ako zarezana podla mojho nazoru nie je ok. ma to vplyv na celu rodinu. aj to, ze nema energiu by mal riesit, potom by aj ostatne veci isli lahsie. navratom do prace neviem ci si velmi pomozes, aspon nase deti byvali tak casto chore zo skolky, ze 80% casu doma, ale tak mam vyhodu prace z domu ak treba. musis si zvazit. na RD s dvoma malymi detmi si aj ty dost vyhoreta, pozname to asi vsetky. ale na muza bud tvrdsia lebo az pojdes do prace bude problem. zial ako s dietatom - zadavat ulohy. a jedna z nich - vziat ta aj obcas na rande von, vybavi strazenie k detom a vy chodte ako kedysi sami dvaja, aj keby len na prechadzku a zmrzlinu

zuzankos
15. apr 2024

Som na tom totálne rovnako až na to že k tomu všetkému mu ešte obmesiac dávam peniaze na splátku auta (čo má jediné na starosti) a navyše začal behať za inou ženou 😂 takže vy ste na Tom podľa mňa ešte dobre ale nerozchadzala by som sa na vašom mieste. Sú zle dni a sú dobré dni. Partnera si poznáte najlepšie ale je tam aj možnosť že sám môže bojovať vnútri s tým že kde sa v živote nachádza, nevie sa odraziť od dna a nedopína mu že niet vás tak je stratený. Normálne sa naňho vykašlite čo sa týka starostlivosti, na výlety nech vás len vozí ak nemáte vodičák a hneď si uvedomí že je veľmi rýchlo nahraditelny keďže zvládate všetko sama ;) a verte tomu že mu zlomí srdce keď jeho deti ho budú vnímať len ako spolubývajúceho a nie ako rodiča. Vtedy sa začne obracať

Strana
z4