icon

Kocúr nemá rád môjho priateľa

scarletka34
25. dec 2022

Viem že to sem nepatrí, ale zaujíma ma Váš názor.
Takže s priateľom sme si kúpili kocúra. Mňa si hneď obľúbil spi pri mne chodí sa za mnou pomojkat. A čo sa týka priateľa tak jeho ma skôr na útoky hryzenie atď...
Kocúr ma už 10 mes a teraz som ho vzala prvý krát k nemu a kocúrik uňho nechcel jest, piť a bol v strese hlavne vždy keď ho začul alebo zbadal vždy sa utekal schovať. Čím to bude cíti niečo zlé od neho, alebo ako to mam chápať?

Strana
z2
bajka16
26. dec 2022

Ženy vám asi fakt niečo už veľmi chýba a udiera vám to na mozgy.. malá som 5 maciek. ani jedna nikdy nemala problém s cudzím prostredím vždy sa zoznámili. Ale zlé z človeka ☝️ to vycíti tak isto aj mačka ako aj pes aj dieťa.

janagem
Autor odpoveď zmazal
scarletka34
autor
26. dec 2022

@bajka16 Ďakujem 🙏super ze sa tu nájde aj par normálnych a inteligentných ľudí. A tiež takých co neberú zviera ako vec. ❤️

lasoli
26. dec 2022

@scarletka34 tak naco ho trepes so sebou ako decko?Prosim Ta orehanas ,kocir nieje dieta ale zbiera a a este aky protivny ked skace ludom po nohach,co si myslis zeby zdochil za tie dva dni co si prec?No uplne zbyticna tema a robis dramu z nejakej macky zurivej.

scarletka34
autor
26. dec 2022

@lasoli keď zbytočná téma tak na co reagujete? A nikde som nepísala ze skáče ľudom po nohách 🤷‍♀️ nikdy neutocil na žiadnu návštevu. Iba keď sa snim priatel hra tak ho kuse ale nikdy nie do krvy formou zábavy. Chcela som aby si zvykol u priateľa nie ze by zdochol ako vy píšete. Bože niektorý ľudia mi to pekne po zastavujú rozum 🤦‍♀️🙄

bmuller
26. dec 2022

@scarletka34 nevyhodila si za kocura peniaze, aby si ho stresovala - tak ho nestresuj. Dva dni vydrzi sam doma, ovela vacsi stres ma z prevlacania a pobytu v cudzom prostredi. Macka nie je civava ani yorkshir, a nema vztah k ludom ako pes. Macky potrebuju rutinu a zvyky. A o tom, ze nieco vycitia o ludoch... skoda reci🤦‍♀️

lasoli
27. dec 2022

@scarletka34 no ved ok,tak mas tu odpovede,kicura nevlac zo sebou,nieje to dieta,na ten cas co si prec mu daj zrat a vodu a snad aj ty vydrzis odluceniebod kocura.Lebo najskor ty budes mat problem ,ked nevydrzis par sni bez macky.

Strana
z2