Kocúr nemá rád môjho priateľa
Viem že to sem nepatrí, ale zaujíma ma Váš názor.
Takže s priateľom sme si kúpili kocúra. Mňa si hneď obľúbil spi pri mne chodí sa za mnou pomojkat. A čo sa týka priateľa tak jeho ma skôr na útoky hryzenie atď...
Kocúr ma už 10 mes a teraz som ho vzala prvý krát k nemu a kocúrik uňho nechcel jest, piť a bol v strese hlavne vždy keď ho začul alebo zbadal vždy sa utekal schovať. Čím to bude cíti niečo zlé od neho, alebo ako to mam chápať?
@bajka16 Ďakujem 🙏super ze sa tu nájde aj par normálnych a inteligentných ľudí. A tiež takých co neberú zviera ako vec. ❤️
@scarletka34 tak naco ho trepes so sebou ako decko?Prosim Ta orehanas ,kocir nieje dieta ale zbiera a a este aky protivny ked skace ludom po nohach,co si myslis zeby zdochil za tie dva dni co si prec?No uplne zbyticna tema a robis dramu z nejakej macky zurivej.
@lasoli keď zbytočná téma tak na co reagujete? A nikde som nepísala ze skáče ľudom po nohách 🤷♀️ nikdy neutocil na žiadnu návštevu. Iba keď sa snim priatel hra tak ho kuse ale nikdy nie do krvy formou zábavy. Chcela som aby si zvykol u priateľa nie ze by zdochol ako vy píšete. Bože niektorý ľudia mi to pekne po zastavujú rozum 🤦♀️🙄
@scarletka34 nevyhodila si za kocura peniaze, aby si ho stresovala - tak ho nestresuj. Dva dni vydrzi sam doma, ovela vacsi stres ma z prevlacania a pobytu v cudzom prostredi. Macka nie je civava ani yorkshir, a nema vztah k ludom ako pes. Macky potrebuju rutinu a zvyky. A o tom, ze nieco vycitia o ludoch... skoda reci🤦♀️
@scarletka34 no ved ok,tak mas tu odpovede,kicura nevlac zo sebou,nieje to dieta,na ten cas co si prec mu daj zrat a vodu a snad aj ty vydrzis odluceniebod kocura.Lebo najskor ty budes mat problem ,ked nevydrzis par sni bez macky.

Ženy vám asi fakt niečo už veľmi chýba a udiera vám to na mozgy.. malá som 5 maciek. ani jedna nikdy nemala problém s cudzím prostredím vždy sa zoznámili. Ale zlé z človeka ☝️ to vycíti tak isto aj mačka ako aj pes aj dieťa.