Koľko času denne zaberá vášmu manželovi práca a cesta do práce?
Orientacne by ma zaujimalo, ako su na tom slovenske zeny, hlavne mamy na MD. Kolko hodin priemerne denne zabera manzelovi praca vratane cesty do zamestnania a spat? Bez akehokolvek hodnotenia, staci cislo. 🙂 u nas priemerne 11.
10h
asi sa nevydám a nechcem mať deti, ak by to malo byť u nás tak, že ja budem doma s deckami a muž bude 14 hodín v robote
MOj je prex 3tyzd. a cesta domov mu trva 4hod
9 hodin, obcas nejaka sluzobka
cca 10 hodin v praci aj s cestou plus este doma take 2 - 3 hodinky... Nic moc, no z niecoho zit musime...
8,5+1....cize 9,5 hod. ...niekedy viac....priemerne teda dajme 10hod.
10-11 h aj s cestou, plus 1-2x mesačne cez víkend práca z domu, občas večer z domu
cca 12-15 pondelok -stvrtok, v piatok to je menej - do zotmenia a vikendy vacsinou nepracuje alebo pracujeme s nim 🙂 ale pracuje z domu, takze pocas dna mame take tie kratke chvilky - ked vybehne na WC alebo spolu jeme 🙂 A ked sa mu da, tak v case pred ukladanim deti vybehne sa s nimi pohrat, okupe ich a ked zaspia, robi dalej....
workoholik - nonstop, pride z prace, pracuje doma, stale na telefone, spi tak 3 hodiny denne, som uz z toho zufala :( mam pocit, ze muza uz nemam a moj syn chudacik otca..
18H vratane cesty , spi 4h denne, ale zacali sme podnikat popri robote, tak zato
13
praca 8 hodin denne, piatky len 6 hodin.cesta do prace a spat denne 1-1,5hod
9
10 hodin + praca nonstop mobil niekedy aj víkendy - ale az teras som si tu uvedomila ze pol dna prepracuje niekedy aj viac a vela ludi je na tom tak isto
12-14 hodín práca + cesta cca 20 minút...
hehe... od 5tej rano do 22hej... medzi tym spi... 🙂 cesta do prace? od minuty (z postele k pc/telefonu) po 25minut do prace (a spat...). V hlave pracuje nonstop... ach jajaj.. a potom pride den kedy sa mu nechce pracovat vobec a mozeme od neho chciet co len chceme...neurobi v praci nic 🙂))
Manzel pracuje 7,5 hodin od Pondelka do Stvrtka a v Piatok pracuje 9 hodin.Cesta do prace trva autom 2 minuty a peso to zvlada za 8.
13 - 13,5 hod.
tak okolo 12-13 hod, ale robotu z hlavy zvasca nevypusti ani potom a casto este doma 2 hod. robi :( obcas nejaka sluzobka na par dni do zahranicia.. cesta do prace tak 20min. autom 🙂
9,5 hodiny aj s cestovaním TT-BA-TT , víkendy voľné.. ja som spokojná ako to je.. domov si prácu nenosí..
min.2-3 týždne do mesiaca na služobke, plus občas nejaká práca aj cez víkend. ked je doma tak je v práci cca 10-12 hodín.
10,5h 🙂
Priemerne pracuje 5-8 hod denne, väčšinou robí z domu, takže dochádzanie odpadá.
9 hodin, v piatok 6
12-16hod.denne a chodi do roboty aj v sobotu a nedelu v zime je aj dva mesiace doma vtedy sa snaži nám to vykompenzovat.Travi snami všetok čas.Má taku prácu už 18rokov a museli sme si zvyknut.
10,5-11 h chodí na tri zmeny, aj cez víkendy a sviatky ☹
8 hod +10min tam a 10 min spat ako tak pozeram som s tych stastnych 🙂
9 hodin, ale je to jedno ci je doma, alebo prec, nepomaha, nevenuje sa 🙂
10-11 hodin vratane dochadzania. cez vikendy nerobi, obcas studuje doma daco.

11 plus, sem-tam víkend, ten kratšie ......katastrofa