Kedy ste mali toho prvého naozajstného frajera?
V 15 boli sme spolu 3.5r
Ja som mala 16r, on 18r. Poznali sme sa 4 dni ked sme začali spolu chodit. Uz je to 13 rokov, mame skoro 3r syna, druhe dieta na ceste a uz 10 rokov sme manželia. Bol môj prvý a dufam, ze aj posledny♥️😊
V 17tke a vydržalo to rok a pol, potom som si našla druhého a s tým som už takmer 8 rokov 😉
Neviem ci naozajstný 😂ale 17, chvalabohu už je to za mnou a teraz mam druhy vzťah 21 😁
V 12 sme spolu už 9rokov, čakáme dieťa a sme manželia
V 15 a sme spolu už skoro 27 rokov ❤️
@jay_j No musel by on povedať, ale myslím, že bohužiaľ prišiel o mnoho ideálov. Tým, že nemal vzťah prakticky ešte ani v čase, keď väčšina ľudí má už rodiny, a navyše žil s rodičmi + nechodil absolútne medzi ľudí, tak nebol veľmi samostatný a hlavne zvyknutý robiť nejaké kompromisy. Keď sa aj do nejakého dokopal, tlelo to v ňom a po čase to vytiahol a vyčítal. Často sme sa hádali, potom som to skončila, po rokoch keď sa zamyslím tak pre mňa to bolo skôr vychovávanie dieťaťa ako vzťah 8)

Ja v 16tich on mal 22 ked som mala 18tak sme sa vzali manzelia 11r.Spolu tri deti .potom zomrel nasla som si druheho aj ked som neverila ze ma daky bude chciet z troma detmi na krku ale stalo sa a sme spolu dva a pol roka.A nemenila by som za nic na svete😊