icon

Klame mi?

29. sep 2023

Klame mi ked mi tvrdi ze s nou nespi a ze ju nemiluje? Klame mi keď mi tvrdi, ze sa doma pretvaruje kvoli detom?
Mam cakat alebo ho opustiť?
Milujem ho aj on mna. Je pozorny, mily, pise mi od rana do vecera, keď sa zena ovsem nepozera. Stretavame sa. Doma zevraj nie je stastny. Miluje deti a nechce im ublizit tym, ze rozbije rodinu.

Strana
z3
mikadooo
30. sep 2023

@tanyag áno, žien, ktoré ostávajú v nefunkčných vzťahoch je naozaj veľa, s tým súhlasím... ☹️. Akoby sme boli vychovávané k masochizmu, neviem...

tanyag
30. sep 2023

@mikadooo A to môže byť aj prípad muža...veď si len zober, ja mám 36, slobodná s dieťaťom, som zabezpečená...stretávam mužov po 40tke, bez detí, bez bývania...ak sa taký muž ožení so mnou napr. má strechu nad hlavou, má finančné zázemie...po čase prídu deti...vzťah sa pokazí a on už bude mať na krku pomaly 50tku...nájde si inú, možno mladšiu, zaľúbi sa...ale nemá čo tej žene ponúknuť, pretože všetko je jeho manželky...tak má dilemu...ostane s manželkou, ktorú neľúbi, dajme tomu kvôli deťom...a pohodliu a s milenkou sa bude stretávať.. alebo sa rozvedie, ostane s holou riťou a milenka sa na neho vykašle, keď zistí, že nemá absolútne nič...v dnešnej dobe sa očakáva, že muži zabezpečia všetko ak chcú mať rodinu...ale ver mi, je veľa veľa veľa mužov, ktorí ženám nemajú čo ponúknuť...myslím tú bezpečnosť, stabilitu...finančú nezávislosť...kto vie ako to je u milenca autorky...len som poukázala aj na opačný prípad, že môže byť aj chlap, ktorý ostáva vo vzťahu kvôli tomu, že nemá kam ísť...

trikvetinky
30. sep 2023

Koľko má rokov on a deti?

katy084
1. okt 2023

Klame

trinityf
1. okt 2023

Stara znama rozpravka. Ale na to musis prist ty sama... casom.

poppy22
1. okt 2023

kto klame raz,nema problem klamat druhykrat...ked dokaze klamat manzelke a aj detom,na ktorych mu udajne tak zalezi-tak preco myslis,ze nezaklame aj tebe?...

adka176
1. okt 2023

Nemusí ti klamať... môže ťa aj neskutočne milovať, ale ak je raz rozhodnutý, že kvôli deťom neodíde, tak neodíde a bude robiť všetko preto aby neodišiel....môže to trvať roky a po rokoch takéhoto vzťahu ti to všetko pôjde na nervy, lebo ho budeš chcieť mať stále viac a viac a on nepovolí, bude stále s nimi a ty sa budeš len a len trápiť...
Teraz keď si zamilovaná si rozhodnutá to akceptovať a ochotná to znášať, ale po pár rokoch (ak to dovtedy nepraskne) a ty už nebudeš len zamilovaná, zrazu zistíš, že to takto nemá význam.
Takže ide len o to, ako dlho sa chceš trápiť a čakať na niečo čo nikdy nemusí prísť...

lucinkaboz
30. okt 2023

Za vsetko moze jeho zena, nie? Chudacik....Hrdina spoza klavesnice

Strana
z3