icon

Kedy spomenúť, že mám dieťa?

8. máj 2023

Začínam opäť randiť po veľmi dlhej dobe a neviem presne ustriehnuť čas kedy povedať chlapovi že mám dieťa? Ešte počas písania mi to príde skoro alebo? Jeden chlap mi o dieťati povedal až na 3 rande, z čoho som bola dosť prekvapená a tomuto sa chcem vyhnúť ale 🤷‍♀️

Strana
z2
anjelicek26
8. máj 2023

Tuto idealna odpoved neexistuje... rob to ako citis, rozhodne "povedal mi o tom az na tretom rande" nebolo neskoro, proste najprv ta chcel spoznat, ci to vobec pasuje, kym zacne vytahovat to "ale ja mam aj dieta"...

Obcas sa taketo temy vyriesia same, ked po rande povies, ze musis byt o polnoci doma, lebo babysitterka nerobi nadcasy 😂

lorin29
8. máj 2023

Ja by som povedala hneď 🙂pretože nie každý chlap chce ženu s dieťaťom 🙂tak aspoň budeš vedieť ci mu to nevadí

marianarem
8. máj 2023

Ja osobne by som sa s tymto netajila vobec, ak by som hladala vazny vztah. Cize uz pri pisani a to dost skoro. Jedboducho by mi dalej pisali len chlapi, ktorym predstava partnerky s dietatom nevadi. Ak by som hladala len zabavu, tak by som to spomenula az neskor.

pribinak
8. máj 2023

Povedala by som čím skôr, lebo môže sa stat že ty sa namotas, zaľúbis a dáte si spolu neviem koľko stretnuti a ty mu potom povieš že máš dieťa?
On ti mize povedať že toto je pre neho stop a ty budeš zalubena a namotana a potom čo?
Na koho sa budeš hnevať? No len na seba

Takejto situácii by som sa chcela vyhnúť a preto si myslím že to treba povedať čím skôr, možno ešte aj pred prvým stretnutím

belllinka
8. máj 2023

Hned na zaciatku pisania. Vacsina ludi nechce partnera s dietatom. Tak nech nestracate cas.

zuzka0605
8. máj 2023

tiez myslim ze hned v uvode.

lucylaw
8. máj 2023

Pre mňa bolo absolútne prirodzené,že už priamo v profile na zoznamke som mala uvedené,že mám dieťa,nech rovno eliminujem tých,čo s tým majú problém a nech mi ani nepíšu..Akože načo by bolo dobré to tajiť a povedať o tom až na osobnom stretku? A ja si hlavne ani neviem predstaviť ten rozhovor na zoznamke,napr.čo si dnes robila? A ja akože vynechám všetko,čo sa v ten deň stalo a súviselo s mojím dieťaťom,aby chlap náhodou neprišiel na to,že mám dieťa? No ja neviem,mne to príde zvláštne a pre mňa bolo proste úplne prirodzené od samotného začiatku povedať narovinu,že mám dieťa..Lebo aj byť tým chlapom,ktorý sa dozvie povedzme až na prvom rande,že má žena dieťa,tak ja by som si o takej žene pomyslela,že to cielene tajila a nemala by som záujem pokračovať ďalej v kontakte s ňou..

zuzubb007
8. máj 2023

Dieta je moja najvacsia sucast, takze hned na zaciatku uz pri prvom pisani by to vedel, naco stracat drahocenny cas ak mu to nevadi ide sa dalej logicke, nepochopim a ani by ma nenapadlo, ze to hned nepoviem co sa hambis za dieta?

lucimichi
8. máj 2023

Hneď!

toskanka
8. máj 2023

Takéto veci treba predsa písať do profilu na zoznamke.

Pre mňa by bolo no-go randiť s mužom, ktorý by takéto niečo zatajil ešte pred prvým stretnutím.

domkakvet
8. máj 2023

Urcite hned na zaciatku, lebo pre niekoho to moze byt prekazkou, radsej nech to vie hned, ako by si mala byt potom sklamana.

fazulka21
8. máj 2023

Ja to hovorím hneď. Moja dcéra je mojou pýchou, nie niečo čo chcem zatajovať. Aspoň nestracam čas s niekým, komu by to vadilo.

daniela2202
8. máj 2023

Hneď z fleku, čo si budete nahovárať, buď ťa bude chcieť alebo nie... načo motúze

neferneferuaton
8. máj 2023

Ja osobne uz pri pisani ak vyuzijes zoznamky. Ak si budete sympaticky dokonca preskoci iskra, bola by skoda,aby ste ďalej nepokracovali ak sa zlakne dietata

lea231
8. máj 2023

Ja som to povedala hned v uvodnych vetach. A nebolo to 1dieta ale 3synovia. On bol bezdetny, mladsi o 3r., doposial sme spolu a venuje sa im ako vlastnym. Spolu cakame teraz dcerku.

daniela2202
8. máj 2023

@lea231 😊👍👍👍

toskanka
8. máj 2023

A na to zabudni, že mužovi zamlcis dieťa a stihneš ho poblázniť, že potom mu dieťa už nebude vadiť. Takto to nefunguje.

elenita
8. máj 2023

Ja som sa s mojim manzelom zoznamila na tanecnom kurze a hned pri prvom rozhovore mimo tanca som mu povedala, ze mam dve deturence v pubertalnom veku 🙂 Neskor mi aj povedal, ze to ocenil, ze som mu to povedala hned. A tiez sme na tom tak ako vyssie kolegynka
@lea231 😊. Akurat ze teda ja som mala 2 deti, manzel je o 2r mladsi a spolu uz mame dalsiu krasnu dcerku ❤️

daniela2202
8. máj 2023

@toskanka 👍👍👍

moomof3
8. máj 2023

My sme sa stretli náhodou večer vonku, nemohla som ostať dlhšie tak som povedala hneď že mám dcéru. Podľa mňa povedať hneď, nie každý chlap má záujem starať sa o cudzie dieťa 🙂
Teraz sme spolu 5 rok a už čakáme 3 dieťa 🙂

zaba21
8. máj 2023

Bola som nejaký čas na zoznamke, mala som to uvedené v profile, s väčšinou mužov, čo som bola v kontakte, sme si o deťoch napísali hneď. Hovorím o vekovej kategórii +- 50 rokov.

jaskolka
8. máj 2023

Také veci sa hovoria hneď. Nemusíš nejaké litanie k tomu písať, ani nebodaj zoznamovať hned, ale určite od začiatku to na vedieť dotyčný. Jednoducho sa zmieniť o tom, že máš dieťa (deti) pripadne to uviesť v profile zoznamky.
Skôr by som riešila, kedy zoznámiť (v prípade, že si rozumiete a chcete vzťah prehlbovať)

svokrinjazykmonika
8. máj 2023

Samozrejme ihneď. Ešte predtým ako sa stretnete aby si nezabíjala jeho čas, ak o mamičky nemá záujem.

tykat
8. máj 2023

@zaba21 tak nasej v kategorii +/-50 by som to brala ako pozitivum, ze to je bezny 50tnik a nie nejaky "vadny kus" (samozrejme mozu byt aj vynimky).

sissy27
8. máj 2023

Ja som to mojmu povedala prave az na tom tretom rande - ked som si sama bola ista, ze sa s nim chcem este stretnut a pustit ho viac do svojho zivota a zaroven aj on mal sancu ma uz trosku spoznat a nemat zbytocne predsudky. Mali sme vtedy okolo 25 rokov, nespoznali sme sa cez zoznamku a je pre dceru otcom (na rozdiel od toho biologickeho).

namornicka
8. máj 2023

@tykat v kategorii okolo 50 su uz deti odrastene, takze tam nehrozi, ze by sa dotycny staral a zivil cdzie deti. Tam uz clovek ide “druhe kolo” 😀 a ma cas na novu znamost, deti ani nemusia s nimi travit cas. Kdezto mladi okolo 30 co si chcu zalozit rodinu musia viac zvazovat ako budu fungovat:

namornicka
8. máj 2023

@sissy27 tak to je fajn ze vam to takto vyslo. A mate aj spolocne dieta?

januska12323
8. máj 2023

Hneď, neviem čo by som si pomyslela o osobe, ktorá tají deti ale určite nič dobré.

sense
8. máj 2023

Ja som spoznala svojho terajšieho partnera v práci, nie sme priami kolegovia. A vedel to pri prvej debate, nejako to z rozhovoru vyplynulo
Osobne by som to povedala hneď. Aby sa jedna alebo druhá nenamotala a takto môže ďalej prípadný vzťah rozvíjať alebo stopnúť hneď v začiatku, nie každý je ochotný a schopný tolerovať záväzok druhého, bez ohľadu na pohlavie

h2
8. máj 2023

Hneď na začiatku. Toto je veľmi podstatná informácia.

Strana
z2