icon

Kedy oznámiť mužovi tehotenstvo po 3. mesiaci?

laura2332
19. dec 2024

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť s vami pred 3 dňami som si spravila tehu test pretože počas spanku som začala zvraciať a stále som chodila na malu potrebu a už mi to bolo divne tak som si spravila test lenže ja som v teplotach už týždeň no a keď som si spravila ten test tak videla som len jednu paličku a ja neviem čo ma napadlo položiť si to na poličku a večer keď som šla na wc ma napadlo pozrieť sa na ten test 😃neviem do dnes prečo a hľa slaba čiarka tam neverila som tak som si spravila hneď ďalší a zase ukazalo slabu čiarku nevedela som čo robiť oznámila som to manželovi ktorý hneď na to že to dieťa dáme preč samozrejme že ja si to dieťa chcem nechať my máme už 4 deti ale už veľké najmenší ma 5 rokov a kôly tomu už nrchce vraj nam stačia oni lenže ja takto nerozmyšľam lebo je to život no ale vrátim sa späť hneď na ďalší deň ráno som si spravila zase test ktorý mi ukazal v akom mesiaci som 1-3 a manžel ma posielal ku gynekologičke choru v teplotach ja som nešla ale zavolala som povedala som že čo mi ukázali tehu testy a že ake problémi mam povedala že po sviatkach mam isť na vyšetrenie a antibiotika nech mi predpíše obvoďak tak som zavolalá povedala som aj jemu svoj problem a povedal že nemôže ak som tehotná že mam brať paralen a mám byť v teple ale nepomáha mi to ja som dva dni za sebou dostavala krče v tele od teploty moč mam veľmi silný až tmavy ako pivo nerozumiem a mám bolesti v chrbtici a tak isto ma picha od brucha dole ako keby ihly alebo ja neviem samozrejme manželovi som zaklamala že som bola na ženské a že mám len ovuláciu ale teraz sa bojím že čo ak sa nájdem v nemocnici počas sviatkov a príde na to že som tehotná neviem ako mu mam už povedať že to dieťa chcem my o peniaze nemáme strach stále ich máme zarabame moje deti maju zo všetkého na čo si len ukažu a tomu malinkemu veď to je nič pri posledných dvoch deťoch mi to vyšlo tak že som porodila dcéru a o 3 mesiace som ostala zase tehotná a vychovavala som 2 malinke detičky naraz čiže neviem prečo takto teraz začal rozmyšľať pritom vtedy sme boh vie ako nemali keďže na hodinu mal len 7eur a robil a aj robi stavebné práce a teraz ma viac aj vieme ušetriť a nechce 😭 poradte mi čo mam robiť s nim a tak isto že či je to vážne ak týždeň teplotujem picha ma od brucha dole moč mám tmavy ako pivo chrbtica ma boli a tak isto aby som nezabudla nohy brucho a chrbat mam všetko zimne ako ľad pritom mám oblečené tehu legíny zateplené na to voľne tehu rifle na vrchu tielko tričko s dlhým rukavom a ešte huňatý pulover a ešte 🤣 huňatý teplučky župán samozrejme ešte 2 veľmi teple ponožky a aj tak no ja už neviem čo robiť o dieťa samozrejme nechcem prisť a do nemocnice keď pôjdem tak zistí že som samozrejme ja mu to chcem oznámiť až keď budem po 3 mesiaci

Strana
z3
vivienkalejova
17. jan 2025

@laura2332 vieš keď ste manželia mali bi ste sa rozhodnúť spolu len stoho dôvodu že aby sa potom jeden na druheho nenahneval zato že mu klamal ale keď nato máte a zvládate 4 deti vychovať a nič im nechýba tak nieje asi čo riešiť len asi to že mu povieš chcem to dieťa a že asi ne že asi ale mal by brať aj tvoje rozhodnutie ja som mala 3 deti môj muž 4 nechcel lebo vráj to bude veľa lebo v tom čase sme mali 3 dievčatá a ostala som tehotná dohnal má k tomu že som išla na gyn. zaplatila som papiere na potrat išla som tam zobrali ma vyzliekla som sa obliekla som si košeľu spravili ultrazvuk aby vedeli kde presne sa to dieťa nachádza sestrička povedala že ide za dr.on my to správy prišla o 2 min späť a povedľa že dr odišiel pred minutkou že mám prísť zajtra lenže ja som nešla a náš synček má uz zachvilu dva Rôčky som mu sľúbila že raz mu to porozprávam keď bude veľký 😂😂a jeho otec sa ho neviem nabažiť je snim dokonca aj v noci keď sa budí

sisska96
17. jan 2025

Inak vôbec nechápem ak už niekto nechce viac deti prečo nejde na sterilizáciu....

pacinka0
18. jan 2025

@sisska96 možno kvôli financiám, nie je to lacná záležitosť. A samozrejme slabá informovanosť.

domka222
18. jan 2025

@pacinka0 určite lacnejšia ako ďalšie dieťa

pacinka0
18. jan 2025

@domka222 tak to na 1000% súhlasím, ale bohužiaľ nie každý má možnosť to zaplatiť. Väčšinou tí ľudia, idú od výplaty k výplate a netvárme sa, že to tak nie je. Alebo o tom ani nevedia, alebo majú mylné informácie. Veď len tu na MK keď si všimneš, niektoré si myslia, že ide kastráciu a prídu do menopauzy, chlapi zase že už nebudú fungovať ako majú. No proste úplne mimo názor.

Strana
z3