icon

Koľko dní po pôrode prišla vaša svokra pozrieť bábätko?

levma
26. feb 2015

Ahoj mamicky, robim si taky prieskum...kolko dni po porode vasho dietatka prisli svokrovci na prvu navstevu? cize kedy prvykrat nazivo videli babatko? je mi jasne, ze vztahy v rodinach su rozne, ale tak ma to zaujima...skor ma zaujimaju svokrovci co sa aktivne pozvali...nie ti, ktorych ste museli nasilu volat 🙂 vdaka vopred za vase odpovede! 🙂

Strana
z7
lenocka84
21. mar 2015

hm do nemocnice neprisla.a to som tam bola 2t. mamina hned na druhy den.ale krpca videla az 7dnoveho kedze bol na jis.
a svokra az ako 1.5mesacneho na krstiny.a aj to so slovami ze ci je vlastne jej syna ☹ takze neriesim.

eliska07
21. mar 2015

Aj moji aj manzelovi rodicia prisli hned na druhy den po porode 🙂

mtsl
21. mar 2015

Svokrovci prišli k nám hneď ako sme sa vrátili s pôrodnice a doniesli hrniec fantastickej polievky. Mám taký pocit, že som v tej chvíli vďačne vymenila dieťa za ten hrniec a po jedle som si šla ľahnúť, nech si mimčo užijú 😀

egiginka
25. mar 2015

ja som pozvala svoju svokru do porodnice🙂, ma svoje muchy, vsak je to proste ina rodina, ale mam ju rada a tesima, ze cela najblizsia manzelova rodina ma prisla pozriet a aj malu a potom sme mali 1. velku navstevu uz aj sirsej m. rodiny, ked mala tusim 4 tyzdne a bolo to fajn,,,, vzdy moja mama bude moja mama a manzel bude vzdy SYN,,, to je normalne🙂))),,, klop klop treba komunikovat a aj rozdielne nazory na vychovu sa daju prediskutovat v klude🙂

zeleny_cajik
25. mar 2015

Koľko dní? U mňa to boli hodiny... Svokrovci prišli do pôrodnice na druhý deň po pôrode, oba razy som rodila v noci, takže ani 24 hodín to nebolo. Nevravím, že to bolo úplne komfortné a podávala som s úsmevom kávičku, ale bolo to pre mňa samozrejmé, že chcú vidieť svoje vnúčatá. Moji rodičia prišli tiež hneď, tak prečo by som druhých starých rodičov diskriminovala? Ako každá žena, občas si pofrflem, ale záleží mi na tom, aby mali deti k svojim starým rodičom rovnocenný vzťah, aby videli, že žiadne rozdiely sa nerobia a snáď sa mi to raz - najmä od syna - vráti 🙂

lubiky
Odpoveď bola odstránená
adkoalauri
27. mar 2015

Už v pôrodnici boli za nami 😉

balkica
27. mar 2015

svokra bola kazdy den v porodnici s mojim muzom a v den ked sme prisli domov prisla pozriet hned cestou z roboty a nevadilo mi to, nebola u nas kazdy den 🙂

raduz06
28. mar 2015

Kdyby prisla klidne minutu po porode...vubec by mi to nevadilo....moje tchyne zemrela v dobe, kdy manzelovi bylo 21 let (sama jsem ji poznala)...co ja bych za to dala, kdyby zila a mela aspon jednu normalne fungujici babicku, ktera by mi deti vzala nekdy na prochazku, koupila skladkosti, nebo jim upekla buchty...jsem mlada, mam dve deti a vidim okolo sebe dost maminek, ktere na svokry jen nadavaji. Ja ziju s tchanem, ktereho pro jeho nazory taky nekdy nemusim, ale kdyz mi neco vadi-snazim se mu to rict a jsem moc rada, kdyz deti u neho mohou zustat, nebo jim nekdy neco prinese...takze devcata, nehodnotte svokry podle toho, kdy se jdou podivat za Vasima detma a snazte se s nima vychazet...jak tady psalo hode maminek..i vy budete jednou v teto situaci a verim, ze jak se chovate k rodicum sveho partnera, tak partneri Vasich deti vam to jednou vrati 🙂

Strana
z7