Kolega vypisuje mojej priateľke
Zdravim, asi sa budete cudovat čo to tu píšem, a hlavne prečo no ja fakt neviem čo mam robit. Prijal by som nejakú radu od žien, asi preto píšem tu.
Mam kolegu v práci, vo veku mojej priateľky a nejak som ich zoznamil, často sme sa stretavali s kolegom a obcas s nami bola aj moja priateľka. Kolega mi dávnejšie vravel že si ju raz vsimal viac a zistil že je veľmi pekna, doslova mi povedal že ma super zadok a nohy a že mozem byt vďačný že mam takú priateľku. Vtedy mal priateľku aj on.
Po nejakom case sa s nim rozišla a on bol z toho dosť mimo. Raz sa stretli u nás v práci keď som poprosil priateľku či by mi doniesla obed a celkom dlho spolu rozprávali pri cigarete. Odvtedy ma dosť podpichoval ako si super pokecali, ako jej lajkuje každú fotku a aj ona jemu,aka je úžasná ale všetko v norme, (aspoň som si myslel). No nedávno zacal mat take blbe narazky, že či by vadilo, keby jej poslal fotku zo sprchy a podobne. Viem že jej aj dvakrát pisal, priateľka mi to aj ukazala a bol som s tým v pohode. Ale teraz sa nieco zmenilo.
Zistil som že si pisu, lebo mi nieco ukazoval na jeho mobile a zrazu mu prisla správa od mojej priateľky. Keď som sa ho spytal že čo si pisu povedal že o mne a zmenil temu. Priateľka mi povedala to iste, že o mne a potom o takých normálnych,bežných veciach. Urobil som chybu, ale išiel som jej do mobilu, chcel som vidieť čo si pisu a zostal som prekvapený- konverzácia vymazana. S priateľkou sme sa o tom rozprávali a skončilo to hádkou a je urazena že ju podozrievam.
Neviem čo si mam o tom myslieť a neviem čo mam robit. Aky je na to vás nazor?
Ja neviem kto z vas je vacsi blb... kolega ked sa ta spýta ci moze poslat fotky zo sprchy TVOJEJ priateľke alebo ty ze si ho okamžite nespacifikoval (aspon slovne) aby vedel kde je sever🙈akoze ja len cumim...
No podľa mňa toto nie je OK. Ani zďaleka. Akože ani tvojej priateľke to nie je blbé? Jemu tiež nie? To kde sme. A ešte ona sa nahnevá? Tak toto je silná káva už aj na mňa.
@autor Ako to dopadlo?
vies co ,podla mna ,uz teaz sa ukazuje tvoja priatelka, ze jej nemozes doverovat. Problem je v tvojej priatelke.keby ta tak strasne lubila, tak ,toto by si od tvojho kolegu ani naznakom
nedovolila,uz hned prvykrat.skratka ,ja na tvojom mieste by som to s nou skoncila.Nemas dobru, vernu priatelku.Ved na prvom mieste mas byt len ty
Ahoj, autor, ako to dopadlo? Este ste spolu?

no je to stale len tvoja priatelka, a nie manzelka. Vypisovat jej moze, kto chce, aj sam panboh.