Koľko času denne zaberá vášmu manželovi práca a cesta do práce?
Orientacne by ma zaujimalo, ako su na tom slovenske zeny, hlavne mamy na MD. Kolko hodin priemerne denne zabera manzelovi praca vratane cesty do zamestnania a spat? Bez akehokolvek hodnotenia, staci cislo. 🙂 u nas priemerne 11.
moj je prec z celeho tyzdna 3-6 dni, nasledne je1 -3 dni doma. priemerne teda tyzdenne je 120 hodín v práci.
Pondelok až piatok po 12 hod. a v sobotu pol dňa.
v práci 9 -10 cez týždeň, a raz v mesiaci aj sobota 4 hod. Cesta autom tam - späť cca + 1 hod.
no moj muzicek je doma nezamestnany/pritom na MD (bol) a teda kedze som ja zamestanana tak mne to trvaaaa 5 min pesky do prace... teda 10 min hore dole a 8 hod v praci... niekedy o pol hodku viac... plus 6 x do meesiaca 24 takze ako kdedy... cize zvacsa 8.5 hod ale niekedy 24 🙂
môj drahý pracuje mimo domu, odchádza zhruba na 10-12 dní a potom je 5-7 dní doma, niekedy je doma aj 2-3 týždne, či mesiac, ale aj keď je doma, tak stále rieši pracovné záležitosti buď telefonicky, vypracováva ponuky, vybavuje e-maily, takže ja mám pocit, že sa venuje práci "stále" 🙄 ale, na druhej strane, aj nám/rodinke sa venuje naplno, vždy si zariadi čas tak, aby stihol všetko, takže ja sa nesťažujem 😉
praca 9-11, cesta plus 2 hodiny
9-14, ako kedy, nikdy neviem ako dlho bude. Cez obednu prestavku mi sice zavola, ze kedy asi tak skonci, ale nie vzdy sa trafi. A k tomu ho maju ako zaskok medzi oddeleniami, takze robi ranne, v piatok pride s tym, ze ide na dobu neurcitu na poobedno-nocne, po roku sa v piatok poobede dozvie, ze od pondelka ide na 3 mesiace na ranne, najnovsie 2 tyzdne zase poobedno-nocne....este stastie, ze nerobim, lebo mat robotu a koordinovat to s jeho vecne vymyslajucim sefom a 18 mesacnym dietatom, to by som asi nedala...
9h
8 hodin
Cez tyzden praca 2x 9hod, 2x11h, v piatok tak 7h,kazdu sobotu maju zapasy, to je prec od 12-20hod (okrem leta).
10,5h o 16h už je doma...
15 az 19 hodin a to iste niekedy aj cez vikend. A potom su tu obcas vynimky ked len 10 hodin.
Pozeram, ze nevybocujeme z priemeru - muz pracuje 12-14 hodin denne, obcad par hodin cez vikend. Ja pracujem 8 hodin, ale s rozvozom deti, kruzkami, ulohami a nakupom mi to trva cca 11-12 hodin...
9-10 h, ale keď sa odovzdáva projekt, tak aj 24 h
11 - 12 hodin ak nie je sluzobka, samozrejme ked je sluzobka tak aj 24 hodin 🙂
14 hodín, vrátane každého druhého víkendu☹ Ale je to zmenná prevádzka, takže medzi tým má aj voľné dni...
25 dní v zahraničí 5 dní doma 😉
cca 11-12 hodín, pokiaľ neni na služobke, a to je väčšinou každý týždeň preč dva dni 🙂
7 hodín
11-12 hodin vratane cesty, vikendy su rodinne, alebo sa venuje sportu 🙂
12-13 ale psychicky doma nikdy 😀
10-12 hodin denne aj s cestovanim + niekedy vikend, v poslednej dobe uz menej, uz ma na to chalanov, ale castokrat este sluzobne telefonaty a maily do vecera z domu a tiez cez vikendy + obcasne sluzobky na 1-3dni po SR a CR. Ja aj s cestovanim 9hodin.
cca 11 - 12 hodin robota a cesta + stavba domu (cele vikendy a denne tak do pol noci). Takze sa vidime cestou do roboty a z roboty a potom asi 5 minut kym v posteli "vypne." Kprca este nemame a pri takomto pracovnom tempe som zvedava, ci ho aj niekedy stihneme zamiesat 🙂
Velmi rad skoro rano ochadza do prace, lebo vraj od 7 rano do 9 toho stihne najviac.
Potom chodi domov kedy chce a kolko chce......
Praca autom 5 min
Netusim kolko hodin denne pracuje.........on robi kedy chce on. Ked od neho potrebujem pomoc, tak vacsinou moze odist v strede dna a pomoct mi.
Moj cez letnu sezonu 12h plus cesta spolu cca 1hodka a cez zimnu sezonu od 12-18 hodin plus cesta..
9 hodín aj s dopravou a potom ešte asi 4 hodiny okolo domu maká takže ako keby ani doma nebol celý deň
Od pondelka do piatku cca 13 hod. denne vrátane 10 min. cesta tam aj späť, sobota cca 9 hodín a nedeľa cca 7 hodín. 😖
dobra tema...tri krat do tyzdna mimo mesta cize sa nevidime 48 h, zvysne dva dni 10 h z domu denne. Vikendy free

s cestou (30 min) minimum 12 hodín cez týžden a v sobotu minimálne 7 hodín ....