Komplikovaný vzťah, čo by ste robili vy?
V 16- tich som ostala tehotná s mojim prvým synom ktorý ma teraz 13 rokov začiatky boli tažke môj vtedy ešte priateľ mi veľmi nepomahal chodil po krčmách atď. Po troch rok sme sa vzali a po dalšich troch rokoch prišla na svet dcéra ktorá ma 7 rokov. Po jej narodení nastalo peklo psychycke tyranie, ponižovanie, nadávky , obmedzovanie lietali aj facky. Jedneho dňa som sa rozhodla že odídem dokazala som to ale po dvoch mesiacoch ma opäť zlomolil a vratila som sa naspäť, alkoholu holduje dalej, robí v zahraniči , fyzický mi už neubližuje ale nieje to ružové. Otázka je zostavali by ste s takymto mužom v jednej domacnosti alebo by ste ho opustili? To že ja vlastne ani neviem ako asi štandardne fungujuca rodina vyzera. Deti ho maju radi aj napriek tomu kolko im ubližil lebo bez bitky neostali ani oni ani bez nadavok. Mam 29 rokov a necítim ziadnu lasku po ktorej veľmi tužim. Viem že pre niekoho možno smiešne ale pre mňa je to veľa. Počas svojho spolužitia sme nenobudli žiaden majetok máme iba dlhy do ktorých sme sa dostali ked som bola na materskej a on raz mal prácu raz nie. Za každý nazor názor budem vďačná.
@eva8 Vdaka z radu, nemam totiz nikoho kto prechadzal niecim takymto. Poznam rozvedene rodiny no v ani jednej nejavil otec zaujem o striedavku. Pozerala som si cisla, a v BA kraji je az 20% striedaviek. Syn je este maly na nieco take a dcera sice velka, ale zase nebudem trhat deti od seba.
Ženy vy ste trápne fakt trápne

@lilitela ak úprimne povieš súdu čo sa deje, stmriedavku nedajú. U nbás priamo na súde navrhli každý druhý víkend u otca od piatku do nedele, ja som priamo na súde udala dôvody prečo nie aj na noc a upravili stretávanie s otcom. Kolízna opatrovníčka tiež prešetrí, najprv formálnejšie, no ak prejavíte záujem určite hlbšie. Kým boli deti malé zažívali s otcom pri stretávke aj šoky, to je pravda, najmä syn, dcéra už vedela zvládnuť situáciu. Deti majú radi oboch rodičov. Niekedy sa obávajú, aby neboli ako oni (nebboli "zlí") Na otázku "Čo keby sa ocko vrátil?" Odpovedali jednoznačne "Nie, takto je to lepšie". Na matku je veľká záťaž v takýchto prípadoch a urobí mnoho chýb, ale deti pochopia a odpustia viac ako si myslíme. A pritom sú neisté, boja sa, túžia po uznaní oboch rodičov, aj ke´d to nepovedia, svojim správabím to vyjadrujú