icon

Klame jej?

2. mar 2023

Ah9jte baby chcem pocut Vas nazor prip. Co su policajti...
Kamoska sa zoznamila s muzom ktory jej tvrdil,ze pracuje ako policajt. Bol u nej atd. Nechcem to rozpisovat ale zarazilo ma ze jej povedal,ze jej mobil na seba neda, chlap vraj bol dost pri sebe a udajne ked siel k nej bol po 24 a vecer ide znova na nocnu. Pisu si cez Badoo. Ja osobne si myslim,ze chlapec ju taha za nos. Vraj je policajt v Pezinku a je ich na oddeleni malo. Bojim sa o nu aby sa nenamotala. Co by ste vy robili? Mohla pytat od neho aj odznak? Lebo viem,ze vydavat sa za policajta je trestne.

Strana
z2
gejb
5. mar 2023

Nemá na neho číslo ani nevie ako sa vola? ...kamoška si zarába na pruser. V tom lepsom prípade ma doma ženu a deti...v horšom je nebezpecny psychopat ...

gejb
5. mar 2023

Prepáč ale koľko ma kamoška rokov? Ani v 17tich som nebola taka naivna..je jej jasne ze tento pánko nehľadá vzťah ale len niekoho na prietrty....? ...mala by si ju preplieskat nech sa prebudi

aduskatt
5. mar 2023

@bilancia 24 sa robia na Operačných strediskách

lalenka33
5. mar 2023

Koľko berie kamarátka na hodinu? Nepoznám nikoho iného okrem eskortiek, kto by si pozval úplne cudzieho chlapa z internetu k sebe domov.

autor
5. mar 2023

Kamoska ma nieco po 45, manzel ju vykopol z domu. Robi jej naprieky. Naposledy randila ked mala 17. Su rozvedeny a maju 2 deti ktore pripadli jemu. Ona je uz zufala lebo chce si niekoho najst.
Zistili sme,ze jej klamal lebo ja som si s nim pisala minuly rok a tvrdil mi ze je podnikatel

kassandra25
5. mar 2023

Ja by som ti poradila. Nepis sem nam za kamosku.

markusrasford
5. mar 2023

Snáď to ukončila

Strana
z2