icon

Komplex menejcennosti z výzoru

nikita606nns
14. júl 2021

Ahojte tak ako začať. Trápia ma komplexy mam 23 rokov vysoká som veľmi celý život mi všetci vravia ze som krásna, zvodná ale ja si neverím všade kde prídem nemám sebavedomie, mam pocit ze iný ľudia ma riešia ohovaraju že vravia o mne zle! Ja nete som čítala že to si ľudia vedia namyslat keď majú silné komplexy. Tak ako to vlastne je? Mam akné a veľmi zjazvenu tvár skúšala som už všetko. Ľudia kašli na to nemaj komplexy nebuď zakomolexovane máš krásne črty. Prsia nemám žiadne možno detské číslo, zadok mam ok. Dala som si predĺžiť vlasy ktoré som mala zničené po plecia musela som ich dat dole lebo boli zle napojené a zas mam po plecia a prídem si cudne na fotkách vyzerám zle celkovo vysoká chudá rovná a krátke vlasy, keď som mala dlhšie bola som podľa mňa lepšia . Dala som si spraviť obočie pery. Chcem ešte viac zákrokov. Ale stojí to. Cítim sa cudne. A všetko mi vadí na sebe. Keď pozriem iné baby cítim sa tak zle. Žijem už dlhší čas v zahraničí a práve tuto to začalo. Na Slovensku som sa cítila kľudne nič mi na sebe neprekážalo lebo u nás sa ani toľko nerieši výzor ako tu. Tu každá baba od 18 stke je plastikovana top obkecko top vlasy žiadna nerobí peniaze od rodičov. Ja neviem ci je to tou krajinou že keď dôjdem na Slovensko zas sa kludnim alebo neviem :( odpojila som vlasy rodina známy z svk jeej krásne to máš. A zahraničné kamarátky preboha to si vyzerala tak ženský tak pekne.Prestali sa so mnou bavit. Všetky riešia len plastiku. 😪 Všetci hovoria došla si do krajiny komplexov za to začali aj tebe.

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@mladena presne! Ja neklamem. Ja hovorím to co len tu vidím všetky sú zmachlene a zazeraju

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@sashka22 ja tu žijem s mojim mužom on sám vraví ze je to tu prepate a primitívne. Ze on sa tešil co utekal z tadeto sa muu skludnila hlava. Ale keď začala korona došli sme sem tu sa korona malo riešila

nikita606nns
autor
15. júl 2021

Screenshotla som pár takých dievčat aby ste si vy sami spravili na to názor vek od 18 do 20.

trema
15. júl 2021

je smutne co sa to deje s mladymi babami, su nespokojne, od 20 si davaju zvacsovat pery, botox, liposukcie alebo zvacsovat zadok.. chcu sa podobat babam, ktore vsak svoj vyzor ziez dosiahli plastikami, na to nezabudat! naviem, kto je teraz taky zvor, ale napriklad taka bella hadid alebo kylie jenner vyzerali pred par rokmi tiez uplne inak, dnes su to kompletne ine osoby a ja nechapem, preco sa na ne mlade baby chcu podobat

odporucam ti pozriet nejake videa

https://www.youtube.com/watch?v=XdlNPVsV_8k
karolinakr
15. júl 2021

Pery ako káčer, vyzerajú ako staré vyžité .... ale nečudujem sa im, teraz je doba, ked sa babám vtlka do hlav musíš byť taka hentaká onaka a v tomto je sila osobnost, či podľahneš alebo sa budeš venovať svojmu úsudku a podľa toho čo vidím, veľa žien podlieha. Hej taka Plačkova si aj kačicu na seba dá, ked v nej chodila Kardashianka predtým a nezáleží jej, či to vyzerá trapne alebo smiešne. nevadí, každý ako mu príroda nadelila, No máš to ťažké ale v krúžku tychto by som sa asi nepohybovala, ked si niekto cez deň nedá podrpsenku, ešte by ma s ňou dávali do jedného vreca

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@trema presne. To je tu najväčší vzor Bella Hadid ale dosť veľký problém je aj to co to vidia od speváciek všetky sú umelé

dankanka
15. júl 2021

@nikita606nns ved tie zeny co si pridala su prisery..stretnut ich v noci na ulici, utekam :D

sashka22
15. júl 2021

@nikita606nns Tebe alebo Tvojmu mužovi sa toto páči?

nikita606nns
autor
Autor odpoveď zmazal
katkamatka7
15. júl 2021

Vtáka poznáš po perí, človeka po reči.

nikita606nns
autor
15. júl 2021

Vascina ich je tu takých vravím 90 percent.

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@sashka22 môj muž nema proti tomu nic. Lebo tu je to uznávané za normálnu vec tak vyzerať ako normálny ideál krásy, že nech robím co chcem na sebe.. Ale Srbom sa to viac paci ako by mali mať škaredu alebo bez pŕs babu radšej jej povedia nech si spraví silikony

h2
15. júl 2021

No s Pánombohom! A takto chceš vyzerať??? 😵
Ináč, už keď si mi v noci napísala, že je to Srbsko, som si hneď spomenula na tie "krásavice" z Eurovízie. Buď rada, že nie si, ako oni.

karolinakr
15. júl 2021
mladena
15. júl 2021

Strašné atrapy. No veď možno ti pomôže vedomie, že tie baby okolo teba sa vo vnútri necítia dobre, sú nespokojné a porovnávajú sa, len sa tvária že sú v pohode. Ženy tam zrejme nie sú väčšinou prirodzene pekné a tak sa snažia "vypekniť". Cítia sa blbo, možno horšie ako ty, ty máš aspoň kus sebareflexie, že to vnímaš ako problém.

karolinakr
15. júl 2021

No čo som si všimla, všetky maju napichané pery, vsádzajú na vyzývavý look, prsia robené zrejme a najlepšie na hole, vystrčene zadky - chcú sa páčiť, že , ale vidno, že ich momentálny obraz ženy z médií veľmi ovplyvnil a nechali sa zviesť na tej vlne

h2
15. júl 2021

No táto kobyla keď má 18-20, tak ja mám 15. 😱

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@h2 naozaj oni veľmi staro vypadaju :D už len to co sú tmavšie typy lebo sú juzanky a aj za tie plastiky

taskataska
Odpoveď bola odstránená
nikita606nns
autor
15. júl 2021

@h2 hurricane boli na Eurovízii :D veľmi su plastikové. Ale to je ešte nič oproti iným speváčkam tu. A všetky och aké sú krásne naše srbkyne aj ja chcem tak vyzerať raz. A takto to vzniká no

sashka22
15. júl 2021

@nikita606nns keby tie atrapy prídu na SVK, tak by sme to tu mali opačne. Ze by sme si suskali aké sú otrasné. Za mňa je to odpudzujúce a nechcela by som takto dopadnúť.

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@sashka22 ja viem u nás je hlavný ideal krásy prirodzenosť. Každý je niečím pekný. A aj v celej Európe aj Kanade aj Austrálii. Lenže to je všetko OK. Mne by bolo jedno nech robia čo chcú len nech nezazeraju na mňa a neriešia to mi tu strašne vadí chcem ísť do diskotéky zabaviť sa a pre každú je to tvár že sedlacka ta ktorá nemá úpravy na sebe ze nevidí sa ze je mestská baba. 😁😁 Proste strašne. Asi jedine prísť späť na svk alebo niekde inde kde je viac pohodovy zivot. Oni su všade takéto všade kde sú party, kaviarne, promenáda na prechádzanie atď.

katkamatka7
15. júl 2021

@nikita606nns Niekedy stačí dvadsať km ďalej od miesta zhlukovania ľudí, ktorí Ti nesedia a prídeš na to, že sú tam ľudia ľudskí, rozprávajúc sa medzi sebou z očí do očí a myslia rozumom a cítia srdcom.

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@katkamatka7 to áno ja najviac tu milujem ich prírodu,kopce veľmi pekná krajina takto len ti ľudia...

unicornlady
15. júl 2021

Aj na Slovensku by sa našlo kopec ľudí, ktorí by ohovárali tvoj výzor. Netreba to zase vidieť tak naivne. Vždy ide len o ľudí. Kamarátka, keď začala učiť na ZŠ, tak tam do nej ženy kolegyne tak "hučali", že začala potom premýšľať nad silikónmi a my sme len pozerali. Keďže doteraz žiadny problém s tým nemala a zrazu toto by mala byť normálna vec?

janetinka27
15. júl 2021

@nikita606nns obcas vybavujem srbov, ale teda su to obycajni chlapi, co by mohli mat nejaku taku dracicu tak maximalne na plagate na stene. urcite to tak nie je v celej krajine a urcite sa tak neznetvoruje kazda zena okolo teba. to by sa tam okamzite stahovali vsetci plasticki chirurgovia a vsetci krasychtivi chlapi z celeho vesmiru

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@janetinka27 vieš ti chalani co robia na svk aj dievčatá oni niesu ako tu tie dievčatá, chalani. Lebo tie co odišli na svk nemajú peniaze žiadne a tak isto srbka nechce srba ktorý má malo na konte. Máloktorá. 😒.

nikita606nns
autor
15. júl 2021

@unicornlady ja vravím spoločnosť veľmi vie ovplyvniť a ja som od mala bola veľmi ovplyvnitelna 😏😏😏😒

taskataska
Odpoveď bola odstránená
nikita606nns
autor
15. júl 2021

@taskataska ja ti už ani sama neviem. Aj môj muž to videl pár krát aj z neho sa niekedy. Sak ako mi sa radšej obliekame pohodlnejšie ako všade elegantne a vyzivavo a on mi vraví aj jeho kamoš že tu je to normálne každý každého preberá. Tak neviem už ani ja 😒